INDEX

Lene Forfang Paterson

Lene er en kreativ, uredd og sosial kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder med lang erfaring fra media, – og TV-bransjen. Hun har høy kompetanse innenfor å lage kommunikasjon i de fleste kanaler, og vet hvordan man skal få sagt det. Lene har oversikten, legger planer og tar grep som gjør at kolleger og kunder når målene sine.

Christelle Haug

Christelle har lang erfaring fra rekruttering og utvelgelse av ledere og spesialister. Med kompetanse og innsikt i rekrutteringsfaget jobber hun metodisk for å forstå og løse utfordringene for våre kunder. Christelle er en engasjert og tydelig rådgiver som du kan støtte deg til. Når Christelle er involvert i en rekruttering kan du stole på at ting blir gjort riktig.

Marte Palm Steen

Marte har lang erfaring fra medie- og byråbransjen, og jobbet hos flere av de ledende miljøene. Hun har med seg oversikt og innsikt og har jobbet tett med mange av de beste hodene i bransjen. Hun vet hva som gjør at kompetansemiljøer fungerer. Marte er kunnskapsrik og erfaren, hun forstår utfordringen og vet hva som skal gjøre for å komme til målet på best mulig måte.

Veronika Jakobsson

Veronika har god erfaring fra kreative fag og byrå og har tidligere jobbet med både små og store bedrifter i kommunikasjonsnæringen. Hun har innsikt i kommunikasjon og kreativitet og tilfører humør og nytenkning for oss i Teft og for våre kunder. Veronika er en effektiv, blid og stødig prosjektleder, som hjelper våre kunder med å lede prosjektene trygt i havn med energi og engasjement.

Julie Kase

Julie er utdannet journalist og har mange års erfaring med å jobbe redaksjonelt og kommersielt med innholdsproduksjon. Hun har også bakgrunn innen e-commerce, kundeklubb, CXM, OMNI, merkevarestrategi og prosjektledelse. Julie har god forståelse for hvordan innhold bidrar til merkevareløft og økt konvertering, og jobber i Teft mye med Employer Branding-innhold.

Jannicke Østlie

Jannicke har lang erfaring fra reklamebransjen og kreative fag. Hun er rådgiver i Teft og er ansvarlig for vår talentsatsing LAB3 Talent der hun hjelper med å gi nyutdannede studenter med kreativ bakgrunn relevant arbeidserfaring og fast ansettelse gjennom LAB3, som hun grunnla i 2014. Jannicke hjelper våre kunder med rekruttering til kreative miljøer og å etablere og bemanne praksisplasser, traineeroller og rekruttering av nyutdannede. Jannicke har bakgrunn som AD, både fra redaksjonelle miljøer og innen reklame, og som faglærer på høyskolenivå hos bl.a. Westerdals/Høyskolen Kristiania.

Vibeke Moen

Vibeke har tidligere jobbet i mediebyrå, PR-byrå og på kundesiden. Hun er vant til å ha ansvar for store prosjekter, og har bred erfaring med strategi og rådgivning for godt etablerte kunder og merkevarer. I stillingen som prosjektleder er Vibekes gode innsikt i medie- og byråbransjen en av hennes største styrker.

Martine Holen

Martine er tekstforfatter, og har tidligere jobbet som journalist, nettredaktør og innholdsprodusent. Martine finner budskap og formidler det som er viktig om våre kunder når de skal finne flinke folk. Hun har også flere års erfaring med e-commerce, sosiale medier og konseptutvikling. Hos oss jobber Martine som innholdsprodusent og prosjektleder.

Henrik Sandberg

Henrik startet opp selskapet i 2001. Han har ledet en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Henrik arbeider med lederutvelgelse, og forretnings- og organisasjonsutvikling for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen. Han er en mann med bred faginnsikt og et unikt nettverk.

Anna Blom Rian

Anna har erfaring som Brand Manager, Customer Business Developer og Employer Branding Manager fra Orkla og Procter & Gamble, og tar med seg god forretningsforståelse inn i rollen som rådgiver. Det er ofte Anna som holder foredrag på seminarer, høyskoler og universiteter om employer branding, rekruttering av teknologer og digitale markedshoder. Anna har stor gjennomføringsevne og bruker sin entusiasme og erfaring for å gjøre møter med kandidater og kunder verdifulle for alle parter. Anna jobber mest med rekruttering til stillinger i skjæringspunktet mellom teknologi, markedsføring og analyse.