ANFO (Annonsørforeningen) ansatte innholdsprodusent

Dette oppdraget er løst – vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne og ansette rett innholdskompetanse til deres miljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

ANFO sitt oppdrag er å spre kunnskap og tale våre medlemmers sak i det offentlige rom, og det betyr at vi er langt over gjennomsnittet opptatt av alle fagområdene innen kommunikasjon og markedsføring.

Nå ser vi etter en kreativ og interessert innholdsprodusent som elsker å jobbe med budskap og engasjement i digitale medier. Vi vil at du tilfører kreativitet og engasjement i prosjekter og i innholdsproduksjon og spredning av dette. Vi ser etter deg som kommer med innspill og forslag som du omsetter til oppgaver og prosjekter som du er i stand til å gjennomføre med støtte fra folkene rundt deg.

Dine viktigste oppgaver som innholdsprodusent hos oss:

  • Lage engasjerende og kompetansebyggende innhold for våre medlemmer og følgere
  • Ta initiativ til, og lage innhold i form av video og lyd (podcaster) i tillegg til tekst
  • Bidra til økt oppmerksomhet og resultater i sosiale medier og andre digitale plattformer
  • Ta en sentral rolle i planleggingen og gjennomføringen av større prosjekter som seminarer, awards osv.

Hos oss vil du være omgitt av mange erfarne bransjefolk som bidrar med kunnskap og perspektiver de trenger hjelp til å få ut i våre kanaler. Vi har tilgang på flere digitale og kreative ressurser som du kan samarbeide med, så du vil ikke være alene om oppgaven.

Vi ser etter deg som er like kreativ som du er en smart kommunikatør. Du behersker verktøy for innholdsproduksjon og publisering. Du skriver glimrende, og har øye for design, bildebruk og video. Du er virkelig opptatt av kommunikasjon og markedsføring og gleder deg til å bli kjent med norges største annonsører, deres planer for fremtiden og deres utfordringer og bekymringer. Vi har et sterkt og sentralt fagmiljø som vil ta deg med på spennende fagdiskusjoner. Vi arrangerer og deltar på seminarer og kurs hvor du får treffe andre kunnskapsrike og spennende mennesker. Vi ser etter deg som er i starten av din karriere, og som søker erfaringsbredde og utvikling hos en solid og sentral aktør i media- og kommunikasjonsbransjen.

Vi tror du har følgende bakgrunn:

  • Erfaring med innholdsproduksjon i byrå, markedsavdeling eller redaksjon
  • Erfaring med produksjon av video, podcast o.l. er en fordel
  • God kunnskap om organisk og kommersiell bruk av sosiale medier
  • Utdanning innen kommunikasjon, markedsføring eller kreative fag

Vi har flotte kontorer i hjertet av Oslo og kan tilby en sosial og hyggelig arbeidsplass.

Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon