SMFB søker strategisk rådgiver

Vi leter etter en strategisk og reklamefaglig sterk rådgiver med god forretningsforståelse. Vi ser etter deg som har erfaring fra innsiktsbasert rådgivning og som kan vise til gode resultater fra roller der du har utviklet kommunikasjonsløsninger og ledet prosjekter som har bidratt til å støtte langsiktige strategimål og skapt god forretning.

Du er en naturlig sterk relasjonsbygger som gjennom din naturlige faglige pondus får en sentral rådgiverrolle på toppnivå hos de kundene du jobber med.

Vi tror du sitter i en sentral posisjon i et strategisk sterkt byråmiljø eller i en markedsavdeling i dag, og at du er god på å gjennomføre strategiprosesser som lander i gode kommunikasjonsbriefer. Du er en kommersiell inspirator og sparringspartner med stor gjennomføringskraft, både internt i byrået og ut mot kunde.

I SMFB blir du en del av en ambisiøs og nysgjerrig rådgivergruppe, som i dag rådgir noen av de mest offensive og spennende merkevarene i landet. Du blir sentral i å utvikle vår faglige kompetanse videre, og bidra til at SMFB lykkes i å skape verdi og vekst for kundene sine.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no