Wavemaker søker medierådgiver med sterk digital kompetanse

Vil du utvikle medie- og kommunikasjonsstrategier som utfordrer og skaper resultater for våre kunder?

Vi søker en medierådgiver med sterk digital kompetanse til å lede og jobbe med noen av våre spennende kunder og teamene rundt disse.

Du har et stort engasjement for kommunikasjonsfaget og et genuint ønske om å hjelpe kundene våre med å få mest mulig ut av sine medieinvesteringer. I Wavemaker mener vi dette gjøres gjennom «positiv provokasjon». Sagt med andre ord, vi skal alltid hige etter å utfordre både oss selv og våre kunder for å sikre at vi kommer med de beste og mest effektive løsningene. Vi forsøker alltid å ligge et hakk foran våre konkurrenter og det er viktig for oss at du er nysgjerrig og initiativrik.

God kunnskap om merkevarebygging er viktig, og du har interesse for hvordan teknologi kan utnyttes for å skape bedre resultater. Videre er du en god rådgiver og sparringspartner for både kunder og kollegaer. Du er glad i faglige diskusjoner, utfordre og se ting fra nye perspektiver. I tillegg er du god til å skape tillit og bygge gode relasjoner.

Det er selvsagt viktig at du har god oversikt over mediemarkedet og ulike plattformer, og vi ønsker oss noen som har minimum tre års erfaring fra byrå. Du må gjerne allerede jobbe som som rådgiver eller som spesialist/planner som ønsker å ta steget over i en mer strategisk rolle.

Vi tror du kjenner godt til hva en medierådgiver gjør, men nevner noen av de viktigste ansvarsområdene:

  • Utvikle kanal- og mediestrategier som bidrar til at kunden når sine mål
  • Oppfølging av kundeforholdet og sikre god kundetilfredshet
  • Lede kundearbeid og sikre overordnet god kvalitet på leveransene
  • Følge opp og sikre gode betingelser hos mediene, på vegne av kunden
  • Sørge for god lønnsomhet på kunden og ansvarlig for å utvikle kunden internt

Vi kan tilby deg et faglig sterkt, uformelt miljø hvor vi er opptatt av trivsel på arbeidsplassen, og vi er opptatt av at du skal ha en fin balanse mellom jobb og fritid. Hos oss er det høyt under taket, åpenhet er viktig og alle blir hørt. Vi har svært gode utviklingsmuligheter, med individuelle løp som kan hjelpe deg å nå de målene du ønsker. Vi har en egen fadderordning for nyansatte og skal sørge for å ta deg godt imot i våre fine lokaler sentralt i Oslo sentrum.

Av andre goder kan vi friste med meget gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsgodtgjørelse og bedriftshytte.

Wavemaker er opptatt av mangfold, ulike meninger, forskjellige perspektiver og motsetninger. Sammen er vi positivt provoserende. Det er sånn vi vokser.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon