McDonald’s søker markedskonsulent

Lyst til å jobbe for en ikonisk merkevare? Vi søker en dyktig, strukturert og kvalitetsbevisst relasjonsbygger med erfaring fra markedsføring og prosjektledelse!

Vi ser etter en rå markedskonsulent som trives med å jobbe parallelt med flere prosjekter, og som er god til å kommunisere og bygge relasjoner med ulike samarbeidspartnere, både internt og eksternt. 

Som markedskonsulent vil du være ansvarlig for å kvalitetssikre og sørge for gjennomføring av våre kampanjer og merkevareinnhold i alle våre restauranter. Du vil ha de siste øynene på alt markedsføringsmateriell som distribueres til restaurantene og jobbe tett med våre byråpartnere og leverandører. Du vil være rådgiver for våre franchisetakere for å drive trafikk til restaurantene gjennom lokal markedsføring. Rollen rapporterer til Head of Marketing i McDonald’s Norge og er en del av det norske markedsføringsteamet med kontorer sentralt i Oslo.

Ønsket bakgrunn og erfaring:

Vi ser etter en person som har et sterkt kundefokus og lidenskap for markedsføring som fagområde. Med din erfaring og ekspertise vil du være med på å forme McDonald’s sin tilstedeværelse på det norske markedet. Du bør ha minst 4 års erfaring fra en rolle innen prosjektledelse og markedsføring, inkludert kampanjestyring, helst fra en mellomstor/stor bedrift. Erfaring fra et digitalt miljø er en fordel, samt en god sans for detaljer og visuell identitet/design. 

Du er en strukturert person med gode prosjektlederegenskaper og en relasjonsbygger som trives med å oppnå resultater som en del av et team. Du legger din stolthet i nøyaktig leveranse av høy kvalitet og går gjerne den ekstra runden som kreves for å sikre feilfri gjennomføring.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning innen markedsføring, økonomi, kommunikasjon eller lignende.
  • Minimum 4 års erfaring fra markedsføring
  • Erfaring med kampanjestyring i et digitalt miljø
  • Erfaring med prosjektledelse
  • Sterk samarbeidsorientering

En viktig suksessfaktor i denne rollen er din kontinuerlige nysgjerrighet på hvordan vi best kan gjøre merkevaren vår attraktiv og synlig ute i markedet.  Du må også trives i rollen som rådgiver for våre lokale franchisetakere, og hjelpe dem med å optimalisere bruk av markedsføringsverktøy og budsjetter for å oppnå gode resultater for sine investeringer.

Hva vi tilbyr:

Hos Food Folk og McDonald’s er alle ansatte likestilte, uavhengig av alder, kjønn og etnisitet. Vi ønsker å gjøre en forskjell, og i mange tilfeller er vi den første linjen på CV-en og en integrasjonsmotor i samfunnet, noe vi er veldig stolte av. Hos Food Folk / McDonald’s tror vi på at god mat også kan være bærekraftig – for våre kunder, produsenter og miljøet.

Vi har fokus på balanse mellom arbeid og privatliv og har en hybrid arbeidsform. I tillegg til et globalt arbeidsmiljø med mange fantastiske kollegaer, vil du motta pensjon og en rekke fordeler. Med mange morsomme aktiviteter året rundt vil du og alle ansatte fortsette å vokse med Nordens største restaurantkjede!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon