INDEX

Vibeke Moen

Vibeke har tidligere jobbet i mediebyrå, PR-byrå og på kundesiden. Hun er vant til å ha ansvar for store prosjekter, og har bred erfaring med strategi og rådgivning for godt etablerte kunder og merkevarer. I stillingen som prosjektleder er Vibekes gode innsikt i medie- og byråbransjen en av hennes største styrker.

Martine Holen

Martine er tekstforfatter, og har tidligere jobbet som journalist, nettredaktør og innholdsprodusent. Hun har også flere års erfaring med e-commerce, sosiale medier og strategiutvikling. Hos oss jobber Martine som innholdsprodusent og prosjektleder.

Katrine Toven

Katrine har lang fartstid i mediebransjen og bred erfaring med etablering og utvikling av digitale tjenester innen ulike bransjer i Skandinavia. Katrine har også jobbet flere år med forretningsutvikling, analyse og salg innen retail. Som rådgiver jobber hun med stillinger innen teknologi og media.

Henrik Sandberg

Henrik startet opp selskapet i 2001. Han har ledet en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Henrik arbeider med lederutvelgelse, og forretnings- og organisasjonsutvikling for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen. Han er en mann med bred faginnsikt og et unikt nettverk.

Nejra Kudra

Nejra er en erfaren rådgiver som har ledet komplekse rekrutteringer og bidratt i lederutvelgelse for flere av Norges sterkeste merkevarer og kommunikasjonsmiljøer. Nejra har et stort nettverk. Hun finner ofte fagspesialister og kreative til design- og reklamebyråer, teknologimiljøer og markedsavdelinger.

 

June Ragnif Johansen

June har bakgrunn som journalist og innholdsprodusent, og har erfaring med redaksjonell ledelse, kommunikasjonsrådgivning og strategiarbeid. June jobber i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og HR. Hun har tidligere jobbet som rådgiver for toppleder og kan definitivt bidra som lederstøtte.

 

Anna Blom Rian

Anna har erfaring som Brand Manager, KAM og Employer Branding Manager fra store konsern, og tar med seg god forretningsforståelse inn i rollen som rådgiver. Anna jobber med stillinger i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, teknologi og branding. Hun er også ansvarlig for vår Talent-satsing.

 

Victor Sanchez Barrera

Victor jobber med forretningsutvikling og prosessledelse, med et særskilt fokus på design og digitalisering. Han har mange års erfaring som leder i design- og teknologimiljøer, og jobber med lederutvelgelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og rådgivning.

Elisabet Rye (i barselpermisjon)

Elisabet har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for store kundeprosjekter og rapportering for betydelige merkevarer. Elisabet jobber med rådgivning og rekruttering, med særlig fokus på midlertidig arbeidskraft. Frilansere og vikarer.

Andreas Blix Johnsen

Andreas har ansvar for alt som får kontoret til å gå rundt. Han jobber med økonomi, logistikk og bestillinger, og følger opp leverandører. I tillegg til å holde orden på oss, sørger Andreas for at kunder, kandidater og kollegaer føler seg ivaretatt.