Fullstakk søker Head of Growth Managers / CCO

Fullstakks ledergruppe søker tredje blad i trekløveret. Kan du lede konsulenter, bygge team og sette Growth Marketing på kartet blant norske vekstbedrifter? Da byr vi gjerne på en kaffe og prat om fag og visjoner.

 

Vi er et digitalt markedsføringsmiljø i kraftig vekst, og er i år Gasellebedrift for 3. år på rad. Byrået har solid økonomi og skal nå rigge oss for neste vekstfase. Vi er per nå 25 fagspesialister og konsulenter innen de fleste disipliner av digital markedsføring, og har omfavnet Growth Marketing-metoden som den beste måten å skape vekst for våre kunder på. Vi opplever at en enhetlig metode som utnytter hele MarTech-stacken resonnerer godt i markedet og at vår kompetanse er høyt etterspurt. Ser du også den røde tråden mellom søk, CRO, epost, display, social m.m. og klarer å sy det sammen til en vekstmaskin, fremfor fragmenterte tiltak – ja da kanskje du kan lede våre Growth managers og Fullstakk til nye høyder.

 

Vi tror du har erfaring som avdelingsleder i markedsavdeling eller byrå, og er trygg i rollen som konsulent. Du forstår digital markedsføring på et dypt nivå, og evner å se de store sammenhengene. Videre trives du med å lede og inspirere svært dyktige fagpersoner.

I rollen vil du blant annet sitte i byråets ledergruppe, lede og utvikle Growth Manager-avdelingen og ha fagansvar for Growth-metodikken. Du vil også ha overordnet ansvar for kundeutvikling, kundetilfredshet og salg.

 

Vi tilbyr:

  • Partnerløp og gode betingelser
  • Et engasjert og mangfoldig fagmiljø 
  • Familievennlige arbeidstider
  • Flotte lokaler sentralt ved Kvadraturen

 

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon