INDEX

Porsche Norge

Porsche har en helt unik og svært godt befestet posisjon i sports- og premiumsegmentet i bilindustrien i Norge. Porteføljen av modeller utvides kontinuerlig, og Porsche har store ambisjoner om videre utvikling og vekst i Norge i gjennom dette fester Porsche grepet om et enda større marked.

Det er i dag ni autoriserte forhandlere med verksted under betegnelsen Porsche Center i henholdsvis Arendal (Porsche Center Sør), Bergen, Oslo, Son, Porsgrunn, Stavanger, Tromsø, Ålesund og Trondheim. Videre bygges det et nytt Porsche Center i Asker & Bærum, som er planlagt ferdig våren 2019.

Porsche tar også steget inn i el-bilverden og setter seg direkte i førersetet når Porsche Taycan straks lanseres.

Elkjøp Nordic

Elkjøp Nordic er Nordens største butikkjede innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater. Konsernet har varehus i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og Færøyene.

Elkjøp Nordic omsatte i regnskapsåret 2017/18 for 37,4 milliarder kroner og har en markedsandel på over 25 prosent i alle nordiske land. Alle de 430 varehusene i Norden får i all hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på over 110.000 m2. Konsernet har rundt 10.300 medarbeidere og er eid av britiske Dixons Carphone, en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Nordic har sitt hovedkontor i Nydalen i Oslo. Vi vektlegger et godt arbeidsmiljø med muligheter for faglig og personlig utvikling.

Norges Automobil-Forbund

Norges Automobil-Forbund – NAF har 370 motiverte medarbeidere og 2.500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken.

NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter årlig for mer enn 800 millioner kroner. Se mer om NAF på www.naf.no

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted,TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo,TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.

Gjensidige Bank

Gjensidige Bank er en raskt voksende digital bank som nylig har blitt en del av Nordea.  Frem til 1.mars 2019 var Gjensidige Bank en del av Gjensidige-konsernet og vil derfor benytte Gjensidige Bank merkenavnet en tid fremover. Banken er tuftet på digitale kundereiser og høy tilfredshet, har ca. 180.000 kunder og er en av landets mest fremgangsrike banker. Du får mulighet til å jobbe sammen med mange dyktige mennesker og skape fremtidens kundeopplevelser. Vi i Gjensidige Bank er fremoverlente, analytiske, jobber i tverrfaglige team og har et humørfylt, ungt og internasjonalt arbeidsmiljø. Vi har kontorer i Schweigaards gate 14 i Oslo sentrum men vil flytte til Majorstuen over sommeren.

Snøhetta

Snøhetta is a place that nobody is from, but anyone can go to. Snøhetta (Norwegian pronunciation: [ˈsnøːˌhɛtɑ]) began as a collaborative architectural and landscape workshop, and has remained true to its trans-disciplinary way of thinking since its inception.

Our work strives to enhance our sense of surroundings, identity and relationship to others and the physical spaces we inhabit, whether feral or human-made. Museums, products, reindeer observatories, graphics, landscapes and dollhouses get the same care and attention to purpose.

Today, Snøhetta has grown to become an internationally renowned practice of architecture, landscape architecture, interior architecture, product- and graphic design, with more than 240 employees from 32 different nations.

ANFO

ANFO er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere. Vi liker å si at vi er markedssjefens beste venn. Fordi vi organiserer nettverksgrupper, fremstår som en samlet enhet som taler med en stemme, hjelper med stort og smått en markedsfører er opptatt av og ANFO setter opp spennende konferanser og møteplasser.

Vårt mål er til enhver tid å bidra til å skape de beste rammebetingelser i Norge, for organisasjoner og bedrifter som ønsker å markedsføre produkter, tjenester og synspunkter. Vi arbeider systematisk og målrettet for å påvirke reklame- og mediemarkedet og myndighetene.

Våre medlemmer er store og små bedrifter og i de fleste bransjer. ANFO er i seg selv et svært ressurssterkt nettverk. Vi drifter også flere fagspesifikke nettverk hvor du møter kolleger i andre organisasjoner. Kolleger som ofte har de samme utfordringer som du selv.

ANFO er en del av WFA (World Federation of Advertisers). WFA, med kontor i Brussel er en viktig bransjeorganisasjon. WFA representerer de største og viktigste merkevareselskaper globalt, over 60 nasjonale annonsørorganisasjoner og følgelig rundt 90% av den globale reklameinvesteringen.

OneCall

Velkommen til OneCall! Vi er en del av Telia Norge-familien, og har siden oppstarten vært utfordrere i en bransje der alt er mulig. OneCall er Norges tredje største merkevare i mobilmarkedet, og tilbyr enkle og nyttige mobiltjenester til kunder som er opptatt av verdi for pengene. Vi er lidenskapelig opptatt av kundene våre og nettopp derfor er det en ære å inneha tittelen «Norges mest fornøyde mobilkunder» kåret både av Norsk Kundebarometer og EPSI Norge i 2018.

Re:Media

Re:Media – tett på resultat
Re:Media er den perfekte miksen av stort og lite – et norskeiet mediebyrå med lokalt fokus.Hver dag jobber vi med mediestrategier, – planlegging, -kjøp og gjennomføring, slik at våre kunder når sine forretningsmessige mål.XXL, Power, Skeidar, Hyundai, Krogh Optikk, Optimera Montér og BiomedPharma er blant våre fornøyde kunder. Re:Media er en del av Schjærven-gruppen, et av Norges største kommunikasjonshus siden 1962.

Capgemini Norge AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med 200 000 ansatte i over 40 land. I 2016 rapporterte konsernet en omsetning på 12,5 milliarder Euro.