JCDecaux

I over 50 år har JCDecaux spilt en viktig rolle ved å forme bybildet i en rekke land verden over. I dag er JCDecaux verdens største utendørsreklameselskap, med over 1 million reklameflater i mer enn 80 land på 5 kontinenter.

JCDecaux er den mest innovative og innflytelsesrike aktøren også når det kommer til digitalisering av utendørsreklamekanalen. Vi tilbyr også programmatiske kjøp av våre reklameflater i en rekke markeder, og mange flere er på gang.

JCDecaux Norge ble etablert i 1998 og teller i dag 77 ansatte. Vår første avtale om reklamefinansierte gatemøbler ble tidlig inngått med Tønsberg kommune. I dag er vi til stede over hele landet og våre annonseflater når hver uke mer enn halve Norges befolkning. Norge er et av landene i JCDecaux-konsernet hvor digitaliseringen av vår kanal har kommet lengst. Vi besitter følgelig høy kompetanse og erfaring når det gjelder effektiv bruk av digitale utendørsreklameflater.

Utendørsreklame (OOH) er en av vekstvinnerne på mediemarkedet. En av hovedgrunnene er den omfattende digitaliseringen de siste årene, men vi har også kanal- og kommunikasjonsegenskaper som stadig blir viktigere for annonsører. Publikummet vårt vokser, og vi evner å skape god dekning raskt. Vi er også sterke mot unge målgrupper. I sum er dette egenskaper som norske annonsører etterspør.