INDEX

Camilla Bartnes

Camilla har jobbet med oss i mange år, og er én av de som har formet selskapet. Camilla er en kompetent, effektiv og «hands-on» rådgiver med god oversikt og erfaring fra ulike prosjekter. Hun er en samvittighetfull og presis person som alle stoler på, og hun gir seg ikke før resultatet blir godt nok for henne. Det betyr oftest at det er mer enn godt nok for de fleste andre. Camilla har tidligere vært Office Manager  og Prosjektleder for Teft og Teft Flex og drar nytte av denne erfaringen inn i sin rolle som rådgiver.  Har du spørsmål, store eller små, kan det være lurt å kontakte Camilla.

 

Eivind Ruud Johnsen

Eivind har bakgrunn som kommersiell leder i et stort internasjonalt mediekonsern. Han har solid erfaring fra rekruttering og lederutvikling på arbeidsgiversiden, og jobber bredt og dedikert med lederutvelgelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og rådgivning. Eivind har erfaring, ro, perspektiv og våger å utfordre både kunder og kandidater. Sammen med Eivind kan du finne ut hva som skal til for å nå målene for selskapet eller karrieren din.

Elisabet Rye

Elisabet har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for store kundeprosjekter og rapportering for betydelige merkevarer. Hun er systematisk og ryddig og legger planer. Elisabet er ei jordnær jente fra Hemsedal som kjenner detaljene i god prosjektledelse og gjenkjenner strukturen hos våre kunder. Elisabet jobber med rådgivning og rekruttering, med særlig fokus på midlertidig arbeidskraft. Frilansere og vikarer.

Henrik Sandberg

Henrik startet opp selskapet i 2001. Han har ledet en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Henrik arbeider med lederutvelgelse, og forretnings- og organisasjonsutvikling for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen. Han er en mann med bred faginnsikt og et unikt nettverk.

Julie Kathrine Andresen

Julie har bakgrunn fra salg og prosjektledelse innen både kommersielle virksomheter og interesseorganisasjon med bred og variert erfaring fra direkte og nettbasert kommunikasjonsarbeid. Julie er en imøtekommende, kreativ og løsningsorientert prosjektleder som tilnærmer seg prosjekter og oppgaver på en ukomplisert, praktisk og effektiv måte.

Knud Fahrendorff

Knud er rådgiver i Teft. Knud har ledet markedsarbeid i selskaper som Cloetta, Orkla og Tine og han har lang og solid erfaring fra å lede strategiske prosesser i merkevareavdelinger. Knud har oversikt og detaljkunnskap om organisering og prosesser hos en markedsfører.

Lene Forfang Paterson

Lene er en kreativ, uredd og sosial kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder med lang erfaring fra media, – og TV-bransjen. Hun har høy kompetanse innenfor å lage kommunikasjon i de fleste kanaler, og vet hvordan man skal få sagt det. Lene har oversikten, legger planer og tar grep som gjør at kolleger og kunder når målene sine.

Marit Kjærstad

Marit Kjærstad er kommunikasjonsspesialist i Teft. Hun jobber med å lage smart kommunikasjon som virker for Teft og våre kunder. Ikke bare lager hun budskap og historier som engasjerer, hun har også innsikt i hvilke plattformer og kanaler som fungerer best. Hun er utdannet tekstforfatter og har erfaring fra media, markedsføring og bemanning. Du møter Marit når vi lager strategien for å treffe de mest attraktive kandidatene. Marit lytter nøye og deler gjerne sin kunnskap. Hun er kreativ, nysgjerrig og opptatt av god, helhetlig kommunikasjon.

Marte Palm Steen

Marte har lang erfaring fra medie- og byråbransjen, og jobbet hos flere av de ledende miljøene. Hun har med seg oversikt og innsikt og har jobbet tett med mange av de beste hodene i bransjen. Hun vet hva som gjør at kompetansemiljøer fungerer. Marte er kunnskapsrik og erfaren, hun forstår utfordringen og vet hva som skal gjøre for å komme til målet på best mulig måte.

Martine Holen Instefjord

Martine er tekstforfatter, og har tidligere jobbet som journalist, nettredaktør og innholdsprodusent. Martine finner budskap og formidler det som er viktig om våre kunder når de skal finne flinke folk. Hun har også flere års erfaring med e-commerce, sosiale medier og konseptutvikling. Hos oss jobber Martine som innholdsprodusent og prosjektleder.