INDEX

Andreas Blix Johnsen

Andreas har ansvar for alt som får kontoret til å gå rundt. Når du kommer på besøk til Teft er det Andreas du møter først. Andreas vet hvor alle er og passer på at ting skjer på rett sted til rett tid. Han jobber med økonomi, logistikk og bestillinger, og følger opp leverandører og kunder i forbindelse med økonomi og fakturering.

Anna Blom Rian

Anna har erfaring som Brand Manager, Customer Business Developer og Employer Branding Manager fra Orkla og Procter & Gamble, og tar med seg god forretningsforståelse inn i rollen som rådgiver. Det er ofte Anna som holder foredrag på seminarer, høyskoler og universiteter om employer branding, rekruttering av teknologer og digitale markedshoder. Anna har stor gjennomføringsevne og bruker sin entusiasme og erfaring for å gjøre møter med kandidater og kunder verdifulle for alle parter. Anna jobber mest med rekruttering til stillinger i skjæringspunktet mellom teknologi, markedsføring og analyse. 

 

Anne Røkenes

Anne har mer enn 25 års erfaring fra ulike roller i TV 2, P4 og TVNorge. Hennes styrke ligger i kommunikasjons- og merkevarestrategi, ledelse, digitale kundereiser, samt salg, research og analyse. Som rådgiver i Teft møter hun kundene som en erfaren rådgiver med strategisk forståelse og et stort nettverk å spille på.

Camilla Bartnes

Camilla har jobbet med oss i mange år, og er én av de som har formet selskapet. Camilla er en kompetent, effektiv og «hands-on» rådgiver med god oversikt og erfaring fra ulike prosjekter. Hun er en samvittighetfull og presis person som alle stoler på, og hun gir seg ikke før resultatet blir godt nok for henne. Det betyr oftest at det er mer enn godt nok for de fleste andre. Camilla har tidligere vært Office Manager  og Prosjektleder for Teft og Teft Flex og drar nytte av denne erfaringen inn i sin rolle som rådgiver.  Har du spørsmål, store eller små, kan det være lurt å kontakte Camilla.

 

Eivind Ruud Johnsen

Eivind har bakgrunn som kommersiell leder i et stort internasjonalt mediekonsern. Han har solid erfaring fra rekruttering og lederutvikling på arbeidsgiversiden, og jobber bredt og dedikert med lederutvelgelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og rådgivning. Eivind har erfaring, ro, perspektiv og våger å utfordre både kunder og kandidater. Sammen med Eivind kan du finne ut hva som skal til for å nå målene for selskapet eller karrieren din.

Elisabet Rye

Elisabet har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for store kundeprosjekter og rapportering for betydelige merkevarer. Hun er systematisk og ryddig og legger planer. Elisabet er ei jordnær jente fra Hemsedal som kjenner detaljene i god prosjektledelse og gjenkjenner strukturen hos våre kunder. Elisabet jobber med rådgivning og rekruttering, med særlig fokus på midlertidig arbeidskraft. Frilansere og vikarer.

Henrik Sandberg

Henrik startet opp selskapet i 2001. Han har ledet en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Henrik arbeider med lederutvelgelse, og forretnings- og organisasjonsutvikling for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen. Han er en mann med bred faginnsikt og et unikt nettverk.

Julie Kathrine Andresen

Julie har bakgrunn fra salg og prosjektledelse innen både kommersielle virksomheter og interesseorganisasjon med bred og variert erfaring fra direkte og nettbasert kommunikasjonsarbeid. Julie er en imøtekommende, kreativ og løsningsorientert prosjektleder som tilnærmer seg prosjekter og oppgaver på en ukomplisert, praktisk og effektiv måte.

Knud Fahrendorff

Knud er rådgiver i Teft. Knud har ledet markedsarbeid i selskaper som Cloetta, Orkla og Tine og han har lang og solid erfaring fra å lede strategiske prosesser i merkevareavdelinger. Knud har oversikt og detaljkunnskap om organisering og prosesser hos en markedsfører.

Lene Forfang Paterson

Lene er en kreativ, uredd og sosial kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder med lang erfaring fra media, – og TV-bransjen. Hun har høy kompetanse innenfor å lage kommunikasjon i de fleste kanaler, og vet hvordan man skal få sagt det. Lene har oversikten, legger planer og tar grep som gjør at kolleger og kunder når målene sine.