Innovasjon og utvikling i Baneservice

Baneservice er Norges ledende jernbanebaneentreprenør. Selskapet bidrar til å løse dagens og fremtidens transportutfordringer på en innovativ, effektiv og miljøvennlig måte.

For å ta stegene på den veien trengs det mer enn tungt maskineri og stål i ben og armer, og vi i Teft er stolte av å hjelpe Baneservice med flere sentrale roller innen utvikling, ledelse og innovasjon. For at du skal bli litt bedre kjent med selskapet har vi samlet sammen informasjon og noen inntrykk vi har tatt med oss. Du kan også gå rett til kilden og besøke Baneservice sine hjemmesider og Fyll hjelmen – deres karrieresider.

Hva gjør Baneservice?

Bygge og vedlikeholde jernbane er stikkordene. I det inngår en mengde komplekse oppgaver som skal løses. Grunnforhold, spor og traseer, strøm og signal, maskiner, vedlikehold og oppgraderinger. Høyst spesialiserte fagområder som jobber sammen for å sikre at Norge er et fremkommelig og effektivt land.

Her kan du se en kort film fra oppgradering av Drammen stasjon høst:

Innovasjon og bærekraft

Det er i de tingene som bare virker de smarteste menneskene legger sin energi. Robuste løsninger som alltid skal virke, og som tåler norsk vær og våre forventninger til bærekraft og fremtidige innovasjoner. I Baneservice må alle samarbeide og forstå hva som er den beste løsningen, og hvorfor. Det krever en tverrfaglig interesse og respekt man sjelden finner andre steder. Ingeniørene lærer av montørene, prosjektlederne snakker med økonomi og lederne har arbeidstøy med seg i bagen.

Hvem trives i Baneservice

«Hos oss er løsningen helten» -det fortale Bjørn Bjune som er en av lederne som rekrutterer i Baneservice. Det er ikke viktig hvor løsningen kommer fra, det er viktig at den løser oppgaven. Tverrfaglighet i ordets bredeste forstand. Ingen har noen gang tidligere jobbet med å levere jernbane med de krav som vi har til holdbarhet, robusthet, bærekraft og teknologi. Jernbane er fortsatt nybrottsarbeid. Og derfor vil du trives dersom du liker å legge sporene, ikke bare følge de.

Trives du med norsk natur? Ikke bare ser folk i Baneservice mer av den enn mange andre, vi tror også at de er en del av løsningen på hvordan den kan bevares.

Møt noen av folkene som jobber Baneservice:

Hvem ser Baneservice etter?

Har du sansen for nytenkning og innovasjon? Liker du å erfare og forstå både teori og praksis? Verdiene til selskapet er best sammen, ansvarlig og fremtidsrettet. Baneservice trenger å forstå enda bedre hvordan teknologi og smarte prosesser kan brukes for å etterleve verdiene og målsetningene, og de trenger skikkelig kloke folk som vil gjøre en forskjell for seg selv, for kollegaene og for hele samfunnet.

Følg med på våre sider og på Fyll hjelmen for å se hvilke roller som er ledige i Baneservice nå