Starcom søker Social Media Creative lead

Vår visjon er at vi skal være morgendagens byrå – i dag. Ved å være i forkant når det gjelder innovasjon, teknologi og mediekreativitet. Vi skal utfordre, innovere og utøve profesjonalitet i alle ledd. Vi lager jobber som betyr noe for folk og skaper resultater for kundene våre – i dag. For å forsterke oss innenfor digitale kanaler er vi nå på jakt etter en social media creative lead

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har erfaring fra operativt arbeid med betalt annonsering i digitale medier, og som har et ekte engasjement for markedsføring. Du liker å kombinere tall, kreativitet og teknologi, og utfordre merkevarer til å nå sitte fulle potensial i digitale kanaler. Vi jobber etter avanserte metoder innen teknologi og medieuttak, og har blant annet utviklet en egen plattform for annonsering i sosiale medier. Vi tror derfor at rett kandidat har erfaring med bruk av teknologi i mediekjøp, og har interesse for dette.

 

Mest sannsynlig har du 2-3 års erfaring med sosiale kanaler, enten fra byrå- eller annonsørsiden. For å lykkes i stillingen, må du være proaktiv og aktivt delta i faglige diskusjoner. Du må like å ta ansvar og være selvstendig med egne meninger og ideer, og vant til å samarbeide med andre, kunder så vel som kolleger. Du må kunne framstå som en pålitelig rådgiver i møte med kunder, der du skal presentere dine anbefalinger muntlig og skriftlig. Du er ellers prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt og sosialt miljø, som drives av høyt tempo og høye krav.

 

Hva skal du gjøre?

Du vil være ansvarlig for mediestrategi, planlegging og analyse av betalte kampanjer i sosiale medier; Snapchat, Facebook, Instagram, LinkedIn o.l. Du får ansvar for noen av landets største annonsører, og sammen med resten av kundeteamet skal du sørge for at markedsføringsmidlene benyttes på best mulig måte. Hos oss jobber vi tett med innholdsprodusenter, teknologer og utviklere. Denne stillingen har et særlig ansvar for å knytte sosiale medier sammen med innholds- og produksjonsmiljøet til Publics som består av journalister, fotografer, animatører, regissører mm.

Ønsket bakgrunn 

Du må ha operativ erfaring fra roller innen digitale medier. Du må også kunne vise til sterke resultater for hvordan du gjennom annonsering har bidratt til å løfte både merkevare og salg.

 

Kvalifikasjoner

Du har høyere akademisk utdannelse med gode akademiske resultater innen markedsføring, økonomi eller IT og har minimum 2 års relevant erfaring.

 

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr deg en meget spennende og viktig stilling i et av Norges fremste mediebyrå. Vi skal være ledene i skjæringspunktet kreativitet, tech og media og håper du vil være med på laget. Vi lover deg en variert hverdag med høy puls og godt arbeidsmiljø. Vi er alltid åpne for nye ideer og tanker om hvordan ting kan gjøres bedre, og du vil ha store muligheter for å sette ditt preg på din egen hverdag. Vi liker det uformelt og høyt under taket, det håper vi du også gjør.

 

 

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon