Dunnhumby søker leder for kampanje

 

Kampanjeområdet utgjør en svært viktig del av vårt retailteam, og er en sentral motor for å drive trafikk til butikk og handlekurv, samt i å bygge relevante og engasjerende kundeopplevelser. Området er i sterk endring med økt fokus på datadrevet modellering, digitalisering og automatisering. Vi leter nå etter en leder for kampanje med ansvar for å sikre de løpende leveransene innenfor produkt og kundeavis, samt med ansvar for å bygge bro til digitaliserte medieuttak i egne og kjøpte kanaler (CRM). 

Som leder for kampanje og del av vårt retail-team vil du være ansvarlig for kunderelasjonen til kampanje- og CRM-teamet i Coop og jobbe på tvers av dagligvare, faghandel og bygg.  Rollen din innebærer identifikasjon av behov, ledelse, utvikling og gjennomføring av arbeidsplanen innenfor kampanje og CRM – alt med et overordnet mål om å drive vekst og kundetilfredshet for Coop og Coop sine kunder. Din rolle vil være sentral i arbeidet med å styrke integrasjonen mellom kampanje, digitalisering av kampanje og 1:1 kommunikasjon og vil jobbe i spennvidden fra produktpool til tjenesteutvikling til kommunikasjonsuttak.  

For å lykkes best mulig i rollen er det viktig at vi finner en sterk lagspiller som har en fleksibel og konstruktiv tilnærming til mennesker og omgivelser. Du balanserer det analytiske med kommunikativ kraft og evner å forholde deg til komplekse og sammensatte problemstillinger og omforme disse til konkrete handlingsplaner og tiltak. Som del av vårt retail-team vil du jobbe i et dynamisk og fremoverlent miljø med mennesker som er lidenskapelig opptatt av hvordan kundedata transformeres til kundeopplevelser og du vil jobbe skulder til skulder med Coop for å levere på definerte KPIer og målbilder. 

 

Hvem er du?

Du er en positiv og engasjert leder med sterk kommersiell teft og relevant erfaring fra å lede team på tvers av ulike fagområder. Vi ser for oss at du har relevant erfaring fra retail og at du har jobbet med kampanje og / eller personalisert kundekommunikasjon / CRM. Du har generelt god digital kompetanse og erfaring fra å jobbe i grensesnittet mellom teknologi, kjede og marked, og du har høy forretningsmessig forståelse for verdien av å jobbe strategisk med kundedata.

For å lykkes i rollen er det nødendig at du har erfaring fra endringsprosessser og er en fleksibel endringsagent med evne til å bygge gode relasjoner, og som evner å forankre mot et bredt spekter av stakeholdere (både strategisk og operativt). Det er viktig med sterke kommunikative og pedagogiske egenskaper samt evne til å lytte inn og utforske mulighetrom basert på kundens behov. Som organisasjon forutsetter vi at våre ledere er initiativrike, strukturerte og resultatorienterte, med en strategisk tilnærming til problemløsning. Vi tenker at du har en relevant utdannelse, mulig en master fra relevante fagområder, solide muntlige og skriftlige ferdigheter i både norsk og engelsk og høye ferdigheter innenfor MS Power Point and MS Excel.

 

Som leder for Kampanje og del av ledergruppen Retail i dunnhumby Norge vil du få muligheten til å videreutvikle din kompetanse på tvers av dunnhumbys fagområder innenfor datadrevet innsikt og personalisert markedsføring, samt opparbeide deg dyptgående kunnskap om analytiske verktøy, segmenteringsmodeller og handelsrelaterte problemstillinger som del av et voksende og dynamisk globalt selskap. Samtidig vil du få muligheten til å jobbe tett på både kjede- og retailteamet i Coop og videreutvikle din retailkompetanse i tett samspill med ledelsen både i Coop og dunnhumby.  Stillingen rapporterer til Head of Retail med resultat- og personalansvar for et team på 2 personer.

Hva kan du forvente av oss 

I dunnhumby vil du jobbe i et ambisiøst globalt selskap som investerer i banebrytende teknologi, men som samtidig oppleves som lite og dynamisk med mulighet til å eksperimentere og lære. I tillegg til gode betingelser slik du kan forvente av et ledende teknologiselskap, vil vi også tilrettelegge for fleksibilitet og noen andre fordeler, som tidlig fredag og fri på bursdagen din. I dunnhumby setter vi pris på og respekterer ulikheter og er opptatt av å bygge en inkluderende kultur og et miljø hvor du kan balansere karriere med personlige interesser utenfor jobben. Gjennom ulike nettverk for mangfold og inkludering som dh Women’s Network, dh Proud, dh Parent’s & Carer’s, dh One og dh Thrive er vårt ønske å skape et levende arbeidsmiljø for alle.   

 

 

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon