XXL søker Senior Performance Specialist

Er du klar for å sette ditt preg på sportsindustrien? XXL søker en Senior Performance Specialist til å forme fremtiden for Nordens ledende sportskjede.

XXL er Nordens største sportskjede og en betydelig aktør med store ambisjoner. De opererer i dag i 3 markeder, med 86 butikker i Norge, Sverige og Finland, samt har Nordens største sportsbutikk på nett. Med kjente merkevarer, de beste prisene og en mengde idretter og friluftsaktiviteter under ett tak, står de sterkt i markedet.

I XXL er vi på en spennende endringsreise, og i vår Brand & Marketing avdeling skjer det mye i et høyt tempo. Vi søker nå en fremoverlent Senior Performance Specialist til vårt team, som kan bidra til vår kontinuerlige utvikling innenfor digital markedsføring. Du vil rapportere til SVP Brand and Marketing.

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle og gjennomføre XXLs digitale markedsstrategi i alle digitale kanaler, enten direkte eller gjennom partnerbyråer
 • Sikre effektiv bruk av mediebudsjett basert på definerte KPI’er
 • Samarbeide med eksterne byråer for å innovere og arbeide etter beste praksis innen digital markedsføring
 • Koordinere gjennomføringen av kampanjer sammen med resten av markeds- og landsteamene
 • Levere analyse og intern rapportering av markedsaktiviteter

Vi ser etter en engasjert lagspiller som trives med et høyt tempo i et dynamisk arbeidsmiljø. Du er strukturert og analytisk anlagt, med evne til å håndtere både budsjett- og rapporteringsansvar. Din kommersielle teft og tekniske innsikt gjør at du er godt utrustet til å utarbeide og implementere mediestrategier. Som person er du løsningsorientert og selvstendig, noe som reflekteres i din evne til å oppnå resultater. Du tar initiativ, med øye for detaljer som sikrer kvalitet i alle ledd.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor- eller mastergrad innen relevante felter. Bred og relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Minimum 4 års erfaring med performance markedsføring, inkludert 2-3 års erfaring fra Performance byrå eller tilsvarende
 • Erfaring innen varehandel/retail
 • Kjennskap til omnikanal markedsføring
 • Inngående kjennskap til programmatiske og display landskap og kjøpesystemer
 • Utmerket forståelse av API’er og automatiseringsmuligheter innen digital markedsføring
 • Kompetanse innen paid search og Google sine kjøpssystemer
 • Engelsk flytende, både muntlig og skriftlig

Hvorfor XXL?
Hos XXL blir du del av et dynamisk arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere som verdsetter analyse, innovative løsninger og deling av kunnskap. Vi tilbyr en hektisk, men samtidig hyggelig og lærerik atmosfære. Denne rollen plasserer deg i hjertet av Nordens største sportskjede og gir deg sjansen til å være en del av et ambisiøst vinnerlag. Med oss vil du finne et miljø ledet av en ung og dynamisk ledelse, som ikke bare er engasjert, men også støttende for din faglige vekst. Vi er stolte av å kunne tilby konkurransedyktige betingelser.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon