Teft søker prosjektleder

Er du en prosjektleder som trives med bredde og variasjon?

I løpet av 2021 har arbeidsmarkedet våknet for alvor, og etterspørselen etter fagområdene vi i Teft er spesialister på er større enn noen gang. Vi får stadig mer og gjøre og søker derfor etter en ny kollega som kan hjelpe oss med å finne de beste kandidatene til medie-, marked-, design- og kommunikasjonsverden.

Vi trenger hjelp til å lede rekrutteringsprosjekter, koordinere dialog med kunder og kandidater, strukturere fremdrift i prosesser og markedsføre stillinger, men også til å skrive stillingsutlysninger og tekster for våre kunder.

Som prosjektleder hos oss vil du få en varierende arbeidshverdag med et høyt aktivitetsnivå. Du vil få utvidet kunnskap om organisasjonsutvikling og rekruttering innen medier, markedsføring, kommunikasjon, digitalisering, design og teknologi, og vil sammen med våre rådgivere være ansvarlig for at våre prosjekter og oppdrag gjennomføres med høy kvalitet og tiltrekker seg de beste kandidatene.

Vi tror du har utdannelse innen kommunikasjon, markedsføring, HR, økonomi eller lignende. Har du faglig interesse for tekst, kommunikasjon, digital markedsføring, CRM personlighetstesting eller analyse vil du oppdage at det finnes spennende oppgaver og utfordringer både på huset hos Teft og ute hos våre kunder. Erfaring fra miljøer som jobber med markedsføring, kommunikasjon, reklame eller rekruttering/HR gir deg et godt utgangspunkt for å la deg engasjere og trives sammen med oss i Teft.

Som person er du engasjert i jobben og tar stort eierskap til prosjektene du er med på. Du er strukturert, nøyaktig og god til å overholde tidsfrister, samtidig som du er nysgjerrig på både folk og fag, og har et ønske om å lære. Vi håper også at du har mye å lære oss.

Om du kjenner deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg. Stillingen er i første omgang et engasjement frem til neste sommer, og vi håper å finne noen som kan starte raskt.

Hos Teft har vi et godt og engasjert arbeidsmiljø med dyktige kolleger som vil hjelpe deg raskt i gang. Vi har moderne, digitale kontorfasiliteter, gode løsninger for å jobbe der du er, men også flotte, sentrale lokaler på Jernbanetorget hvor kolleger og omgivelser gir deg energi og godt humør.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon