INDEX

Skintific – Dermalogica

Skintific AS er en av Norges ledende kvalitetsleverandører av produkter til hudpleiebransjen. Våre viktigste merkevarer er Dermalogica og jane iredale mineralsminke som begge har hatt en sterk og sunn vekst de siste årene. Samt nyetablerte merker som iKOU; økologisk kropp- og livsstilsserie og Advanced Nutrition Programme; skreddersydd kosttilskudd for huden. Våre produkter markedsføres og selges hos hudpleieklinikker, frisører, apotek samt utvalgte nettbutikker.

Vår visjon er å gjøre kunnskap til lidenskap, og vi har en sterk faglig tyngde og prioritet i alt vi gjør. Vi tilbyr blant annet et av bransjens mest omfattende etterutdanningsprogram for profesjonelle hudterapeuter gjennom Skintific Academy. Vi hadde i 2018 en omsetning på 95 millioner og er per i dag 21 ansatte. Vi holder til i topp moderne lokaler på Skøyen i Oslo.

Nord DDB

Nord DDB Oslo er et reklamebyrå med 30 ansatte i Oslo sentrum. Vi inngår i nettverket DDB Worldwide Communication Group, som er representert i nærmere 100 land og som videre inngår i Omnicom Group Inc som er notert på New York Stock Exchange.

Vi har kontorer sentralt i Oslo og jobber med noen av verdens største merkevarer i tillegg til en rekke lokale kunder.

Playroom Event AS

Playroom er et av landets ledende eventbyråer. Vi er spesialister på å utvikle opplevelsesbasert kommunikasjon. Vi produserer arrangementer som engasjerer før, under og etter et event, både for næringslivet og private aktører. Enten det er konferanser, kickoff, jubileum, ansattsamlinger, merkevarelanseringer, kongresser eller i de små møterom, skaper vi arrangementer preget av en gjennomgående profesjonalitet, markedets beste kundeforståelse og store doser kreativitet.

Det skjer mye positivt i Mølleparken 2 om dagen og vi er ydmyke og glad for at flere spennende kunder og prosjekter har landet hos oss den siste tiden.  Det er blant annet kunder som Harald A Møller (med VW, Audi og Skoda), VIRKE, EVRY, Kavliprisen, KLP, Fargerike, Jernia, ONS, Finans Norge og Jotun. Vi er i dag en gjeng på 14 ansatte og trenger noen flere  flinke folk som vil være med på laget.

Som en del av NENT Studios og Nordic Entertainment Group er Playroom heldig å kunne ringe på noen gode beste venner uten å måtte forlate bygningen. Den nordiske underholdningsgruppen er det ledende mediehuset i Norden. Vi leverer et bredt spekter av TV, film, sport, radio og live-erfaringer på flere plattformer. Våre søsterselskap skaper noen av de beste underholdningene i verden, men vår «beste vennestrategi» strekker seg langt utover vår egen bedriftsgruppe.

Stamina Group

Stamina Group er Nordens ledende aktør innen bedriftshelse. I Norge har vi 550 ansatte, mer enn 50 kontorer rundt om i landet og en markedsandel på 23%. ­­

Med over 16 000 bedriftskunder i det svenske og norske markedet og et bredt tjenestetilbud bidrar vi til realisering av vår visjon om «flere friske folk» gjennom vårt samfunnsoppdrag «bygge bærekraftige arbeidsmiljøer med friske og motiverte medarbeidere»

 

DOGA

Design og arkitektur Norge (DOGA) er en stiftelse under Nærings- og fiskeridepartementet som jobber for å styrke design- og arkitekturfagenes rolle i utformingen av morgendagens Norge.

Oslofjord Convention Center

Oslofjord Convention Center er allerede etablert som et unikt konferansesenter med stor kapasitet og en fantastisk beliggenhet. Vi står nå midt i en stor utvidelse som etter planen skal stå ferdig i Oslofjord kan deretter tilby 1600 helt nye hotelleiligheter, oppgradert konferansesenter, badeanlegg, ishall, stor flerbrukshall, fotballbaner m.m. Med overnatting og convention center på et og samme sted vil vi fremstå som en av Europas største convention- og resorthotell.

Scandic Hotels

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 280 hoteller i 6 land, hvorav over 80 av disse ligger i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet, å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljø, samfunnsansvar og tilgjengelighet.

OMG

OMG Oculos er et ledende teknologi- og rådgivingsmiljø innen CRM, performance marketing lojalitetsmarkedsføring og kundeinnsikt. Selskapet tilbyr flere av markedets mest brukte verktøy for digital kommunikasjon, slik at vi i samsvar med GDPR-reglene kan operere effektivt i alle kanaler, høste innsikt og skape topplinjevekst for våre kunder.

Selskapet inngår i byrånettverket Ahead Group Norway, har 75 ansatte og hovedkontor sentralt i Oslo sentrum. OMG-Oculos har norske og internasjonale kunder innen retail, energi, logistikk, telecom, media, reiseliv med mer, og vil ha en omsetning på om lag 200 millioner kroner i 2019.

Nepa

Nepa er et ledende miljø når det gjelder innsiktsdrevet beslutningstaking og opererer i krysningspunktet mellom teknologi, research og «big data». Gjennom vår Consumer Science plattform og industriekspertise hjelper vi noen av verdens mest respekterte merkevarer med å optimere kundeopplevelse og markedsføring. Vi er bl.a. Nordens største leverandør av merkevaretracking. Selskapet ble startet i Sverige i 2006 og opererer i dag på tvers av 50 ulike land og over 5 kontinenter

Metro Branding

Metro Branding er et strategisk kommunikasjonsbyrå. Basert på innsikt og strategi utvikler vi sterke markedsføringskonsepter som gir effekt og bygger omdømme. Vi jobber med noen av Norges sterkeste merkevarer, og tilbyr blant annet strategisk kommunikasjonsrådgivning, konseptutvikling, innholdsmarkedsføring, reklame, utvikling av nettsider, apper, animasjon, video og foto. Vi har kontorer i både Sandefjord og Oslo sentrum.