Berggård Amundsen ansatte innholdsansvarlig

Dette oppdraget er løst. Vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne den beste digitale markedsføreren til deres miljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Er du en språksterk kommunikatør som vil jobbe i et miljø der du får være med å påvirke?

Å informere og kommunisere virkelig godt både med kunder, medarbeidere og andre målgrupper stiller krav til både innhold og utforming. Nå søker vi en innholdsansvarlig som brenner for å skrive og produsere skikkelig godt innhold, til kommunikasjonsteamet på vårt toppmoderne hovedkontor på Langhus like utenfor Oslo.

Vi ser etter en innholdsansvarlig som kan produsere et bredt spekter av tekster til blant annet til hjemmesidene våre, nyhetsbrev, intranett, og mye mer. Du må kunne tilpasse innhold og budskap til ulike målgrupper og kanaler. Vi ønsker oss også at du kan ha et strategisk overblikk på innholdsuniverset vårt og jobbe med å skape en rød tråd. Sammen med resten av teamet som jobber med markedsføring og kommunikasjon skal du bidra til at Berggård Amundsen kommuniserer kunderettet og med den samme stemmen, i de riktige kanalene og i tråd med den gjeldende strategien.

Berggård Amundsen er en norsk, familieeid elektrogrossist med lange tradisjoner og solide verdier. Kundene våre er i all hovedsak elektrikere, som selger produkter videre til forbrukere. Selskapet jobbet blant annet med solenergi, elbillading og smarthus. Vi holder til på flotte kontorlokaler som er selvforsynte med strøm med solcellepanel på taket og toppmoderne tekniske fasiliteter, og vi gleder oss til å få på plass enda en god kollega.

Her vil du jobbe med produksjon av innhold med mål om å fenge og interessere våre kunder, medarbeidere og leverandører, og sørge for at innholdet blir distribuert hensiktsmessig i våre kanaler. Gjennom godt og nyttig innhold ønsker vi å bli enda mer tilgjengelige og synlige, og du blir en viktig del av teamet som sammen sørger for at vi når våre strategiske mål.

Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Innholdsproduksjon med hovedfokus på tekst, både for eksterne og interne kanaler og flater
 • Publisering av innhold på nettsider, intranett og sosiale medier
 • Bidra i utviklingen av kommunikasjonsplaner i tråd med overordnet strategi
 • Noe jobb med foto og film

Hvem vi tror du er:

Vi ser etter deg med utdannelse og noen års erfaring fra en stilling innen markedsføring, journalistikk, reklame/tekstforfatter eller kommunikasjon. En stor del av arbeidshverdagen vil bestå av oppgaver der du skal produsere tekst, så en god penn og erfaring med tekstarbeid i ulike former er viktig et must i denne stillingen. Erfaring fra foto, film og bildebehandling blir sett på som en stor fordel.

Du er både strukturert og engasjert, stadig våken for nye, spennende muligheter og ser løsninger istedenfor problemer. Du er et ja-menneske som, i tillegg til å bidra aktivt i planlegging av aktiviteter og prosjekter, får ting gjort når det er besluttet. Ettersom du hos oss har frihet til å styre din egen arbeidsdag i stor grad er det viktig at du er selvgående og ansvarsbevisst, og at du raskt kan sette deg inn i ulike oppgaver. Verdiene våre er pålitelig, engasjert og nytenkende, og vi søker en kommunkasjonsrådgiver som kjenner seg igjen i disse.

Berggård Amundsen tilbyr:

 • Engasjerte, hyggelige og dyktige medarbeidere
 • Spennende utfordringer og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode muligheter for utvikling
 • Mulighet for fleksibilitet i arbeidshverdagen – vi tilbyr hjemmekontor i kombinasjon med kontortid
 • En trygg, nytenkende og bevisst arbeidsgiver som aktivt bidrar til å drive det grønne skiftet
 • Toppmoderne arbeidsplass med supre fasiliteter på Langhus
 • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsavtaler med blant annet helseforsikring
 • Personalrabatt på el-produkter og ladestasjon på kontoret

Årets fjerdeplass i Great Place to Works kåring av Norges beste arbeidsplasser er resultat av et positivt, inkluderende og trygt miljø hvor hver enkelt medarbeider har gode muligheter for påvirkning og utvikling, både av seg selv og selskapet.

Som bevisst elektrogrossist er en av våre mange ambisjoner at både hovedkontor/sentrallager og de 25 lokale BA Servicesentrene våre rundt om i landet er helt eller delvis selvforsynt med fornybar energi i løpet av 2025. På baelgros.no/bevisst-elektrogrossist kan du lese om de andre ambisjonene.

Medarbeidere i Berggård Amundsen

 

 

 

 

 

 

Kontaktpersoner:

Lene Forfang Paterson

Rådgiver

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon