INDEX

Julie Kase

Jannicke Østlie

Jannicke har lang erfaring fra reklamebransjen og kreative fag. Hun er rådgiver i Teft og er ansvarlig for vår talentsatsing LAB3 Talent der hun hjelper med å gi nyutdannede studenter med kreativ bakgrunn relevant arbeidserfaring og fast ansettelse gjennom LAB3, som hun grunnla i 2014. Jannicke hjelper våre kunder med rekruttering til kreative miljøer og å etablere og bemanne praksisplasser, traineeroller og rekruttering av nyutdannede. Jannicke har bakgrunn som AD, både fra redaksjonelle miljøer og innen reklame, og som faglærer på høyskolenivå hos bl.a. Westerdals/Høyskolen Kristiania.

Vibeke Moen

Vibeke har tidligere jobbet i mediebyrå, PR-byrå og på kundesiden. Hun er vant til å ha ansvar for store prosjekter, og har bred erfaring med strategi og rådgivning for godt etablerte kunder og merkevarer. I stillingen som prosjektleder er Vibekes gode innsikt i medie- og byråbransjen en av hennes største styrker.

Martine Holen

Martine er tekstforfatter, og har tidligere jobbet som journalist, nettredaktør og innholdsprodusent. Martine finner budskap og formidler det som er viktig om våre kunder når de skal finne flinke folk. Hun har også flere års erfaring med e-commerce, sosiale medier og konseptutvikling. Hos oss jobber Martine som innholdsprodusent og prosjektleder.

Katrine Toven

Katrine har lang fartstid i mediebransjen og bred erfaring med etablering og utvikling av digitale tjenester innen ulike bransjer i Skandinavia. Katrine har også jobbet flere år med forretningsutvikling, analyse og salg innen retail. Katrine møter utfordringer med nysgjerrighet og mot, og bruker sin kunnskap til å se verdifulle sammenhenger sammen med de hun jobber med. Som rådgiver jobber hun med stillinger innen teknologi og media.

Henrik Sandberg

Henrik startet opp selskapet i 2001. Han har ledet en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Henrik arbeider med lederutvelgelse, og forretnings- og organisasjonsutvikling for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen. Han er en mann med bred faginnsikt og et unikt nettverk.

Anna Blom Rian

Anna har erfaring som Brand Manager, Customer Business Developer og Employer Branding Manager fra Orkla og Procter & Gamble, og tar med seg god forretningsforståelse inn i rollen som rådgiver. Det er ofte Anna som holder foredrag på seminarer, høyskoler og universiteter om employer branding, rekruttering av teknologer og digitale markedshoder. Anna har stor gjennomføringsevne og bruker sin entusiasme og erfaring for å gjøre møter med kandidater og kunder verdifulle for alle parter. Anna jobber mest med rekruttering til stillinger i skjæringspunktet mellom teknologi, markedsføring og analyse. 

 

Elisabet Rye

Elisabet har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for store kundeprosjekter og rapportering for betydelige merkevarer. Hun er systematisk og ryddig og legger planer. Elisabet er ei jordnær jente fra Hemsedal som kjenner detaljene i god prosjektledelse og gjenkjenner strukturen hos våre kunder. Elisabet jobber med rådgivning og rekruttering, med særlig fokus på midlertidig arbeidskraft. Frilansere og vikarer.

Andreas Blix Johnsen

Andreas har ansvar for alt som får kontoret til å gå rundt. Når du kommer på besøk til Teft er det Andreas du møter først. Andreas vet hvor alle er og passer på at ting skjer på rett sted til rett tid. Han jobber med økonomi, logistikk og bestillinger, og følger opp leverandører og kunder i forbindelse med økonomi og fakturering.

Camilla Bartnes

Camilla har jobbet med oss i mange år, og er én av de som har formet selskapet. Camilla er en kompetent, effektiv og «hands-on» rådgiver med god oversikt og erfaring fra ulike prosjekter. Hun er en samvittighetfull og presis person som alle stoler på, og hun gir seg ikke før resultatet blir godt nok for henne. Det betyr oftest at det er mer enn godt nok for de fleste andre. Camilla har tidligere vært Office Manager  og Prosjektleder for Teft og Teft Flex og drar nytte av denne erfaringen inn i sin rolle som rådgiver.  Har du spørsmål, store eller små, kan det være lurt å kontakte Camilla.