Baneservice søker forretningsutvikler innovasjon

Vi er i startfasen med å etablere et innovasjonsteam i Baneservice. Vi søker både nyutdannede og de med erfaring til å jobbe som forretningsutviklere i divisjonen Produkt og Utvikling. Har du en interesse for å jobbe med blant annet innovasjon, prosessforbedring, digitalisering, grønn teknologi og bærekraft for et av Norges ledende selskaper innen jernbane? Da vil vi gjerne høre fra deg!

I vår jobb møter vi utfordringer som løses med kunnskap og erfaring, ingeniørferdigheter, innsikt, teknologi og en god dose Petter Smart-holdning. Vår oppgave er å vedlikeholde og utvikle struktur for en av de viktigste transportløsningene som gjør at Norge virker. Bra i dag, enda bedre i morgen.

For å bli enda bedre ser vi etter deg som har helt unike evner til å sette deg inn i komplekse problemstillinger og finne og forbedre løsninger for alt fra utførende fagarbeidere, fysiske installasjoner, digitale løsninger og driften og funksjonaliteten til jernbanen i Norge. Du setter deg raskt og grundig inn i problemstillinger, får med deg folk, og starter å jobbe med å finne nye og bedre måter ved å støtte deg på andres spisskompetanse og din evne til å se helhet og finne retning.

I vårt arbeidsmiljø er løsningen helten, og du vil lede og forme prosesser for innovasjon og utvikling sammen med mennesker som har blikket fast på sluttresultat og gjennomføring. 

Vi ser etter

Deg som har erfaring fra å starte, bidra i og gjerne lede prosesser innen innovasjon, prosessforbedring, digitalisering, grønn teknologi og bærekraft. Du har relevant utdanning på bachelor- eller masternivå. Vi er åpne for et mangfold av erfaringer, og tror du kan ha bakgrunn som ingeniør, forretningsutvikler, eller fra en sentral prosjektleder- eller konsulentrolle. Du vil jobbe med noe som gir resultater og effekt for mennesker og samfunn, og du blir fascinert av andre kunnskapsrike mennesker. 

Viktige arbeidsoppgaver kan være

  • Transformere ideer til innovative prosjekter
  • Styre og veilede prosjekter fra visjon til virkelighet
  • Representere Baneservice på regionale og nasjonale innovasjonsarenaer
  • Bygge broer internt, og styrke innovasjonskulturen i Baneservice
  • Optimalisere og fornye våre virksomhetsprosesser
  • Veilede og støtte team i produkt og utviklingsarbeidet
  • Delta og vinne de viktigste tilbudsprosessene som former Norges fremtid

Baneservice har en visjon om å være «Først i sporet», hvor vi skal være den ledende leverandøren av tjenester og produkter til baneteknisk infrastruktur. Dette gjennomsyrer vår arbeidskultur, og som forretningsutvikler hos oss får du jobbe med meningsfulle og verdigivende prosjekter. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av avdelinger og kunder. 

Alle ansatte i Baneservice får mulighet til å utvide kompetanse og bygge karriere, og vi har gode arenaer for kompetanseheving. Du vil være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet, sikkerhet, og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst, tilbyr vi gode betingelser i et stimulerende, inkluderende, jordnært og hyggelig arbeidsmiljø som er stolte av hva vi bidrar til samfunnet med.

Vi behandler søkere fortløpende, og oppfordrer deg til å ikke utsette din søknad.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Baneservice? Møt Stian, Vegard og Karoline. Klikk på bildet under for å se video.

Baneservice søker også: Rådgiver forretningsutvikling og strategi

Mann som jobber med ledninger på toglinjen for Baneservice.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen, Martine Holen Instefjord eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon