Elkjøp søker Business Developer

Vil du skape markedets beste kundeopplevelser for omnikanal betaling?

Vi tar kundeopplevelse på alvor, og i vårt nye Customer Experience team er vi på jakt etter en forretningsutvikler som kan bidra til lage markedets ledende kundeopplevelser for omnikanal betaling. Gode, sømløse betalingsopplevelser er viktig for den totale kundeopplevelsen, og her trenger vi din hjelp.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

Som Business Developer Payment vil du være en drivkraft i utforming og videreutvikling av strategi, roadmap og KPI/CPI-sett for betalingsområdet på tvers av alle kanaler i Norden. Du vil jobbe tett med Head of Payments, kolleger i Brand & Digital og andre nøkkelfunksjoner på Elkjøp Nordic/lokale kjeder for å bidra til at vi er ledende på kundeopplevelser knyttet til betaling. Elkjøp Nordic beveger seg i retning av å jobbe mer i kryssfunksjonelle produkt team, og du være en viktig bidragsyter inn i ett eller flere av disse teamene. Du vil også jobbe med våre fremoverlente partnere innenfor betaling som f.eks. Adyen, Vipps, MobilePay og Klarna.

Vi tror du er:

  • Genuint interessert i å skape gode kundeopplevelser
  • Løsningsorientert med strategiske evner og høy gjennomføringsevne
  • Har høyere utdanning innen relevant fagfelt, f.eks. økonomi eller markedsføring
  • Nyutdannet eller har erfaring med forretningsutvikling, erfaring fra retail vektlegges
  • Relasjons- og nettverksbygger
  • Har gode kommunikasjonsegenskaper, både muntlig og skriftlig, på engelsk og et skandinavisk språk
  • God i PowerPoint og Excel

Vår nyopprettede Brand og Digital-avdeling (B&D) er en nøkkelavdeling i Elkjøp Nordic med 100+ ansatte, med ansvar for alt av merkevarebygging og markedsføring. I tillegg kommer ansvar for salgskanalene våre, eCom og butikkutvikling, og innsikt og analyse. Vi er en av de aller største markedsførerne i Norden, og har ansvaret for en av Nordens største nettbutikker (på tvers av bransjer). Dette skal vi å fortsette å være, og i en verden og bransje i hurtig omstilling er det viktig å bygge vår merkevare og digitale tilstedeværelse! Her kommer du inn.

Kort oppsummert vil du:

  • Ha en nøkkelrolle for å sikre at kundeopplevelsen ved betaling er ledende i markedet
  • Bidra i produkt-team for å sikre at alle leveranser har et tydelig «business outcome»
  • Være sentral for å forstå kundene og markedet og definere hva vi ønsker å oppnå

Hva kan Elkjøp tilby?

Elkjøp Nordic tilbyr en ansvarsfull og selvstendig stilling med internasjonalt nettverk og faglig ansvar. Miljøet preges av god lagånd, trivsel, stolthet og stor tro på det vi gjør. Vi tilbyr muligheten til å vokse i et fremoverlent selskap med solide verdier. Vi holder til i flotte, moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vi har en utmerket kantine, vårt eget treningsstudio og en lang liste med ansattfordeler. Kulturen vår er viktig for oss, og det er viktig at du også kan identifisere deg med våre kjerneverdier; som er ansvarlighet, engasjement og effektivitet.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon