INDEX

Christelle Haug

Christelle har lang erfaring fra rekruttering og utvelgelse av ledere og spesialister. Med kompetanse og innsikt i rekrutteringsfaget jobber hun metodisk for å forstå og løse utfordringene for våre kunder. Christelle er en engasjert og tydelig rådgiver som du kan støtte deg til. Når Christelle er involvert i en rekruttering kan du stole på at ting blir gjort riktig.

Lene Forfang Paterson

Lene er en kreativ, uredd og sosial kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder med lang erfaring fra media, – og TV-bransjen. Hun har høy kompetanse i å lage kommunikasjon i de fleste kanaler, og vet hvordan man skal få sagt det. Lene har oversikten, legger planer og tar grep som gjør at kolleger og kunder når målene sine.

Marte Palm Steen

Marte har lang erfaring fra medie- og byråbransjen, og jobbet hos flere av de ledende miljøene. Hun har med seg oversikt og innsikt og har jobbet tett med mange av de beste hodene i bransjen. Hun vet hva som gjør at kompetansemiljøer fungerer. Marte er kunnskapsrik og erfaren, hun forstår utfordringen og vet hva som skal gjøre for å komme til målet på best mulig måte.

Veronika Jakobsson

Veronika har god erfaring fra kreative fag og byrå og har tidligere jobbet med både små og store bedrifter i kommunikasjonsnæringen. Hun har innsikt i kommunikasjon og kreativitet og tilfører humør og nytenkning for oss i Teft og for våre kunder. Veronika er en effektiv, blid og stødig prosjektleder, som hjelper våre kunder med å lede prosjektene trygt i havn med energi og engasjement.

Julie Kase

Jannicke Østlie

Jannicke har lang erfaring fra reklamebransjen og kreative fag. Hun er rådgiver i Teft og er ansvarlig for vår talentsatsing LAB3 Talent der hun hjelper med å gi nyutdannede studenter med kreativ bakgrunn relevant arbeidserfaring og fast ansettelse gjennom LAB3, som hun grunnla i 2014. Jannicke hjelper våre kunder med rekruttering til kreative miljøer og å etablere og bemanne praksisplasser, traineeroller og rekruttering av nyutdannede. Jannicke har bakgrunn som AD, både fra redaksjonelle miljøer og innen reklame, og som faglærer på høyskolenivå hos bl.a. Westerdals/Høyskolen Kristiania.

Vibeke Moen

Vibeke har tidligere jobbet i mediebyrå, PR-byrå og på kundesiden. Hun er vant til å ha ansvar for store prosjekter, og har bred erfaring med strategi og rådgivning for godt etablerte kunder og merkevarer. I stillingen som prosjektleder er Vibekes gode innsikt i medie- og byråbransjen en av hennes største styrker.

Martine Holen

Martine er tekstforfatter, og har tidligere jobbet som journalist, nettredaktør og innholdsprodusent. Martine finner budskap og formidler det som er viktig om våre kunder når de skal finne flinke folk. Hun har også flere års erfaring med e-commerce, sosiale medier og konseptutvikling. Hos oss jobber Martine som innholdsprodusent og prosjektleder.

Katrine Toven

Katrine har lang fartstid i mediebransjen og bred erfaring med etablering og utvikling av digitale tjenester innen ulike bransjer i Skandinavia. Katrine har også jobbet flere år med forretningsutvikling, analyse og salg innen retail. Katrine møter utfordringer med nysgjerrighet og mot, og bruker sin kunnskap til å se verdifulle sammenhenger sammen med de hun jobber med. Som rådgiver jobber hun med stillinger innen teknologi og media.

Henrik Sandberg

Henrik startet opp selskapet i 2001. Han har ledet en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Henrik arbeider med lederutvelgelse, og forretnings- og organisasjonsutvikling for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen. Han er en mann med bred faginnsikt og et unikt nettverk.