CEWE søker Digital Marketing & PPC Specialist

 

Har du kommersiell teft, er sterk på analyse og interesse for digital markedsføring?

 

CEWE er et internasjonalt ledende selskap innen bildeprodukter og fremkalling. CEWE eier også kjeden CEWE Japan Photo som har 23 butikker i Norge. Vi øker vår markedsføringsinnsats og leter nå etter en analytisk, proaktiv og selvstendig person til en nyopprettede stilling som Digital Marketing & PPC Specialist

 

Du blir en del av Digital & Content-avdelingen, som er et flott team på 10 personer som jobber med digitale aktiviteter som nyhetsbrev, innholdsmarkedsføring, SEO, nettsider, gamification, sosiale medier, betalte søk, annonser og mye mer. Avdelingen dekker hele Skandinavia, og kollegaer sitter i Norge, Danmark og Sverige. Du skal være den i CEWE Skandinavia med størst ekspertise innen betalte, digitale kanaler og vil jobbe strategisk med dette i alle de tre markedene. Dette betyr mye handlingsrom
og eierskap til alle betalte kanaler, men du er ikke alene om å jobbe med dette. Du har flinke kollegaer og et dyktig byrå med deg på reisen.

Du vil være viktig i styring av alle de andre digitale kanalene, i samarbeid med kanaleier. Hvordan går kampanjene/aktivitetene EGENTLIG? Hvilke aktiviteter fører til mest salg? Hva bør vi gjøre mer av? Hvilke læringer kan vi gjøre av kampanjene?

Vi har mye interessante data, men vi trenger din hjelp til å analysere dataene, sette de sammen på rett måte og presentere dem til oss andre i et lett forståelig format slik at vi får gode beslutningsgrunnlag til vårt videre arbeid.

Vi jobber mye i tverrfaglige grupper og team, og denne rollen er en sentral stilling i markedsavdelingen. Det vil også være rom for å involvere deg inn mot andre områder utover PPC/betalt og analyse.  Stillingen rapporterer til Anders Løken, Head of Digital & Content Scandinavia.

 

Arbeids – og ansvarsområder

 • Være PPC eksperten in-house og i samarbeid med Digital Marketing Coordinator, ta lead på de kontoene vi håndterer selv, samt være hovedkontakt mot byrå
 • Overvåke all trafikk på tvers av alle kanaler, både betalte og egne, og gjør dette om til noe håndterbart for at hele markedsavdelingen bedre skal kunne styre ressurser og retning.
 • Analysere alle aktiviteter, betalte og ubetalte, for å se hvor vi får til hva
 • Ta ansvar for betalte kanaler og jobbe proaktivt med å se etter nye måter å nå frem til nye kunder
 • Sette opp, følge og analysere kampanjer, samt velge hvilke kanaler vi burde prioritere
 • Bidra til forbedring og optimalisering av markedsavdelingen
 • Samarbeide med moderselskapet om rapporter og datasystemer
 • Sette opp automatiske rapporter og dashboard innen WEB, CRM, SoMe (Paid & Organic), PPC, Display, Prisjakt, gamification osv.
 • Internopplæring av de andre i PPC-teamet

 

 Personlige egenskaper

Som person er du proaktiv, engasjert og en selvgående lagspiller. Du har et analytisk hode, kommersiell teft og stor interesse for markedsføring og de ulike digitale kanalene.

Utdannelse og erfaring

 • Bachelor innen markedsføring eller analyse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Operativ og strategisk erfaring med Google Ads og andre betalte kanaler
 • Kunnskap og erfaring om PPC, (Google Shopping, Display, Facebook Ads) det er ikke et krav om å være ekspert på alle
 • Gode tallkunnskaper, og evne til å presentere tall på en fornuftig måte
 • Kampanje og og Webanalyse. Vi bruker Adobe Analytics, men det er ikke et krav at du kan akkurat dette systemet

 

Hos CEWE får du:

En arbeidsplass med mye frihet og rom for å utfolde deg. Vi kan tilby videre karrieremuligheter gjennom intern rekruttering og du får et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer i alle aldre og på tvers av landegrenser.

Vi holder til i fine kontorer, har god lunsjordning og gratis parkering (og ladestasjoner).

Du får gode personalkjøpsordninger på alle våre produkter og tjenester.

 

For mer informasjon, besøk:

www.japanphoto.no

www.cewe.no

www.cewe.dk

www.cewe.se

 

 

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon