Publicis Kitchen søker erfaren Strategisk Rådgiver

Er du en grundig og engasjert rådgiver fra byrå, eller en dyktig markedssjef med erfaring fra byråsamarbeid, som trigges av å jobbe med kombinasjonen fag, folk og forretning?

Publicis Kitchen er på jakt etter en ny Strategisk Rådgiver med kundeansvar. Dette er en senior rolle med stor betydning, der du vil eie sentrale kundeforhold både kommersielt, relasjonelt og faglig. Du vil lede kundeteamet og fungere som en rollemodell på tvers av fag, folk og forretning, og bidra til lønnsomhet og vekst for Publicis Kitchen sine kunder i årene som kommer.

Hva tilbyr vi deg?

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høyt tempo. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og idékraft er høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget.

Vi er alltid åpne for nye idéer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid.

Du vil oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe.

Du blir del av et landets største kompetansemiljøer innenfor våre fagområder, og et internasjonalt miljø og felleskap med ulike perspektiv og kompetansebidrag. Vi står sammen og spiller hverandre gode – “en for alle, alle for en». Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt!

Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Publicis tilbyr sine ansatte blant annet:

 • Konkurransedyktig lønn og omfattende helse, livs- og reiseforsikring.
 • Fleksible arbeidstider som tilrettelegger work-life-balance.
 • Kompensasjon for trening gjennom SATS, Bruce, Mash. Samt rabatterte tilbud.
 • Tilgang til vår egen massør på kontoret.
 • Tilgang til en rekke kurs for faglig og personlig utvikling gjennom vår globale læringsplattform – Marcel.

Hvem er du?

 • Du har erfaring fra tilsvarende rolle innen byrå, eller som markedssjef med byråsamarbeid.
 • Du er en åpen og nysgjerrig person, som trigges av å jobbe med folk, fag og forretning.
 • Du er en tydelig leder som skaper resultater gjennom andre.
 • Du jobber med utgangspunkt i evidensbasert kunnskap, og trives med å lede bredt sammensatte team.
 • Du har kjennskap til og forståelse for hva kreativ kraft har å si for effekt og resultatoppnåelse, og samarbeider like godt med kunden som med kreatører.
 • Du har sterke presentasjonsegenskaper, samt evne til å lede store prosjekter og pitcher.
 • Du er fleksibel og endringsvillig i en bransje som utvikler seg raskt.
 • Du tar ansvar for egen læring og utvikling, samt balanse mellom privatliv og arbeidsliv.

Hvordan er jobben?

Som vår nye Strategiske Rådgiver vil du ha en senior rolle, og eie sentrale kundeforhold både kommersielt, relasjonelt og faglig. Du vil lede kundeteamet og fungere som en rollemodell på tvers av fag, folk og forretning.
I Publicis Kitchen jobber vi med innsikt, merkevare- og kommunikasjonsstrategi, kreativ konseptutvikling og kampanjer, produksjon og distribusjon – i tett samarbeid med resten av huset. «Creativity Fueled by Facts» er vårt DNA og vår nøkkel til hvordan å skape endring, effekt og måloppnåelse for kundene våre.

Ansvarsområder:

 • Fag: Du vil være ansvarlig for strategien til dine kunder, holde deg faglig oppdatert og gi velbegrunnede strategiske råd basert på mål, veivalg og siste tilgjengelige, evidensbaserte kunnskap.
 • Folk: Du skal oppnå resultater både gjennom ditt eget bidrag og ved å lede andre. Dette innebærer å skape felles forståelse for målbildet, gi klare instrukser, veiledning, oppfølging, tilbakemeldinger og motivasjon.
 • Forretning: Du vil ha et kritisk ansvar for inntekts- og kostnadskontroll på vegne av både byrået og kunden.

Stillingsinnhold og egenskaper:

 • Strategiansvar: Du vil ha fagansvar for strategien i kundeteamet, og være nysgjerrig og interessert i å bygge egen kunnskap samt anvende andres kunnskap på tvers av Publicis’ byråer og fagavdelinger.
 • Forretningsansvar: Du vil ha ansvar for en viktig portefølje og vise planmessighet og dyktighet i driften.
 • Teamlederskap: Du vil lede kundeteamet med fokus på forretningsforståelse og evne til å utvikle overordnede forretnings- og kommunikasjonsstrategier.
 • Power of One: Du må ha evne til og ønske om å jobbe på tvers av reklame, media og PR for å styrke kunderelasjonene når det er hensiktsmessig for dem.
 • Relasjonsbygging: Du må ha evnen og ønsket om å skape nære, gode og tillitsbaserte forretningsforbindelser til nøkkelpersoner hos kunden.
Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon