Teft Talent

Teft Talent er for deg som er nyutdannet eller har et år eller to i arbeidslivet, men fortsatt er på jakt etter en relevant jobb i et godt fagmiljø. Vi satser på Young Professionals fordi det er stor etterspørsel etter flinke folk med kunnskap og ambisjoner innen kommunikasjon og markedsføring samtidig som vi vet at det kan være utfordrende å orientere seg i jobbmarkedet for deg som nylig har fullført en Bachelor eller Master.

Hva trenger du å gjøre?

For å bli kjent med deg trenger vi å vite hva du har studert og hvem du er. Vi er ikke opptatt av en lang søknad, men det er fint å vite om du har interesser eller erfaringer som du tror sier mye om deg som person, eller kan være direkte relevante i din neste jobb. Når du registrerer deg i vårt nettverk er det masse felter, men for deg nøyer det seg altså med grunninformasjon.

  • Fullt navn og kontaktinformasjon
  • Din utdanning
  • Gjerne CV, dersom du har det
  • Legg gjerne til «Ferdigheter»

Det kan hende du vil fylle på mer informasjon, eller at vi ber om mer fra deg, men når du først har registrert deg i vårt nettverk er det enkelt å endre informasjonen du har hos oss.

Hva skjer når jeg har registrert meg?

Vi vil først og fremst se på den informasjonen du har lagt igjen hos oss og komme tilbake til deg om vi har spørsmål, eller vil vite mer. Ofte starter vi med tester som forteller oss om dine egenskaper og et intervju hvor vi blir bedre kjent og kan snakke om hva du tenker om fremtiden og hva som kan være rett vei å gå for deg. Når vi har nok informasjon om deg vil vi starte å jobbe for at du får treffe ledere ute hos kundene våre som ser etter noen som deg.

Les mer om utdanning og starten på en karriere for markedsførere, kreative teknologer og kommunikasjonsfolk her:

Er du Analytics nok?

https://teft.no/aktuelt/hvordan-skrive-cv-i-2019/

Hva kan din utdannelse brukes til?

Hva er lurt å studere? Hva er fremtidens fag?