Teft søker rekrutteringsrådgiver

Med hjerte, hjerne, innsikt og oversikt forløser vi potensiale. For selskaper og folk.

Dette er kjernen i hva vi gjør og som vi er så heldige å få jobbe med hver eneste dag. Nå søker vi etter en ny kollega som skal ta del i teamet som rekrutteringsrådgiver i Teft.

Du har kanskje fått med deg at det er stor aktivitet i arbeidsmarkedet, og Teft har i løpet av 2021 vokst og blitt flere. Men det er fortsatt plass til flere flinke folk hos oss, og nå er vi på jakt etter en rådgiver som vil bistå våre kunder i utvikling og vekst.

Tror du det bor utrolige krefter i alle mennesker dersom de blir gitt forutsetningene til å vise det frem? Dersom du gjør det, vil du passe godt hos oss i Teft. Vi tror at flere hoder tenker bedre enn ett, og vi er ikke redde for å bli utfordret, eller utfordre. Vi tenker og føler som andre, men vi måler, tester og undersøker – slik at de som stoler på oss kan være trygge på at vi vet. Når vi ikke vet, så sier vi det.

Som rådgiver hos oss er du operativ og ansvarlig for gjennomføringen av rekrutteringsprosjekter på alle nivåer, men du får alltid støtte av andre rådgivere og uvurderlig hjelp fra våre dyktige prosjektledere og innholdsprodusenter. Du vil jobbe med å rekruttere til inhouse fagmiljøer hos små og store merkevarer, du vil jobbe med å rekruttere ledere og spesialister til mange ulike byråer og du vil jobbe med organisasjoner og medieselskaper og andre tilstøtende virksomheter som trenger ledere eller fagfolk med kommunikasjonsfaglig bakgrunn. Men vi jobber ikke bare med å finne den ene kandidaten. Ofte hjelper vi selskaper med å organisere seg og bygge fagmiljøer som er attraktive og robuste.

Du er opptatt av kommunikasjon, teknologi, digitaliseringen og markedsføring, og det synes i erfaringen din. Din interesse for, eller erfaring med, ansettelser, rekruttering og ledelse vil motivere deg til å jobbe med kandidater og kunder hver eneste dag. Du har sannsynligvis bakgrunn fra liknende miljøer som de vi i Teft jobber med, og du motiveres av å utvide din kompetanse og forståelse for kommunikasjonsnæringen.

Du liker litt tempo og takler å forholde deg til mange mennesker og komplekse prosesser. Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse, som er nysgjerrig og kan føle ambisjon og engasjement på vegne av andre. Du kan gjøre deg forstått overfor både toppledere og nyutdannede, på norsk og engelsk, og viktigst av alt: du gjør ikke forskjell på folk!

Rollen kan være et engasjement eller en fast ansettelse – vi er åpen for begge deler. Vi vil gjerne at du kan starte raskt.

Hos oss i Teft vil du bli en del av et uformelt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi får energi av å treffe andre mennesker, og vi lar oss motivere av samarbeid, visjoner og handlekraft mer enn rutiner, regler og langsiktige forretningsplaner. Teft er et hyggelig, dynamisk og svært sentralt arbeidsmiljø – både i bransjen og med tanke på vår fysiske plassering på Jernbanetorget.

Ta kontakt med Anna, Camilla, Eivind eller Henrik om du har spørsmål knyttet til oss eller stillingen.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon