LOfavør søker innholdsmarkedsfører

Vil du bli enda bedre på innhold og digital markedskommunikasjon?

En av våre dyktige kolleger går snart ut i svangerskapspermisjon, og derfor søker vi nå etter en vikar som kan bidra til å opprettholde vårt fokus på innholdsproduksjon og digital markedsføring.

Vi ser etter deg som har erfaring fra å lage og videreutvikle innhold for CRM, nyhetsbrev og sosiale medier. Du synes det er spennende å jobbe helt fra starten i kampanjeutvikling til å optimalisere og versjonere innhold og budskap for forskjellige kanaler, faser og segmenter. Selv om du vil få dyktige kolleger som behersker både analyse og de tekniske aspektene ved digital markedsføring, så har du stor interesse for fagfeltene, og forstår hvordan analyse og teknologi gir innsikt og muligheter. Det er din evne til å forme budskap og gripe muligheter i fagfeltet som vil gjøre at du finner din plass i teamet.

Vi tror du har erfaring fra å jobbe med nettopp CRM, nyhetsbrev og sosiale medier i en markedsavdeling eller et byrå. Du kan vise til tekst og innhold for kampanjer, landingssider og brukerreiser, og du er på jakt etter et kunnskapsrikt miljø der du kan utvikle deg. 

Stillingen er et svangerskapsvikariat med oppstart i november, og vi vil gi deg rettferdig lønn og fylle på CV’en din med mer erfaring innen et fremtidsrettet fagområde.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon