INDEX

NRC Group

NRC Group er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, med sterk tilstedeværelse i Norge, Sverige og Finland. Selskapet er en totalleverandør av banerelaterte tjenester, i tillegg til å levere tjenester til all transportrelatert infrastruktur som vei, havn, kai, broer og tunneler. Tjenestene inkluderer prosjektering, grunnarbeid, sporarbeid, sikkerhet, elektro, telecom og signal samt miljøtjenester som sanering og gjenvinning. NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011, og er i dag den ledende entreprenør innen baneinfrastruktur i Norden.

Wavemaker

Wavemaker er et media-, innholds- og teknologibyrå som er 100% eid av WPP som på verdensbasis har over 130.000 ansatte. Wavemaker er, som et av 3 byråer, en del av GroupM. Med 8600 medarbeidere i 90 land er Wavemaker et av verdens største byråer. I Wavemaker er vi opptatt av å skape vekst for våre kunder. Vi tror fremtiden eies av de som evner å skape vekst. Vår filosofi er at vekst skapes når god innsikt kombineres med media og kreativitet satt i live gjennom utnyttelse av data og teknologi. I Norge er vi drøyt 40 medarbeidere som holder til i Kongensgate i Oslo.

RiksTV

RiksTV har som mål å være en ledende tilbyder av levende bilder på alle flater teknologien muliggjør. TV-markedet og folks seervaner er i sterk endring, og våre produkter og strømmetjenester tilpasses nye TV-vaner. I takt med utviklingen, må også vi utvikle og forbedre oss kontinuerlig. I RiksTV jobber vi derfor etter smidig arbeidsmetodikk, vi sikrer gevinster gjennom kontinuerlige måling, evaluering og optimalisering: test – lær – bruk.

RiksTV er en TV- og underholdningsdistributør som så dagens lys i 2007 da de analoge TV-signalene ble slukket. Fra den gang har selskapet utviklet seg enormt og vi tilbyr i dag en TV-opplevelse på kundens premisser. Tjenestene tilbys enten via en SMART-boks, som leverer TV og underholdning både via bakkenett og internett, på en hvilken som helst mobiltelefon eller nettbrett, eller på siste generasjon Apple TV, hvor som helst i landet.

RiksTV omsetter nå for over 1,2 milliarder norske kroner i året, og har en sunn økonomi og drift som legger til rette for spennende investeringer i fremtiden.

Ansatte i RiksTV har et brennende engasjement for å lage Norges beste TV-opplevelse, vi har et innovativt miljø og er innsiktsdrevet i vårt arbeid.

 

Synergy SKY

Synergy SKY designer, utvikler og markedsfører software for alle jobbmøter. Vår målsetning er å fjerne all kompleksitet slik at du bare behøver å tenke på selve møtet.

Vi kommer på jobb hver dag for gjøre alle møter enklere å delta i, styre og analysere. Vår jobb er å løse kundens utfordringer.

Synergy SKY er et globalt selskap med ansatte og kunder over hele verden, og hovedkontor i Oslo. Våre eksperter gjør det mulig å være det beste og mest pålitelige selskapet for softwareutvikling i vår bransje.

Volkswagen

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. For nærmere informasjon, se www.moller.no.

Harald A. Møller AS (HAM) er Norges største bilimportør og et datterselskap i Møller Mobility Group. HAM har siden oppstarten importert mer enn én million biler til norske kunder. HAM importerer Volkswagen personbil, Volkswagen nyttekjøretøy, Audi, Skoda og SEAT. Selskapet har ca 400 dyktige medarbeidere og omsetningen i 2018 var på 12,3 milliarder kroner og resultat før skatt endte på 660 millioner kroner.HAM holder til på hovedkontoret til Møller Mobility Group, i Frysjaveien 31 i Oslo.

 

Retriever

Retriever er Nordens ledende leverandør av medieovervåkning, mediearkiv og medieanalyse, med Nordens største private fagmiljø innen medieanalyse. I over 20 år har vi lyttet, overvåket, målt og analysert mediebildet. Vi har brutt ned komplekse data til tydelig informasjon som våre kunder kan agere på.

Vi skal være det naturlige valget for virksomheter som ønsker relevant informasjon, bedre beslutningsgrunnlag og dypere innsikt.

Retriever eies av norske NTB (Norsk Telegrambyrå) og svenske TT (Tidningarnas Tele- grambyrå). Dette betyr at vi gjennom våre eiere har store deler av det norske og svenske medielandskapet på eiersiden.

Protan

Protan AS er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Vi utvikler og leverer effektive og fremtidsrettede løsninger for tak, ventilasjon, tekniske tekstiler og våtrom.

Hovedkontoret ligger i Drammen. Vi har mer enn 900 ansatte og en samlet omsetning på cirka 1,5 milliarder kroner. Vi har produksjonsenheter i Norge og Polen og er representert i mer enn 30 land. Vårt største forretningsområde er tak og membraner. Vi har også spesialisert oss på å skreddersy ventilasjonsløsninger til gruver og tunneler og tekniske tekstiler til en rekke anvendelsesområder. Protan er samtidig Norges største takentreprenør. Vi eier også Litex, som produserer markedsledende våtromsystemer.

OBOS

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Vi er Norges største boligbygger og en av de største i Norden. OBOS er eid av sine 470 000 medlemmer, og har virksomhet i Norge og Sverige. Hovedkontoret er i Oslo. Konsernet har ca. 2600 ansatte. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. I tillegg driver vi virksomhet innen rehabilitering, vedlikehold, næringseiendom, bank og eiendomsmegling. Vi tilbyr også et omfattende medlemsprogram til våre medlemmer. I OBOS blir overskuddet ført tilbake til virksomheten for å oppfylle formålet om å bygge boliger for medlemmene.

Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere. Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Norwegian

Norwegian Air Shuttle is the fifth largest low-cost carrier in the world with around 11,000 dedicated colleagues globally. Our customers can choose from over 500 routes to more than 150 destinations in Europe, North Africa, the Middle East and Thailand, as well as North and South America. The company is headquartered in Norway and was listed on the Oslo Stock Exchange in 2003.Today, Norwegian has around 160 aircraft and sports one of the world’s youngest and greenest fleets with an average age of just 3.8 years. Norwegian has been voted ‘Europe’s Best Low-Cost Airline’ by passengers for six consecutive years at the SkyTrax World Airline Awards 2013-2018, along with being named the ‘World’s Best Low-Cost Long-Haul’ Airline’ for the past five years.