Oculos søker strategisk markedsanalytiker

Drives du av å bidra til gode beslutninger og lønnsom vekst? Vil du være med å drive markedsanalyse faget videre?

Norges mest spennende CRM- og analysemiljø ser etter en erfaren og ambisiøs markedsanalytiker som kan ta ansvar for alyseprosjekter fra A til Å og samtidig utvikle fagområdet hos oss og våre kunder.

Oculos er et innovativt selskap som brenner for smart bruk av data. Vi er spesialister på analyse av førstepartsdata, og ser et stort potensial i å kombinere denne innsikten med informasjon fra andre kilder, for eksempel survey data og kvalitative studier. Det er først når vi klarer å kombinere data og innsikt fra ulike kilder at vi kan se sammenhengene i et helhetsbilde. Og det er da vi kan gi de beste rådene og nærme oss vårt potensial.

Vi ser etter deg som er faglig sterk innenfor kvantitativ og kvalitativ metode for å kunne lede arbeidet med å samle inn, strukturere, analysere og formidle innsikten fra spørreundersøkelser og kvalitative studier til våre kunder og rådgivere. Du trenger ikke å være ekspert på alle områder, men det er viktig at du har en overordnet oversikt over forskjellige metoder for å løse ulike problemstillinger.

Du vil inngå i et team av analytikere som jobber tett med rådgivere og andre spesialister, både i Oculos og i de andre Ahead-byråene. Det er derfor viktig at du trives med samarbeid, kan knytte relasjoner til ulike faggrupper og har gode formidlingsevner.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Vi ser etter en senior ressurs med god erfaring og kompetanse innenfor kvantitativ og kvalitativ metode, minimum 5 år, fra byrå- og/eller kundesiden. Erfaring fra ulike bransjer er en fordel.
  • Du må være vant til å løse komplekse problemstillinger innenfor markedsføring, merkevarebygging og forretningsutvikling. 
  • Effektmåling av ulike markedstiltak står sentralt, og det er et stort pluss hvis du har erfaring med å jobbe med problemstillinger rundt årsak–virkning.
  • Du bør ha erfaring med å kartlegge kunde-/brukerreiser, og praktisk bruk av tjenestedesign er en fordel. Det er også til din fordel om du har erfaring med å tilrettelegge for (og holde) workshops og kunde-/brukerundersøkelser.

Vi tilbyr:

Du får en sentral posisjon innen et fagområde i spennende utvikling og med stort potensial. Vi tilbyr en variert og morsom hverdag der du får tatt tak i mange forskjellige problemstillinger. Hos oss har vi et miljø med fokus på utvikling og vekst, og ditt arbeid vil bli høyt verdsatt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi prioriterer og oppmuntrer til faglig utvikling.

Hvis du har den rette kombinasjonen av erfaring, ferdigheter og motivasjon for denne stillingen, vil vi gjerne høre fra deg så fort som mulig!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Marte Palm Steen eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon