Oculos søker Byråleder for Performance, CRM-Rådgivere og Prosjektledere

Oculos ønsker å styrke teamet og ansetter en Byråleder for Performance, flere CRM-rådgivere og prosjektledere, til sitt ledende fagmiljø innen digital markedsføring.


Her er stillingene Teft rekrutterer nå:

Byråleder Performance – Fagområdet performance marketing, har blitt en så stor og viktig del av Oculos at det nå løftes for å bli en egen byrå-enhet med oppstart høsten 2021.
Les mer om stillingen

 

Fagansvarlig prosjektleder – fagansvarlig for våre prosjektledere og hjelpe oss med å få mest mulig effektive, lønnsomme prosjektleveranser med høy kvalitet i alle ledd.
Les mer om stillingen

 

Prosjektleder innen markedsføring – Du vil være en del av våre kundeteam, og ha ansvar for den totale kundeleveransen i samarbeid med kundeansvarlig og resten av kundeteamet.
Les mer om stillingen

 

CRM-rådgiver – Som CRM-rådgiver vil du være en rådgiver innen CRM, Loyalty Marketing Technology, kundedialog og kundeprogram.
Les mer om stillingen

 

Vi kan tilby et spennende og stabilt selskap, hvor du kan påvirke og forme stillingen. Hos oss vil du få ansvar og store utviklingsmuligheter og du vil jobbe i et inspirerende og dynamisk miljø preget av tempo og faglige utfordringer. Vi kan love et hyggelig jobbmiljø hvor du gleder deg til å møte dine kollegaer hver dag, samt gode betingelser.

Er du interessert i å jobbe hos Oculos, men usikker på hvilken stilling som er rett for deg? Ta kontakt med Camilla Bartnes eller Veronika Jakobsson som begge jobber med Oculos hos Teft.