Celerway søker International Marketing Manager

Er du Innovativ og ønsker å være med på å skape noe på en internasjonal arena?

 

Celerway er et norsk gründerselskap som utvikler og selger innovative 4G/5G rutere globalt. Selskapet opplever sterk vekst og stor etterspørsel etter sin nye og innovative teknologi. I en bransje preget av tøff konkurranse fra store etablerte selskaper som Cisco, Cradlepoint og Peplink, og en rekke mindre utfordrere fra ØstEuropa og Asia, har selskapet evnet å ta en tydelig posisjon. Ambisjonen er å utfordre de store aktørene og etablere seg som en ledende global teknologileverandør. Selskapets strategi er å fokusere på organisk vekst fra basen i Norge, med team i Austin, USA og Polen.

For å styrke vår merkevare og posisjon i markedet, ser vi nå etter en innovativ og kreativ Marketing Manager som kan bygge merkevaren Celerway. Vi ser etter en kunnskapsrik, kreativ og operativ fagperson, som blir motivert av tanken på å skape resultater i en global industri.

Her vil du være ansvarlig for å utvikle markedsplaner og strategier, samt koordinere og gjennomføre alle aktivitetene. Du vil få støtte fra eksterne spesialister og samarbeide med CEO/CCO og partnere, men må regne med å måtte gjøre mye av jobben selv i starten. Målet er å vokse og bygge opp en større markedsavdeling på sikt. Du vil jobbe med PR og kommunikasjon, både i forbindelse med lansering av nye produkter og knyttet til messer, som avholdes 2-3 ganger i året i storbyer som Los Angeles, Barcelona og Singapore.

 

Øvrige arbeidsoppgaver

  • Utvikle strategier og markedsplaner
  • Koordinere og gjennomføre marketing og kommunikasjonsaktiviteter på tvers og få fart på markedsføring, kommunikasjon og PR internasjonalt
  • Markedsføring rundt nye produkter
  • Utarbeide og publisere innhold (tekst, design, bilder og video) som brukes på web, LinkedIn, brosjyrer, messer og PR
  • Gjennomføre kampanjer
  • Holde innhold levende på websiden
  • Utvikle websiden så den er en hub for alle aktiviteter Celerway gjør
  • Generere Leads
  • Koordinering i forbindelse med aktiviteter med samarbeidspartnere

 

 Erfaring og personlige egenskaper

 Vi ser etter en innovativ, selvdreven og uredd markedsfører som trives i et innovativt miljø der prøving og feiling er en del av arbeidshverdagen. Vi søker deg som har noen års erfaring fra B2B-markedsføring og som har god kjennskap til salgsprosesser. Det er også viktig at du har god gjennomføringskraft, er flink til å planlegge og koordinere gjennomføringen av markedsaktiviteter. Erfaring fra internasjonal B2B-markedsføring og/eller tech-bransjen er ikke et krav, men det vil selvsagt telle positivt.

 

Hva vi tilbyr

 Hos Celerway får du muligheten til å være med på å utvikle og bygge et selskap som opererer i en bransje med tøff konkurranse og store internasjonale konkurrenter. Du får være en del av et lite og ambisiøst tech-fokusert gründerteam, med stort fokus på å skape resultater.  Arbeidsmiljøet preges av hyggelig medarbeidere og et utpreget sosialt miljø. Vi er åpne, ærlige og jordnære, og i å diskutere og hjelpe hverandre. Vi sitter i nye moderne kontorer på Lilleaker.

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon