Berggård Amundsen søker løsningsansvarlig

Berggård Amundsen er en norsk, familieeid elektrogrossist med 26 ProffPunkt over hele landet. Sammen med de beste produsentene i verden leverer vi energieffektive løsninger for hjem, næringsbygg og kritisk infrastruktur. For åttende år på rad er vi sertifisert som «Great Place to Work». I 2024 ble vi kåret til Norges nest beste arbeidsplass i klassen middels store bedrifter!

Vi er kompetansepartner for kundene våre, og gjennom elektrikerkjeden vår, Norgeseliten, samarbeider vi med 200 medlemsbedrifter og flere tusen fagutdannede elektrikere. Sammen med partnerne våre jobber vi for å skape bransjeledende innovasjon. Digitalisering og klok bruk av kunstig intelligens ligger til grunn i dette arbeidet.

Vi søker nå en utviklingsorientert og engasjert løsningsansvarlig for vår M3-løsning som kan bidra til å forme fremtiden til vårt interne IT-univers. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med det digitale nervesystemet i et ambisiøst, trygt og fremtidsrettet selskap hvor din nysgjerrighet, iver og ideer vil bli verdsatt og fremmet.

Din rolle og ansvar

Som løsningsansvarlig vil du ha hovedansvaret for å sikre at vårt ERP-system fungerer optimalt og utvikler seg i takt med våre behov. Du vil være en sentral medarbeider i vårt IT-team, med ansvar for å vedlikeholde og forbedre systemene, samt sikre stabil og sikker drift. Dette innebærer blant annet å initiere og gjennomføre tiltak som forbedrer våre driftssystemer, i tett samarbeid med dine kollegaer. 

Du vil også ha ansvar for oppfølging og forvaltning av våre driftsavtaler, du vil jobbe med fokus på å bistå våre superbrukere, og samtidig støtte support, da primært i en 2. linjerolle. Godt samarbeid både innenfor avdelingen og på tvers av organisasjonen, samt med kunder og leverandører, er avgjørende for å lykkes i denne rollen.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har en bachelorgrad innen IT, logistikk eller økonomi. Hvis du har relevant erfaring med M3, kan dette kompensere for manglende formell utdanning. Du bør ha 3-5 års arbeidserfaring med ERP-systemer (inkludert M3), gjerne fra større, komplekse selskaper innen varehandel eller grossistbransjen.

Som person er du analytisk og kvalitetsbevisst, og liker å løse utfordringer for kollegaer og kunder. Du trives med utvikling og forbedringsprosesser, er flink til å prioritere, god til å dele din kunnskap, motiverer og tar ansvar. Du behersker norsk, både muntlig og skriftlig.

Hvorfor Berggård Amundsen?

Hos oss får du en spennende og utfordrende rolle i et selskap som er i vekst og som blir anerkjent for sitt fokus på miljø, innovasjon og godt lederskap. Vi bryr oss om verden rundt oss, både lokalt og globalt og tilrettelegger for at du kan engasjere deg i saker som du tror på, også på jobb. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, fleksibilitet og hybrid arbeidshverdag og en kultur preget av engasjement, inkludering og samarbeid. Du vil bli en del av et team som verdsetter kvalitet og stadig forbedring, og hvor dine bidrag virkelig vil gjøre en forskjell.

Slik søker du

Er du klar for en ny utfordring? Send din søknad med CV og en kort beskrivelse av din erfaring og motivasjon for stillingen. 

Vi ser frem til å motta din søknad!

Bli med oss å forme bransjen og fremtidens Berggård Amundsen!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes, Eivind Ruud Johnsen eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon