INDEX

Hilding Anders / Jensen Beds

Jensen can proudly call itself the leading brand in Europe for beds and mattresses. We protect our roots and are still producing all our beds in beautiful Svelvik, in Vestfold county. Because our beds are “Made in Norway” our products are held to the highest standards of quality.

Today Jensen is owned by the global bedding and mattress group Hilding Anders. With a broad portfolio ranging from luxury and premium to private label and internationally to local brands, we are proud to deliver beds and mattresses for all needs in over 60 countries worldwide.

Design Container

Design Container ble startet i 2006, og er i dag en del av Artisti-gruppen som består av en rekke marketing-selskaper med ca. 200 ansatte. Øvrige partnere jobber alle i selskapet.

Design Container er et designbyrå med fokus på digitale løsninger, identiteter, grafisk design og strategi. For mange kunder er vi totalleverandør innenfor disse områdene. Kundene våre er ofte B2B-selskaper med nordisk eller globalt fokus. Erfaring med dette segmentet er en fordel.

Skeidar

Vi er Skeidar, Norges største og eldste familieeide møbel- og interiørkonsern med over 52 butikker på landsbasis og rundt 2 milliarder i omsetning. Vi går på jobb hver dag for å hjelpe nordmenn med å få det fint hjemme, og vi jobber etter en ny strategi som skal få samspillet mellom sortiment, logistikk, marketing og butikk til å bli den beste, og mest lønnsomme, kundeopplevelsen i bransjen. Vi er på vei. Blir du med?

Manus AS

Manus er et innholdsbyrå som så dagens lys i oktober 2018. Selskapet har som mål å bli et av Norges ledende byråer i sin kategori. For å komme dit, har Manus valgt å posisjonere seg som en strategisk partner for kundene, og opererer helt uavhengig av mediekanal.

Byrået leverer i dag på tre overordnede tjenesteområder: Strategi, tekstproduksjon og visuell historiefortelling.
Manus skal produsere innhold som bygger tillit mellom merkevare og forbruker. Virkemidler som tas i bruk er kreativitet, klokskap og ikke minst smarte digitale løsninger.

I Manus, er det evnen til å formidle som er kjernekompetansen og historiefortelling som er kjerneleveransen.

SpareBank 1 Banksamarbeidet

SpareBank 1-alliansen er Norges nest største finansaktør. Bankene i alliansen er selvstendige regionale- og lokale enheter, som tilbyr et fullverdig spekter av finansielle produkter og tjenester til privatpersoner og bedrifter i sine markeder. SpareBank 1 Banksamarbeidet er en del av alliansen. Banksamarbeidet har ansvar for felles merkevare og leverer produkter og tjenester med fokus på å skape gode kundeopplevelser til SpareBank 1-bankene. Det jobber om lag 6.500 medarbeidere i SpareBank 1-alliansen, hvorav ca 1.200 i SpareBank 1 Banksamarbeidet og Gruppen med datterselskaper i Oslo.

PwC

Vi tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerfaglige kompetansemiljø bidrar til å utvikle og omstille våre kunder, og gjennom det styrke deres konkurransekraft.

Hver dag går mer enn 250 000 mennesker i 157 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1 700 ansatte ved 27 kontorer.

Våre klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner til små og mellomstore lokale virksomheter.

Kirkens Nødhjelp

Kirkens Nødhjelp (‘KN’) er en av Nordens største bistandsorganisasjoner. Når katastrofene inntreffer er vi til stede for mennesker i nød med vann og livs- nødvendig hjelp. Sammen med vårt internasjonale nettverk og samarbeids- organisasjoner i ACT-alliansen, når vi årlig millioner av mennesker og skaper endring verden over med vårt arbeid. Fordi vi vil ha rettferdighet for alle mennesker arbeider vi aktivt for å påvirke politiske beslutninger, bidra til langsiktig utvikling i lokalsamfunn og hjelpe når katastrofen rammer som verst. Verden står overfor stadig flere katastrofer, og derfor skal vi fremover nå enda flere mennesker med vann og livsnødvendig nødhjelp. Fordi mennesker skal løftes opp og ikke holdes nede, og fordi mennesker i nød skal ha hjelp.

United Influencers

United Influencers ble grunnlagt under navnet United Bloggers i Norge i 2014. United Influencers har bidratt til å profesjonalisere en ny bransje og markedskanal som de siste årene har vært i en rivende utvikling. United Influencers har i dag flere hundre influencere på laget, over 30 ansatte, eier rettighetene til å publisere ELLE i Norge, har gjennomført over 2000 kampanjer og er stolte av å være Nordens ledende influencer marketing byrå. Vi brenner for en 360 strategisk kundetilnærming og for at annonsørene skal få oppleve det vi har opplevd flere tusen ganger – nemlig de fantastiske resultatene man kan oppnå ved å jobbe med influencers.

Skintific – Dermalogica

Skintific AS er en av Norges ledende kvalitetsleverandører av produkter til hudpleiebransjen. Våre viktigste merkevarer er Dermalogica og jane iredale mineralsminke som begge har hatt en sterk og sunn vekst de siste årene. Samt nyetablerte merker som iKOU; økologisk kropp- og livsstilsserie og Advanced Nutrition Programme; skreddersydd kosttilskudd for huden. Våre produkter markedsføres og selges hos hudpleieklinikker, frisører, apotek samt utvalgte nettbutikker.

Vår visjon er å gjøre kunnskap til lidenskap, og vi har en sterk faglig tyngde og prioritet i alt vi gjør. Vi tilbyr blant annet et av bransjens mest omfattende etterutdanningsprogram for profesjonelle hudterapeuter gjennom Skintific Academy. Vi hadde i 2018 en omsetning på 95 millioner og er per i dag 21 ansatte. Vi holder til i topp moderne lokaler på Skøyen i Oslo.

Nord DDB

Nord DDB Oslo er et reklamebyrå med 30 ansatte i Oslo sentrum. Vi inngår i nettverket DDB Worldwide Communication Group, som er representert i nærmere 100 land og som videre inngår i Omnicom Group Inc som er notert på New York Stock Exchange.

Vi har kontorer sentralt i Oslo og jobber med noen av verdens største merkevarer i tillegg til en rekke lokale kunder.