INDEX

Christiania Belysning

Christiania Belysning er Norges ledende kjede på belysning med kompetente medarbeidere og kjente merkevarer. Christiania Belysning er en del av CB Nordisk Holding AS som eier Lysmesteren, en franchise kjede i Danmark. Christiania Belysning har solide eiere og vekstambisjoner på nett og i fysiske butikker. Gjennom kontinuerlig fokus på kompetanse i alle ledd og et utvalg av de beste produktene jobber vi hver dag for å fortjene plassen som førstevalget til de som er opptatt av god belysning.

 

Y Story

Y Story er et utradisjonelt kommunikasjonsbyrå med spisskompetanse innen å bygge sterke bedriftskulturer og merkevarer. Vi gjør strategien om til et konsept som beveger gjennom digitale kampanjer, design, film, animasjon, AR/VR og applikasjoner. Y Story ble startet i 2017, har opplevd stor vekst hvert år og er 9 ansatte med kontor i Oslo.

GK Gruppen

GK Gruppen er Skandinavias ledende leverandør av teknikk i bygg med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med rundt 3 200 ansatte og 84 kontorer i Norge, Sverige og Danmark leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

Storm 121

Vi hjelper kundene våre med å lage personifiserte og datadrevne videokampanjer som fanger kundenes oppmerksomhet på en helt unik måte. Vår teknologi knytter relevant og personifisert video sammen med dialogbasert kundekommunikasjon. 

I løpet av det siste året har vi laget og distribuert banebrytende kampanjer for ansatte, medlemmer og kunder med bl.a. SATS, Arbeiderpartiet, Choice, BI og en rekke andre større annonsører og kommunikasjonsavdelinger.

Kreftforeningen

Vi i Kreftforeningen jobber for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Det er dette som driver oss dag ut og dag inn. Gjennom forskning og forebygging, informasjon, støtte, rådgivning og politisk arbeid bekjemper vi kreft lokalt, nasjonalt og globalt. Vi finansierer en betydelig andel av kreftforskningen i Norge, og er den største ikke-offentlige finansieringskilden til kreftforskning. Vi har over 113 500 medlemmer og flere titalls tusen støtter i tillegg økonomisk. Den brede støtten i befolkningen gjør oss til den ledende frivillige organisasjonen innen kreftarbeidet i Norge og vi har ca. 27 000 frivillige som gjør en kjempe innsats for kreftsaken. Vi har hovedkontor i Oslo, distriktskontorer i åtte byer og 190 ansatte med variert bakgrunn og erfaring.

Bertel O. Steen

I Bertel O. Steen er ambisjonen å bygge morgendagens bilhus. Konsernet har lange tradisjoner og har satt sitt preg på norsk samferdsel i over hundre år. Det skal vi fortsette med ved å ta posisjon i den store endringsreisen som skjer innen transport og mobilitet. Ved vår satsing på teknologi, vil vi utvikle morgendagens bilhus og har som mål å ta en ledende rolle som leverandør av morgendagens mobilitetsløsninger.

Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og ble i 2018 kåret til «Årets avis» på nett og papir, samt vinner av SKUP-prisen.

Rokea

Rokea Gruppen AS er utviklingsselskapet i et konsern som leverer elektrotjenester og elektroprodukter mot privatmarkedet i Oslo, Akershus og Drammen. Konsernets omsetning vil passere 100 mill i år og ønsker videre vekst. 

Norges sjømatråd

Norges sjømatråd har som formål å øke verdien av norsk sjømat og sikre posisjonen til norsk sjømat i etablerte og nye markeder i tett samarbeid med aktørene i den norske fiskeri- og havbruksnæringen. Vi tror på at “den beste sjømaten i verden kommer fra Norge” og vår oppgave er å bygge og vedlikeholde norsk sjømat sin posisjon og gode rykte over hele verden. Sjømatrådet har 45 fast ansatte ved hovedkontoret i Tromsø, samt 21 ansatte fordelt på 13 utekontor med fiskeriutsendinger, prosjektstillinger og lokalansatte. Norges sjømatråd eies av Nærings- og fiskeridepartementet, men finansieres utelukkende av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all sjømateksport.

Apriil PR Oslo

Apriil er en nasjonal gruppering av byråer innen innholdsmarkedsføring, PR, konferanser, event, reklame, design og digital markedsføring. Vi er 90 hoder som holder til i Oslo, Bergen og Stavanger. Apriil PR Oslo AS er det nye navnet til Navigator Kommunikasjon AS, og selskapet er 100% eid av Apriil PR AS (tidligere NOR PR AS) som har sitt hovedsete i Bergen. Ambisjonen for Apriil PR er å skape synergi og utnytte det fellesskapet som PR-kontorene i Oslo og Bergen til sammen representerer.