Bama ansatte prosjektleder i vikariat

Bama fant sin dyktige og driftige prosjektleder og fikk senket skuldrene. Trenger dere en vikar som bidrar med kontroll og kapasitet? Ta kontakt med Teft Flex

Vår avdeling består i dag av 17 personer, og grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå en dreven prosjektleder med byråerfaring.

For å sikre god fremdrift, god fordeling av oppgaver og ikke minst optimal oppfølging av prosjekter ser vi etter deg med stor arbeidskapasitet og godt overblikk. Din arbeidshverdag vil handle om å lede prosjekter, lage fremdriftsplaner, ha oversikt over oppgaver og fordele ressurser. Du skal sørge for god flyt i prosesser for å overholde deadlines. Du er en god relasjonsbygger som vil bistå samarbeidspartnere og andre i markedsteamet. I en arbeidshverdag med høyt tempo fasiliteter du god arbeidsflyt, dialog og samarbeid slik at vi som team kan løse oppgavene våre best mulig.

Du trives med å jobbe operativt og er ikke redd for å bidra med kreativitet. Du kommuniserer godt og er tydelig med mennesker på ulike nivå. Du er omgjengelig, strukturert, ryddig og trives med å optimalisere arbeidsprosesser.

Kompetanse/erfaring

  • Høyere utdannelse innen markedsføring/prosjektledelse
  • Relevant prosjektledererfaring fra byrå
  • God kjennskap til kreative prosesser og konseptutvikling
  • Evne å tenke strategisk, innovativt og kommersielt
  • God forretning- og markedsforståelse, og gjerne erfaring fra FMCG

BAMA Gruppen tilbyr et uformelt og godt faglig og sosialt miljø, med hyggelige kolleger i lyse og moderne lokaler, med egen personalrestaurant og et flott treningsstudio. Gjennom Eat Move Sleep gir BAMA sine ansatte kunnskap, inspirasjon og motivasjon til å ta riktigere valg i hverdagen når det gjelder mat, mosjon og søvn. Har du bil, parkerer du gratis rett utenfor kontorene.

Stillingen er et vikariat med varighet på 12 måneder. Det er ønskelig med snarlig oppstart, men vi kan vente litt ekstra på riktig kandidat.

 

Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon