Teft har styrket prosjektlederlaget

Teft har hatt god vind i seilene det siste året. Vi har faktisk fått så god fart at vi har vært så heldige å kunne ønske fire nye prosjektledere velkommen i løpet av 2021, i tillegg til Christelle og Øystein som rådgivere.

Veronika, Julie, Lene og Marte sørger for god struktur og fremdrift i alle de spennende prosjektene vi jobber med, og deres ulike, men solide bakgrunn fra kommunkasjonsnæringen, gjør at vi stiller enda sterkere i møte med de varierte problemstillingene vi får være med å finne gode løsninger på hver eneste dag.

Og denne høsten skal vi bli enda flere. Vi søker nå enda en prosjektleder og rekrutteringsrådgiver til gjengen vår på Jernbanetorget.

La oss presentere våre nyeste prosjektledere:

Veronika Madsen Jakobsson

Veronika har god erfaring fra kreative fag og byrå, og hun har tidligere jobbet med både små og store bedrifter. Hun har innsikt i kommunikasjon og kreativitet og tilfører humør og nytenkning for oss i Teft og for våre kunder. Veronika er en effektiv, blid og stødig prosjektleder, som hjelper våre kunder med å lede prosjektene trygt i havn med energi og engasjement.

-I Teft får vi jobbe med store, spennende og komplekse oppdragsgivere. Jeg syns det er veldig givende å få bidra i prosesser og være med på å styrke bedriftene ved å finne dyktige personer med riktig kompetanse og personligheter som passer inn i ulike miljøer og arbeidskulturer.

I tillegg til spennende faglige oppgaver, så er Teft er en fantastisk arbeidsgiver som virkelig ser sine ansatte. Stor grad av fleksibilitet og frihet under ansvar gjør at jeg presterer på mitt aller beste og at jeg føler meg trygg i rollen. Her er alle idéer velkomne og kunnskapen man bidrar med blir virkelig verdsatt, sier Veronika.

Julie Kase

Julie er utdannet journalist og har mange års erfaring med å jobbe redaksjonelt og kommersielt med innholdsproduksjon. Hun har også bakgrunn innen e-commerce, kundeklubb, CXM, OMNI, merkevarestrategi og prosjektledelse. Julie har god forståelse for hvordan innhold bidrar til merkevareløft og økt konvertering, og jobber i Teft mye med Employer Branding-innhold.

-Å jobbe i Teft gir unik oversikt og innsikt i en spennende næring, hvor vi møter mange smarte og inspirerende mennesker. Min rolle som formidler av den motivasjonen som folk føler om sin egen rolle, karriere og arbeidsplass er veldig givende. Som prosjektleder og innholdsprodusent får jeg et unikt innsyn i, og god kjennskap til ulike bransjer, samtidig som jeg kommer tett på bedriftene og menneskene gjennom intervjuene jeg gjennomfører og prosessene jeg leder. Jeg setter dessuten veldig stor pris på alle de fine og dyktige kollegaene jeg jobber med hver dag, sier Julie.

Portrett av Julie Kase prosjektleder Teft

Julie

Lene Forfang Paterson

Lene er en kreativ, uredd og sosial kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder med lang erfaring fra media, – og TV-bransjen. Hun har høy kompetanse med å lage kommunikasjon i de fleste kanaler, og vet hvordan man skal få sagt det som funker. Lene har oversikten, legger planer og tar grep som gjør at kolleger og kunder når målene sine.

– I Teft opplever jeg å bli kjent med kommunikasjonsbransjen på nytt, nå fra innsiden av mange ulike selskaper og merkevarer. Det syns jeg er gøy! Jeg lærer om, og får innsikt i, forskjellige strategier i prosessene jeg leder, og det er veldig givende. Dessuten liker jeg å jobbe med folk, og i denne jobben er jeg heldig som får møte nye, kloke hoder hver dag, der vi prøver å skape en god match som gir merverdi for både bedriften og kandidaten. I tillegg er det deilig å komme inn i et åpent, kreativt, faglig sterkt og ikke minst raust arbeidsmiljø som det er her i Teft, sier Lene.

Portrett av Lene prosjektleder i Teft

Lene

Marte Palm Steen

Marte har lang erfaring fra medie- og byråbransjen, og jobbet hos flere av de ledende miljøene. Hun har med seg oversikt og innsikt og har jobbet tett med mange av de beste hodene i bransjen. Hun vet hva som gjør at kompetansemiljøer fungerer. Marte er kunnskapsrik og erfaren, hun forstår utfordringen og vet hva som skal gjøre for å komme til målet på best mulig måte.

-Etter å ha jobbet med digital kommunikasjon, nye systemer og algoritmer i flere år, så synes jeg det er spennende og befriende med utfordringer som er mindre tekniske og mer menneskelige. Min bakgrunn er fra forskjellige byrå og medier, så jeg kjenner ganske godt til oppgavene og behovene til de forskjellig aktørene i bransjen. Jeg håper derfor min erfaring kan bidra til å finne de rette personene til de riktige jobbene, sier Marte.

Portrett av Marte prosjektleder teft