INDEX

FJUZ Kommunikasjon

I FJUZ kommunikasjon jobber en gjeng nysgjerrige og engasjerte folk. Vi elsker spennende prosesser og nyskapende resultat. FJUZ har kontorer både i Skien og Oslo og teller 34 ansatte.

Harald A. Møller

Harald A. Møller AS er Norges største bilimportør og importerer Volkswagen, Audi og Skoda. Selskapet har 350 medarbeidere. Omsetningen i 2017 var på 14 mrd. kroner, og vi solgte 50.709 nye personbiler og nyttekjøretøy.

Amfi Kreativ

Amfi Kreativ er inhouse-byrå i Olav Thon Gruppen. Vi er et fullservicebyrå bestående av 40 dedikerte og dyktige mennesker som lager kommunikasjon for et av de mest spennende konsernene i Norge. Olav Thon Gruppens viktigste forretningsområder er eiendom, hotell og kjøpesenter. Byrået har spisskompetanse på kjøpesenter og betjener flere av de største og mest profilerte sentrene i landet.

XXL Sport & Villmark

XXL er verdens raskest voksende sportskjede. Forretningsideen er enkel: Stort utvalg, kjente merkevarer og XTRA XTRA lave priser! Vi har tatt steget ut i Europa og fortsetter reisen som har gjort oss til Nordens største sportskjede. Derfor trenger vi flere flinke folk med på laget. Er du en av dem?

Storebrand

I Storebrand vet vi når vi har lykkes. Det er når kundene våre anbefaler oss. Derfor er utvikling av egne kunder viktig for oss, både for kundetilfredshet og lønnsomhet. Vi tar vare på pensjonspengene til 1,2 millioner nordmenn, og har konkurransedyktige betingelser innen skade og bank. Storebrand ble nylig kåret til verdens nest mest bærekraftige selskap – en utmerkelse vi er stolte av.

Varner

Varner står foran et stort digitalt løft og søker nøkkelpersoner innen digital kommunikasjon, IT, analyse og prosjektledelse. Varner er et av Nord-Europas største motekonserner med 1500 butikker i 8 land og en raskt voksende netthandel. Blant våre konsepter er Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Urban, Volt, Levis, Days Like This, Wow og Nike.

Måten vi handler på endrer seg raskt – og konkurransen er større enn noen gang. Med vår solide erfaring, guts og vinnervilje er vi i en unik posisjon til å forme fremtidens retail- og motebransje. Vi spiller for å vinne og blir aldri mett på suksess.

Flytoget AS

Flytoget bringer passasjerer til og fra Oslo Lufthavn med Drammen som endestasjon i vest. Selskapet skal tilby det beste transporttilbudet til og fra Oslo Lufthavn med vekt på sikkerhet, punktlighet og service. Flytoget har en topphastighet på 210 km/t, og fraktet i 2017 over 6,6 millioner reisende. Selskapets kundetilfredshet er svært høy (97%), og selskapet har god lønnsomhet. Flytoget AS er et selvstendig selskap direkte eiet av Nærings- og Fiskeridepartementet.

Tibnor AS

Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og leverandørenes potensiale og kompetanse. Sammen gjør vi nordisk industri enda sterkere. Tibnor er et datterselskap av SSAB. Vi har 1100 ansatte i 7 land. I 2017 hadde vi en omsetning på SEK 7,8 milliarder. For mer informasjon:

Tibnor Norge har 140 ansatte og omsetter for ca. NOK 1,5 milliarder. Vi er nasjonale, har ni salgskontor, sentral lager i Oslo og i tillegg tre lokale lager. For mer informasjon besøk oss på www.tibnor.no

Sonans Gruppen

Jobber du hos oss, jobber du for en aktør som har skoler og virksomheter som skal være til for alle. I Sonans Gruppen er vi tro mot våre verdier: Målbevisst, Kompetent, Engasjert og Trygg. Vi har en visjon om å løfte enkeltindividet og har mer enn 25 års erfaring med å hjelpe mennesker med å nå sine mål om høyere utdanning og jobb.

Sonans Gruppen består av Sonans Utdanning og Sonans Karriere. Konsernet har i dag nær 500 ansatte og over 15 000 elever og deltakere på våre skoler og kurs i 12 av landets fylker.

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania har 10 000 studenter, 460 ansatte og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen dekker studier innenfor ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, forebyggende helsefag, kreativitet og innovasjon.