INDEX

Something Good

Something Good er et kreativt og strategisk kommunikasjonsbyrå som hjelper merkevarer med å oppleves meningsfulle for folk. Hos oss har vi folk med bred erfaring fra landets ledende PR- og reklamebyråer samt fra annonsørsiden. Dette gir oss et konkurransefortrinn da vi forener de fremste fagområdene innen kommunikasjonsfeltet. PR, content og reklame trenger ikke være adskilt. Gjøres det riktig vet vi at det vil skape resultater for kundene våre.

Verisure

Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hvert trettiende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden, og hver dag bruker over 3,2 millioner kunder vår teknologi. Siden vi startet med alarm i 1988 har vi hatt en meget positiv utvikling og tilbyr alarmer til boliger og bedrifter over hele landet. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Verisure får du så mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet! Verisure samarbeider på tvers av landegrensene med karriere- og kompetanseutvikling og har blitt kåret til Norges mest fornøyde boligalarmkunder seks år på rad (Norsk Kundebarometer).

Byte AS

Byte ble startet av digitale entusiaster med en tydelig ambisjon i 2005: Vi skal skape fremtidens digitale hverdag. Entusiasmen har ikke gitt seg siden den gang, og vi er stolte over at stadig flere bedrifter velger oss for å oppnå sine egne digitale ambisjoner.

Grid design

Grid er et norsk merkevare- og designbyrå etablert i 1982. Byråets mangeårige satsing på flere designdisipliner har bidratt til at vi er godt etablert som ledende designmiljø. Vi består av et tverrfaglig team som leverer strategisk rådgivning, merkevareplattform, identitetsdesign, merkekonsepter, pakningsdesign, produkt- og omgivelsesdesign, web- og tjenestedesign. Målet er alltid robuste løsninger som vitaliserer merkevaren, forsterker egenart og konkurransekraft, og gir resultater.

Vi er stolte over å kunne hjelpe noen av Norges største virksomheter i de fleste bransjer og kategorier. Og også noen av de minste, med sine ofte annerledes og spesielle utfordringer som gründere og oppstartsbedrifter.

Med innsikt og kreativitet skaper vi merkevarer som lykkes.

LOfavør AS

LOfavør as er et datterselskap i SpareBank 1 Gruppen AS, som sammen med LO eier selskapet. Selskapet utvikler, drifter og administrerer fordelsprogrammet LOfavør på vegne av LO og LO forbundene, fordelsprogrammet eies av LO og 25 forbund. Til sammen har forbundene over 930 000 medlemmer som kan bruke fordelene i LOfavør. Programmet inneholder produkter og tjenester fra leverandører som SpareBank 1 bankene, Fremtind Forsikring, SpareBank 1 Kredittkort, SpareBank 1 Finans, EiendomsMegler 1, Fjordkraft, Hurtigruten, HELP Forsikring, Legalis, Hertz, Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels, Ving og Norsk Tannhelseforsikring.

Accenture Creative

Accenture Creative is Accenture’s in-house agency located in Oslo, Stockholm, Helsinki, Copenhagen and Riga. We support internal and external clients with creative concepts, visual design, sales materials, company or client branding, digital marketing services, videography, 3D, motion graphics, and more.

Apotek 1

Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Hos oss jobber ca. 3500 dedikerte medarbeidere, og vi er også landets største farmasøytiske arbeidsgiver. Vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om alltid å leve opp til vårt slagord «Vår kunnskap – din trygghet» i våre kundemøter. Kompetanse og kvalitet er kjernen for vår virksomhet, og derfor er faglig og personlig videreutvikling av våre medarbeidere helt sentralt i kjeden. I Apotek 1 er vi opptatt av å etterleve våre verdier som er: pålitelig, frisk, engasjert og nær. Vi bestreber at dette skal prege alle ansatte, alle beslutninger, alle handlinger og alle mål i selskapet. Apotek 1 Gruppen AS er eiet av den tyske Phoenix-gruppen. Servicekontor og distribusjonsenhet ligger på Lørenskog i Akershus. Vi er landets største leverandør av legemidler pakket i multidose, samt legemidler og tjenester til kommunehelsetjenesten, blant annet legemiddelgjennomganger.

Höegh Eiendomsselskap AS

Höegh Eiendom er et familieeid eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendomsporteføljen omfatter 400 000 kvm med en årlig leieverdi på 500 MNOK. Selskapet har store boligprosjekter under salg/utbygging og tre store stedsutviklingsprosjekter i Oslo, Moss og Ski. Dette tilsvarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, hotell, skoler, næring og boliger.

Vi utvikler våre bygg og steder med tanke på menneskene som skal bo, arbeide og oppholde seg der, og vi legger stor vekt på arkitektur og bygulv. Byggene skal stå der lenge etter vår levetid og måten de bindes sammen i gateplan, skaper de gode opplevelsene for menneskene som skal bruke området. Höegh Eiendom har sitt hovedkontor i Parkveien 55, Oslo.

Höegh Eiendom har 50 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo. Vår visjon er å skape levende steder som begeistrer.

Sponsor- og Eventforeningen

Sponsor- og Eventforeningen er en interesseorganisasjon for virksomheter som forholder seg til sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøyer, enten de er sponsor, sponsorobjekt, eventselskap eller på annet vis involvert i sponsing og/eller event. Foreningen har nå rundt 200 medlemsvirksomheter og har som ambisjon å styrke sin nasjonale profil.

Foreningen har som formål å være et forum for kompetanseutvikling, erfaringsutveksling og inspirere til økt forståelse for og innsikt i bruk av sponsing og eventmarketing som fagområde.

Spoon

Spoon er et nordisk/UK innholds- og kommunikasjonsbyrå. I Norge er vi 30 ansatte med kontor i Oslo og Tromsø. Spoon har kontorer i Malmö, Göteborg, Stockholm, Helsinki og London, og vi samarbeider på tvers så ofte vi kan. Spoon er en del av byrånettverket Real Agency Group, og tilbyr et spennende faglig og internasjonalt nettverk.