Baneservice søker rådgiver forretningsutvikling og strategi

Er du på jakt etter å jobbe med strategi i en organisasjon der bærekraft og samfunnsansvar er hverdagen og formålet med virksomheten?

I Baneservice rår vi over store ressurser, både når det gjelder mennesker, kompetanse, teknologi, maskiner og økonomi. Så har vi også et stort ansvar for å sikre at vi driver selskapet lønnsomt, bærekraftig og langsiktig. Nå ser vi etter en nøkkelspiller i å forme selskapets strategiske retning, identifisere muligheter for forbedring og bærekraftig utvikling, og støtte organisasjonens langsiktige suksess. 

Du vil jobbe tett med CFO og det strategiske ansvarsområdet for avdelingen, og spille en viktig rolle i utformingen av selskapets fremtid. Du vil utvikle, operasjonalisere og forankre strategier, mål og handlingsplaner som støtter selskapets verdiskapning.

Avhengig av kompetanse og interesseområder vil du bli involvert i, og gjerne lede interne forbedringsprosjekter, utføre markeds- og konkurrentanalyser, M&A-prosesser og utvikle bærekraftstrategier som støtter både selskapets og samfunnets behov. Din rolle skal bidra til strategisk beslutningstakning i vitale prosesser for Baneservice.

I rollen vil du være omgitt av svært kompetente kollegaer med mangfoldig og spesialisert kompetanse, og du vil dra veksel på eksterne ressurser der det trengs.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Sterke analytiske ferdigheter, strategisk tankegang og utmerkede samarbeidsevner
  • Svært gode evner til å samarbeide og skape entusiasme i prosjekter
  • Noen års erfaring som rådgiver, konsulent eller prosjektledelse fra strategimiljø
  • Relevant mastergrad med sterke akademiske resultater, fortrinnsvis innen økonomi eller ingeniørfag
  • Kompetanse og erfaring med forbedring, forretningsutvikling og bærekraft

Hva kan Baneservice tilby deg?
Du vil bli en del av et helt unikt miljø der mennesker med høy kompetanse jobber sammen på tvers av fagområder for å skape løsninger som gjør Norge til et velfungerende land. Vi er stolte av vår jordnære kultur og har høy fag- og yrkesstolthet. Hos oss vil du oppleve en god balanse mellom arbeid og fritid, og et arbeidsmiljø som fremmer både personlig og profesjonell vekst. Baneservice har en solid forankring i bærekraft og innovasjon. Vi står i mangfoldige og varierte utfordringer som gir deg en unik mulighet til å bidra til en fremtidsrettet og ansvarlig bransje.

Vi vil vurdere søkere til stillingen fortløpende, og oppfordrer deg til å søke snarest og innen 4.februar.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Baneservice? Møt Stian, Vegard og Karoline. Klikk på bildet under for å se video.

Baneservice søker også: Forretningsutvikler innovasjon

Mann som jobber med ledninger på toglinjen for Baneservice.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen, Martine Holen Instefjord eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon