Atyp ansatte prosjektleder

Atyp ansatte en prosjektleder med teft. Trenger dere en ny ansatt som tar ansvar og kontroll? Ta kontakt med Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen for en bransjeprat.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Atyp er et kreativt hybridbyrå som utvikler kommunikasjon gjennom tett integrasjon av ulike fagdisipliner innen strategi, kreativitet, media og teknologi.

Nå ser vi etter en erfaren prosjektleder som kan styre prosjektene våre fra A-Å. En som hele tiden kan ha en stødig hånd på rattet og koordinere kundeaktiviteter og interne ressurser. Du vil få ansvar for både eksisterende og nye kunder, store og mindre, alle med mye aktivitet og spennende utfordringer. Til stillingen som prosjektleder ligger administrasjon, økonomistyring og gjennomføring, samt kontinuerlig kvalitetssikring av byråets prosjekter. Stillingen krever utstrakt samarbeid med kunde og byråets interne ressurser. På prosjektene rapporterer prosjektleder til kundeansvarlig rådgiver. (Din nærmeste overordnede er daglig leder, eller den som er utpekt av daglig leder i selskapet)

Ansvars- og arbeidsoppgaver: 

  • Ressurs- og tidsplanlegging
  • Økonomistyring, budsjettering og fakturering
  • Hovedkontaktpunkt mellom byrå, kunde, nødvendige leverandører og samarbeidspartnere

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har erfaring fra et større reklamebyrå, eller flere års erfaring fra etablerte og anerkjente miljøer som mediebyrå, digitale byråer, PR-byrå og/eller event og- innholdsbyrå. Som person er du strukturert, god med mennesker og du har stor arbeidskapasitet. Du trives godt i et fartsfylt miljø der du får jobbe med flere prosjekter parallelt. 

Vi tilbyr:

Hos Atyp vil du bli en del av et fagmiljlø som jobber helhetlig med kommunikasjon, kreativitet, teknologi og markedsføring. Kompetanse, erfaring og en vilje til å utfordre er egenskapene som gjør at vi både er en utviklende arbeidsplass og en god rådgiver for våre kunder.

 

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon