JCDecaux søker Planner

Veien til en jobb der du representerer en kjent merkevare, et profesjonelt miljø og er omgitt av kollegaer som vil deg vel kan være lang. Men for deg slutter den kanskje her. Vi ser nemlig etter deg som har øye for kvalitet, detaljer og gevinsten i å hjelpe andre.

Vi vokser med enda flere reklameflater og har behov for flere stødige folk på vårt sales support-team. Det betyr at vi ser etter deg som trives med å jobbe strukturert, men som også liker å være en del av et team som tilpasser seg og tar i et tak når det trengs. 

Dette er jobben:
JCDecaux gir annonsører muligheten til å vise frem sitt reklamebudskap til det norske folk. Som Planner har du ansvaret for at kampanjeleveransen tilfredsstiller våre strenge kvalitetskrav. Det innebærer at du vil ha løpende dialog med flere byråkunder, koordinere og jobbe tett med interne ressurser og følge opp materiell og detaljer. Du er helt avgjørende for at alle brikkene faller på plass. I hverdagen vil du booke kampanjer i vårt system, lage rapporter og dokumentasjon for gjennomførte kampanjer og bidra til kvalitet i alle ledd av våre leveranser.

Dette er den vi ser etter:
For å lykkes i denne rollen vet vi at du trenger å trives med å jobbe med struktur og orden. Du trives med tidsfrister og konkrete arbeidsoppgaver der du kan tilføre presisjon og kvalitet. Du vil ha mange kontaktpunkter både internt og eksternt, også direkte med noen av våre viktigste kunder. Du er serviceorientert og liker å hjelpe andre med å løse oppgaver og problemer når de dukker opp. Det er en fordel om du har litt erfaring med å jobbe i bookingsystemer for f.eks. reiseliv, serviceorganisasjoner, logistikk e.l. -men det er ingen forutsetning for at vi skal se nøye på din søknad. 

Du har lyst til å jobbe med reklame, organisering og rapportering, så du er opptatt av markedsføring og liker å jobbe med tall. Vi tror du har relevant høyere utdanning innen økonomi eller markedsføring, behersker norsk som arbeidsspråk, og er flink til å uttrykke deg både muntlig og skriftlig. Det er ikke et hinder om du er nyutdannet.

Om din oppstart:
Når du er på plass hos oss vil du gjennomgå et grundig opplæringsprogram og jobbe tett med erfarne og dyktige kolleger som har som oppgave å gjøre deg kunnskapsrik, selvsikker og motivert.
Vi har flotte lokaler i Nydalen med utsikt over byen. JCDecaux har sterke røtter i de største byene i Europa, og spesielt Paris. Derfor liker vi å reise sammen, delta på fagsamlinger, arrangementer og ta pulsen på markedet. En jobb i JCDecaux medfører at du får se verden og får mulighet til å utvikle deg både som menneske og fagperson.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen Instefjord eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon