Fuel Reklamebyrå søker innholdsprodusent

Vi er et lite reklame- og designbyrå, men med store og kjente kunder. Nå trenger vi en ny kollega som kan skape godt innhold for byråets mange nye og eksisterende kunder. Våre kunder forventer et høyt nivå på vårt arbeid, og det gjør at du i rollen som innholdsprodusent blir en viktig nøkkelspiller i byrået.

Folk er opptatt av hva merkevarer gjør, vi er opptatt av hva folk gjør.

Vi ser etter deg som er rågod på sosiale medier, foto og video. Som innholdsprodusent er det viktig å forstå målgruppen vår, skjønne og forutse hva de trenger, og deretter skape og tilpasse innhold slik at det treffer og engasjerer. Vi søker deg med sterk digital kompetanse og god kommersiell teft. Hos oss kan du utfolde deg kreativt sammen med dyktige og engasjerte kolleger, og være med å forme dine egne arbeidsoppgaver.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Produsere, klippe og retusjere bilder og video til forskjellige kanaler.
  • Eie innholdsproduksjon til SoMe: Planlegge, lage, og legge inn innhold til både kundens og våre egne sosiale mediekanaler.
  • Skrive tekster som fungerer i sosiale medier, men også noe produksjon av lengre tekster som artikler til nettsider og nyhetsbrev.

Dine egenskaper:

Du er nysgjerrig og ligger i forkant, både når det gjelder stil, uttrykk og verktøy. Du liker å diskutere ideer, og gjerne snakke med kunder og kolleger for å løse hvert oppdrag på best mulig måte. Du er selvstendig og blir ikke stresset av at det i perioder er et høyt tempo og mange detaljer å holde orden på. Det er mye du allerede kan, og masse du gleder deg til å lære.

Erfaring fra byrå, retail eller e-handel er en fordel.

I den kreative verktøykassen har du Adobe-pakken (photoshop, video, enkel illustrasjon) og Keynote. Øvrig ser vi for oss at du har lidenskap for kommunikasjon og markedsføring tilpasset sosiale medier og brukeratferd.

Bli en av oss:

Vi tror på at flinke mennesker skaper gode arbeider, på verdien av personlig utvikling og på at vi skal bli litt bedre på det vi gjør hver eneste dag.

Og vi tror på god kultur. Kultur er både det man er, og det man gjør når ingen ser på. Det er å passe på hverandre og det er stoltheten vi legger i arbeidet og håndverket vårt. I Fuel stiller man opp for kollegaer, og trår til når det må til – og vi koser oss sammen både i lunsjen og på sommeravslutning og julebord.

Vi har konkurransedyktige betingelser, satser på kompetanseutvikling og har spennende prosjekter for kunder med høye ambisjoner.

Kontaktpersoner: