ABC Startsiden søker Head of Programmatic

Har du lyst til å forme den programmatiske veien videre for en av Norges mest lønnsomme mediebedrifter? Da håper vi du blir vår nye Head of Programmatic.

Salg i programmatiske kanaler er ABC Startsidens viktigste inntektskilde og rollen som Head of Programmatic har en sentral plass både i det strategiske og operative arbeidet i salgsavdelingen. Du vil lede det programmatiske fagområdet i selskapet og være en viktig partner til KAM apparatet og salgsledergruppen. Vi har behov for deg som har et kommersielt hode og liker å initiere, optimalisere og se resultater av tiltak som iverksettes.

Head of Programmatic vil være ansvarlig for at vi til enhver tid har et mest mulig effektivt oppsett på vårt programmatiske varelager og sikre at vi har attraktive programmatiske verdiforslag i markedet. Dette innebærer å finne og videreutvikle programmatiske samarbeidspartnere, sørge for at vi er til stede i de programmatiske salgskanalene våre kunder ønsker å handle, følge opp salgsansvarlige og deres programmatiske portefølje, samt overvåke og yielde på varelageret som selges programmatisk.

Du blir en del av et tett sammensveiset, tverrfaglig team på fire personer som jobber sammen med deg for å skape de programmatiske resultatene. Gjennom engasjement, samarbeid, endringsvilje og raske beslutningsprosesser skaper vi spennende arbeidsplasser og gode resultater. Bli kjent med endringsreisen og kollegaene her.

ABC Startsiden er kanskje mest kjent for å stå bak Startsiden, en av Norges største nettsteder, men vi er også godt etablert med nettavisen ABC Nyheter og social-video plattformen How-To lab. Per i dag er over 550K brukere innom våre tjenester daglig og 600K følger våre grupper i sosiale medier. Vi har store vekstambisjoner og lanserer i løpet av våren et guidekonsept som skal bidra til å styrke Startsiden sin posisjon blant norske brukere ytterligere.

Kompetanse, erfaring og personlige egenskaper:
Vi ser etter deg med et kommersielt hode, helst med erfaring fra den programmatiske kjøpssiden, som ønsker å forme utviklingen innen det programmatiske inntektsområdet i ABC Startsiden. Du er en selvstendig og utadvendt person, som liker å styre din egen arbeidsdag og er komfortabel med å ha en ledende rolle på fagområdet i selskapet. Vi tror du har gode sosiale evner, og trives med å ha tett dialog med både kollegaer og eksterne partnere.

  • Utdannelse på nivå med Bachelor eller høyere, innen kommersielle fag. Manglende formell kompetanse kan kompenseres med relevant erfaring.
  • God forståelse for det digitale annonsemarkedet og kjennskap til annonseteknologi som benyttes ifm. programmatisk salg/kjøp.
  • God kjennskap til Microsoft-pakken
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Hva kan vi tilby:
Du vil få en sentral rolle i et solid selskap med store vekstambisjoner og godt samhold. ABC Startsiden er kjent for sitt gode arbeidsmiljø og berømmes år etter år for dette av de ansatte. Vi legger stor vekt på å bygge god kultur gjennom sosiale møtepunkter og årlige turer. Felles bonusmål og tydelig fokus på god feiringskultur bidrar også til godt samhold og fellesskap i avdelingen. Du vil være en del av et tverrfaglig team som alle bidrar på det programmatiske fagområdet, i tillegg til at vi er i tett dialog med det programmatiske teamet i Hegnar Media. Selskapet har en flat struktur og stor grad av autonomi som gir gode muligheter for personlig vekst og rom for å få gjennomslag og sette sitt preg på utviklingen. ABC Startsiden er eid av Trygve Hegnar sitt selskap Periscopus AS, og sitter sammen med publikasjonene til Hegnar Media i nyoppussede lokaler på Smestad. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, fri i romjul og påske og gode forsikring- og pensjonsordninger.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen, Marte Palm Steen eller Marte Thomassen Askeland
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver og prosjektleder

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Marte Thomassen Askeland

Prosjektleder

913 91 725

Marte.askeland@teft.no
linkedin icon