Playroom Event vil skape opplevelser som betyr noe for folk: – Å jobbe med landets mest krevende kunder driver oss til å tenke nyskapende!

Hos Playroom er ingen dag er lik! Hver dag byr på nye utfordringer og man lærer noe nytt hele tiden. – Vi er så heldige at vi får jobbe med landets mest krevende kunder, noe som driver oss til å tenke nyskapende og alltid være fremoverlente, forteller Helge Wold.

Helge Wold tok over roret i Playroom Event i januar 2018, etter at Jan Fredrik Karlsen solgte seg ut. Etter en god del motvind, har han endelig klart å få skuta på rett kjøl, med god hjelp fra blant andre kollegaen Karoline Amundsen.

Karoline Amundsen

Helge Wold

I skrivende stund er duoen i Stockholm sammen med resten av gjengen i Playroom for å gjennomføre en stor ansattsamling for Nordic Entertainment Group på Tele 2 Arena i Stockholm.

– Her arrangerer vi noe vi kaller «The Beat Festival», en stor feiring for 2000 personer der Playroom har ansvar for hele produksjonen. Det skjer mye gøy om dagen. Vi er også veldig spente på en morsom jobb vi skal gjøre sammen med Ruter de neste fire søndagene, der vi skal ha aktiviteter for barn i Oslo og omegn. Her får barna bli med til Pannekakeland, på Ninjaskole og sitte på Thelmas Magiske Regnbuebenk. Dette er aktiviteter vi har jobbet mye med de siste dagene og som blir noe helt nytt og spennende for oss, forteller Helge Wold, før Karoline legger til:

– Vi er veldig stolte av alle jobbene vi gjør sammen med kundene våre. Noen ganger er de store, andre ganger veldig små. Men de som deltar er alltid like viktige for oss. Vi forsøker alltid å levere det beste vi kan og skape helhetlige og gode opplevelser, samtidig som vi bidrar til å nå målene kundene har satt for arrangementet. 

-Er ikke hver dag en fest?

Helge og Karoline er stolte av gjengen sin. Kort oppsummert; en fin blanding mennesker som sammen skaper et hyggelig arbeidsmiljø.

De beskriver hverdagen hos eventbyrået som herlig variert og fleksibel.

Er ikke hver dag en fest? En typisk dag hos oss er svært variert, kreativ og herlig hektisk! Som ellers i bransjen er det selvsagt perioder med veldig mye å gjøre og andre perioder uten så mye. Vi har et veldig sosialt miljø i åpne, fine landskap i Mølleparken 2. Vi er en sammensveiset gjeng i alle aldre. Mange av oss har små barn, noen har mange barn og noen har ikke rukket å få barn. Vi hjelper hverandre slik at hverdagen går rundt for alle, forklarer Helge.

Kjernetiden er 9-16, men den holder sjelden mer enn en dag eller to. Kollegaene trener sammen hver mandag, arrangerer sosiale sammenkomster og stikker gjerne avgårde på en strategisamling eller to i året.

-Playroom består av en gruppe svært forskjellige mennesker, i alle aldre, jevnt fordelt på kjønn. Her jobber det designere, TV-folk, musikere, kommunikasjonsfolk og reklamefolk. Vi tror på et herlig mangfold av personligheter med variert bakgrunn, erfaring og interesser. Den eldste her her er 53 og den yngste knapt 24, forteller Karoline.

Skaper opplevelser som betyr noe

Nå er Playroom på jakt etter en senior rådgiver til å bli med på den videre reisen.

-Vi vil lage opplevelser som betyr noe for folk, enten det er en ledersamling, en fagkonferanse for en organisasjon eller et stort kickoff. Ambisjonen vår er å bli en viktig aktør i NENT-familien og være en gjeng som blir lagt merke til sitt engasjement, sin kreativitet og evne til å gjennomføre. Vi har også en klar ambisjon om at folk skal trives på jobben! Og selvsagt er det viktig å være en stabil bedrift som tjener penger!

Hvem ser dere etter nå?

-En trollmann eller en trollkvinne. En som har lyst til å bli en del av det spennende miljøet vårt og som brenner for det vi holder på med. Denne personen skal jobbe 360 grader som en del av teamet, men ha hovedfokus på kunder, salg, mersalg og det å være en god rådgiver. Personen må være litt sultenhelst ha med seg et godt nettverk og synes det å jage kunder er en veldig spennende sport, fastslår Helge.

Er det deg?

Om stillingen:

Playroom søker en strategisk rådgiver som elsker å jobbe med utvikling av sterke konsepter og som drives av å skape gode resultater. Vi ser etter deg som trigges av å jobbe med salg og har noen års erfaring med dette. Du har et bredt kontaktnett og er en god nettverksbygger. Som rådgiver i Playroom vil du være ansvarlig for å hente inn og utvikle spennende kunder.