Oculos søker kundedirektør

Vil du være med å forme fremtidens markedsføring? Potensialet har aldri vært større – nå kan du være med å løfte selskaper gjennom smartere bruk av data og markedsføring.

Vi ser etter en kundedirektør som vil få ansvaret for å sette vår kundeutvikling i system. En sterk kommersiell og strategisk leder som ser potensialet som ligger i smart bruk av data og som kan hjelpe byrået og våre kunder med å bli best mulig på å skape relevant kommunikasjon og gode kundereiser.

Du trives med komplekse og strategiske utfordringer og er i stand til å se og kommunisere løsninger, både for kundene og i vårt spesialistmiljø. Du skinner i møte med teknologi, markedsføring og kundedata, og ser etter en rolle der du får energi av å utvikle medarbeidere og kundene i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon.

Du motiveres av å ta ansvar for at hele Oculos styrker sitt fokus på kundeutvikling, lønnsomhet, kundetilfredshet og forretningsutvikling. Du er synlig når det trengs, glad i å posisjonere fagområdet og byrået du jobber i og du er en god leder som evner å lykkes gjennom å spille andre gode.

Oculos er en del av Ahead Group Norway AS. Du vil bli en del av vår ledergruppe og rapportere direkte til vår CEO i Oculos, Toralf Waaktaar-Slokvik.

Målsettinger og ansvarsområder:

 • Systematisere arbeidet med kundeutvikling i byrået
 • Styrke kundetilfredshet og engasjement fra eksisterende kunder
 • Øke mersalg og bidra i nysalg
 • Planlegge, teste og implementere markedstiltak
 • Ledelse av rådgivere- og markedsteam
 • Utvikle og implementere systemer og prosesser for å sikre lønnsomhet i prosjektene og optimalisere kundetilfredshet
 • Synliggjøre Oculos sin strategisk kompetanse og posisjonere byråets tjenester og produkter
 • Sørge for et godt samarbeid med de andre byråene i Ahead Group fo rå kunne levere en helhetlig leveranse ut mot kunde

Så, hvem ser vi etter? 

Du er en faglig sterk og engasjert, løsningsorientert og optimistisk person som trives med å jobbe tett med både kunder og kollegaer. Du vil at andre lykkes, og du er en ambisiøs og tålmodig leder. Du koser deg med grundige forberedelser og research, og du blomstrer i møte med enkeltpersoner, grupper og forsamlinger. Som leder har du erfaring med kontinuerlig utvikling av medarbeidere, prosesser og forretningsutvikling.

Kvalifikasjoner:

 • Minimum fem års erfaring fra ledende stillinger innen salg, kundeutvikling eller markedsføring, helst innen CRM-bransjen, teknologi eller lignende
 • Erfaring med ledelse og strategisk planlegging
 • God forretningsforståelse og evne til å se helheten i kundeforholdet
 • Sterke mellommenneskelige ferdigheter og evne til å bygge sterke relasjoner
 • Evne til å arbeide strukturert og systematisk for å oppnå mål og resultater, samtidig som du må mestre en agil tilnærming for å sikre tempo i utviklingen
 • Erfaring med å bruke data og kundeinnsikt til strategiske og operasjonelle beslutninger

Vi tilbyr:

Du vil få en sentral posisjon i et selskap i vekst og som skal være med å utvikle bransjen videre. Du vil jobbe innenfor et prioritert fagfelt hos flere av Nordens største merkevarer. Vi lever og ånder for fagfeltet, er lidenskapelige, dyktige og ønsker å dele vår kunnskap. Hos oss vil du møte et miljø med fokus på utvikling og vekst, og ditt arbeid vil bli høyt verdsatt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og har stort fokus på faglig utvikling.

Hvis du har den rette kombinasjonen av erfaring, ferdigheter og motivasjon for denne stillingen, vil vi gjerne høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon