Trickle søker Country Manager

Trickle har vokst hurtig og tatt det svenske markedet med storm. Nå utvider vi til flere nordiske markeder, og søker derfor en person som kan styrke vår lokale tilstedeværelse i Oslo. Er du sterk på innholdsdistribusjon og digital markedsføring, med et ønske om å lede og bygge opp vår norske virksomhet, vil vi gjerne høre fra deg!

Trickle, don’t spray er vår filosofi og vår måte å si at vi når de riktige menneskene, til rett tid, med riktig budskap. Vi ser på oss selv som «distribution scientists» som benytter data, innsikt og hypoteser for å finne ut av hva som fungerer best. Samtidig som vi har fokus på å benytte den dataen vi har på riktig måte, og ikke minst dele den innsikten vi har med de som utformer de kreative budskapene. Hierarkier og siloer, hører ikke hjemme hos oss. I stedet jobber vi i team med fokus på kunnskaps- og informasjonsdeling.

Vi tror du har jobbet med digital markedsføring, dataanalyse, sosiale medier og innholdsdistribusjon i en eller annen form. Du har jobbet operativt i Google Analytics, Facebook Business Manager, Google Ads, men også mer strategisk med mediestrategi og rådgivning. Du er kjent med å sette opp digitale strategier, taktiske kampanjer, mål og segmentering av målgrupper, og du er god til å formidle strategier og resultater på en forståelig måte til kunder, kollegaer og samarbeidspartnere. Det du ikke allerede vet, er du ivrig etter å lære og du er en person som får ting til å skje.

Om du har en fancy utdannelse innen markedsføring, erfaring fra byrå eller er selvlært spiller ingen rolle for oss så lenge du er datadrevet, og har et brennende engasjement for digitale medier og innholdsdistribusjon. Du må derimot mestre engelsk både skriftlig og muntlig, og trives med å besøke våre andre nordiske kontorer (når det er mulig igjen)

Ansvarsoppgaver og -områder: 

  • Lede vårt Oslo-kontor og sørge for et tett samarbeid med våre partnerbyråer i Norge (Spoon og OhMy)
  • Lede og utvikle vårt tilbud for å sikre at Trickle tar en ledende posisjon på det nyeste innen digital innholdsdistribusjon og spredning
  • Ansvarlig for forretningsutvikling med mål om å skaffe nye kunder og partnere, samt øke tilstedeværelsen på det norske markedet
  • Utarbeide strategier og planer for våre norske kunder, samt bidra til å få de gjennomført i samarbeid med teamet i Stockholm
  • Utarbeide og gjennomføre strategi og planer for våre norske kunder på alle digitale plattformer (feks. Facebook Business Manager, LinkedIn Ads, Twitter Ads, Google Ads og programmatisk kjøp)
  • Bygge dashbord og tilpassede rapporter for å analysere og dele resultatene med våre kunder
  • Samarbeide med kreative ressurser slik at de har den nødvendige innsikten som skal til for å lage effektiv kommunikasjon, gjennom analyser, datainnhenting og deling av nøkkelinnsikt

Til å hjelpe deg med alt dette vil du ha et fantastisk team med kollegaer i Stockholm, og gode støttespillere i våre søsterbyråer i Oslo. En annen viktig del av jobben vil være å raskt ansette flere kollegaer som vil sitte sammen med deg lokalt og bygge opp byrået slik at vi på best mulig måte kan møte våre kunders behov. Vi vokser i raskt tempo, så hvis du er interessert i å være med på å virkelig bygge noe fra grunnen av – er dette neste utfordring for deg!

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon