Hva gjør Teft med dine data?

Kanskje du er en av mange tusen som har registrert CV og kontaktinformasjon i vår database? Dette er dine rettigheter til å vite hva vi har lagret om deg, og rett til å endre eller slette din informasjon.

Hva bruker vi din informasjon til?

Vi tenker at jobb er noe du bytter en gang i blant, men at karriere er noe du er interessert i hele tiden. Derfor oppfordrer vi alle som har kompetanse og erfaring innen våre spesialfelter til å ha en aktiv profil i databasen. De færreste av profilene i vårt nettverk er aktive jobbsøkere, men når du velger å søke på en stilling eller oppdaterer informasjon om deg så går vi ut i fra at du har startet en prosess som ender med at du bytter jobb. Selv om det kan ta flere måneder.

Vi sorterer din kompetanse og legger deg inn i segmenter som passer, som for eksempel interaksjonsdesign, ledelse, performance, CRM, rådgivning, produktutvikling og så videre. Det er disse vi bruker for å sende ut individuelle tips om stillinger vi jobber med.

Vi sender deg nyhetsbrev og inviterer deg blant annet til den årlige bransjeundersøkelsen hvor du får tilsendt rapporten som takk.

Hvem deler vi din informasjon med?

Vi gir aldri din informasjon videre. Det er kun et unntak, og det er dersom du har søkt på en jobb. Da sender vi en presentasjon av din CV og søknad til beslutningstaker for rekrutteringen. Utenom det er din registrering hos oss konfidensiell. Om vi synes det er en god idé at en av våre kunder får vite at du er åpen for forslag så avtaler vi med deg først.

For at vi skal kunne bruke informasjonen om deg på beste måte for deg trenger vi din aksept på betingelsene våre. Dersom du ikke allerede har godkjent disse, så vil det dukke opp en boks når du logger inn på din side. Dersom du allerede har godkjent betingelsene så står dette under «innstillinger».

Kommer du ikke inn på din profil?

Systemet vårt er ikke helt perfekt, og noen ganger trengs det hjelp for å logge seg inn. Ta kontakt dersom du har spørsmål om innlogging.

 

Av Ole Aleksander Janzso, partner og rådgiver