Oda søker Head of Marketing

Er du en innovativ markedssjef som ønsker å forme Oda’s markedsføring? 

Som vår nye Head of Marketing ønsker vi deg velkommen til et spennende og fartsfylt miljø der ingen dager er like. Hos oss får du friheten til å eksperimentere, dele kunnskap, og inspirere teamet, og samtidig levere effektiv markedsføring som fremhever vår merkevare og får enda flere til å legge merke til hva vi tilbyr. 

Din evne til å jobbe strategisk og resultatsorientert med markedsføring, vil være helt sentralt på veien mot å nå de ambisiøse vekstmålene vi har satt for de kommende årene. 

Du vil rapportere direkte til Markedsdirektør.

English version

Her er noen av dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utvikle vår overordnede markeds- og mediestrategi for det norske markedet, og sørge for at denne er i tråd med Odas mål og skaper resultater.
  • Forvalte, planlegge og investere mediebudsjettet for Oda i Norge, i samarbeid med vårt mediebyrå.
  • Sikre en helhetlig markedsstrategi på tvers av kanaler i tett samarbeid med innholdsteamet vårt. 
  • Kontinuerlig vurdere og justere markedsaktivitetene våre for å sikre resultater og effekt, alltid med et øye for forbedringer.

Hvem vi ser etter?
Vi ser etter en strategisk og resultatorientert markedssjef med relevant høyere utdanning innen markedsføring, økonomi eller fra tilsvarende fagfelt. Mastergrad er en fordel, men ikke et krav. Du har minst fem års erfaring med å skape vekst hos en digital B2C-aktør og har ledet utviklingen og implementeringen av vellykkede markedsstrategier med dokumenterbare resultater. Kunnskap og interesse for dagligvare vil gi deg en ekstra stjerne i boken hos oss. I denne rollen er det viktig at du er god til å se det store bildet, samtidig som du er opptatt av detaljene, og kan levere innsikt og rapportering som bidrar til informerte beslutninger og vekst.

Du er en lagspiller og en god leder, som inspirerer og hjelper teamet til å prestere sitt beste, samtidig som du kan brette opp ermene og jobbe operativt ved behov. Vi motiveres av å skape gode resultater, og vi tror du også er en person som trigges av å jobbe med vekst og tydelige mål.

I Oda, er vi glade i data og bruker det så mye som mulig i alt vi gjør, og i denne rollen er det sentralt at du har en analytisk tilnærming til problemløsning. Vi ser etter deg som liker å prioritere, lede prosjekter og organisere hverdagen for å nå målene vi setter. Du kommuniserer tydelig, både skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk.

Hvorfor er det spennende å jobbe i Oda?
Vi tilbyr deg en sentral rolle i et av Norges mest suksessfulle selskaper innen netthandel, anerkjent gjennom tittelen “Årets Markedsfører”, tildelt av Markedsføringsforeningen (MFO) i år. Her vil du få vokse og utvikle deg i et innovativt og kreativt arbeidsmiljø, samtidig som din kunnskap og evne til å inspirere oss vil bli satt stor pris på. Vi har konkurransedyktige betingelser og en lang rekke personlige og profesjonelle muligheter for vekst.

Bli med gjengen vår og hjelp oss med å gjøre kundene våre fornøyde! Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon