INDEX

Protan

Protan AS er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Vi utvikler og leverer effektive og fremtidsrettede løsninger for tak, ventilasjon, tekniske tekstiler og våtrom.

Hovedkontoret ligger i Drammen. Vi har mer enn 900 ansatte og en samlet omsetning på cirka 1,5 milliarder kroner. Vi har produksjonsenheter i Norge og Polen og er representert i mer enn 30 land. Vårt største forretningsområde er tak og membraner. Vi har også spesialisert oss på å skreddersy ventilasjonsløsninger til gruver og tunneler og tekniske tekstiler til en rekke anvendelsesområder. Protan er samtidig Norges største takentreprenør. Vi eier også Litex, som produserer markedsledende våtromsystemer.

OBOS

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Vi er Norges største boligbygger og en av de største i Norden. OBOS er eid av sine 470 000 medlemmer, og har virksomhet i Norge og Sverige. Hovedkontoret er i Oslo. Konsernet har ca. 2600 ansatte. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. I tillegg driver vi virksomhet innen rehabilitering, vedlikehold, næringseiendom, bank og eiendomsmegling. Vi tilbyr også et omfattende medlemsprogram til våre medlemmer. I OBOS blir overskuddet ført tilbake til virksomheten for å oppfylle formålet om å bygge boliger for medlemmene.

Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere. Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Norwegian

Norwegian Air Shuttle is the fifth largest low-cost carrier in the world with around 11,000 dedicated colleagues globally. Our customers can choose from over 500 routes to more than 150 destinations in Europe, North Africa, the Middle East and Thailand, as well as North and South America. The company is headquartered in Norway and was listed on the Oslo Stock Exchange in 2003.Today, Norwegian has around 160 aircraft and sports one of the world’s youngest and greenest fleets with an average age of just 3.8 years. Norwegian has been voted ‘Europe’s Best Low-Cost Airline’ by passengers for six consecutive years at the SkyTrax World Airline Awards 2013-2018, along with being named the ‘World’s Best Low-Cost Long-Haul’ Airline’ for the past five years.

Deloitte.

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1500 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 312.000 medarbeidere i over 150 land.

Something Good

Something Good er et kreativt og strategisk kommunikasjonsbyrå som hjelper merkevarer med å oppleves meningsfulle for folk. Hos oss har vi folk med bred erfaring fra landets ledende PR- og reklamebyråer samt fra annonsørsiden. Dette gir oss et konkurransefortrinn da vi forener de fremste fagområdene innen kommunikasjonsfeltet. PR, content og reklame trenger ikke være adskilt. Gjøres det riktig vet vi at det vil skape resultater for kundene våre.

Verisure

Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hvert trettiende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden, og hver dag bruker over 3,2 millioner kunder vår teknologi. Siden vi startet med alarm i 1988 har vi hatt en meget positiv utvikling og tilbyr alarmer til boliger og bedrifter over hele landet. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Verisure får du så mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet! Verisure samarbeider på tvers av landegrensene med karriere- og kompetanseutvikling og har blitt kåret til Norges mest fornøyde boligalarmkunder seks år på rad (Norsk Kundebarometer).

Byte AS

Byte ble startet av digitale entusiaster med en tydelig ambisjon i 2005: Vi skal skape fremtidens digitale hverdag. Entusiasmen har ikke gitt seg siden den gang, og vi er stolte over at stadig flere bedrifter velger oss for å oppnå sine egne digitale ambisjoner.

Grid design

Grid er et norsk merkevare- og designbyrå etablert i 1982. Byråets mangeårige satsing på flere designdisipliner har bidratt til at vi er godt etablert som ledende designmiljø. Vi består av et tverrfaglig team som leverer strategisk rådgivning, merkevareplattform, identitetsdesign, merkekonsepter, pakningsdesign, produkt- og omgivelsesdesign, web- og tjenestedesign. Målet er alltid robuste løsninger som vitaliserer merkevaren, forsterker egenart og konkurransekraft, og gir resultater.

Vi er stolte over å kunne hjelpe noen av Norges største virksomheter i de fleste bransjer og kategorier. Og også noen av de minste, med sine ofte annerledes og spesielle utfordringer som gründere og oppstartsbedrifter.

Med innsikt og kreativitet skaper vi merkevarer som lykkes.

LOfavør AS

LOfavør as er et datterselskap i SpareBank 1 Gruppen AS, som sammen med LO eier selskapet. Selskapet utvikler, drifter og administrerer fordelsprogrammet LOfavør på vegne av LO og LO forbundene, fordelsprogrammet eies av LO og 25 forbund. Til sammen har forbundene over 930 000 medlemmer som kan bruke fordelene i LOfavør. Programmet inneholder produkter og tjenester fra leverandører som SpareBank 1 bankene, Fremtind Forsikring, SpareBank 1 Kredittkort, SpareBank 1 Finans, EiendomsMegler 1, Fjordkraft, Hurtigruten, HELP Forsikring, Legalis, Hertz, Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels, Ving og Norsk Tannhelseforsikring.