Moodgruppen søker analytiker

Er du klar for å ta dine analytiske ferdigheter til et nytt nivå?

Vi ser etter en analytiker som kan hjelpe våre kunder med å utnytte data for å ta bedre beslutninger. Du vil jobbe med alt fra å øke verdien av kundedata, til å effektivisere annonsering, og du vil være med på å bygge og vedlikeholde arkitekturen for våre rapporteringsverktøy (Looker, Power BI, Funnel og BigQuery).

Hos oss handler alt om innsikt. Du vil delta i salgsmodelleringsprosjekter, merkevaretracking og kampanjetester, samt bistå rådgivere med data der det trengs. I tillegg vil du jobbe med å automatisere prosesser, effektivisere kampanjer og bidra til budsjettoptimalisering. Du vil levere innsikt til mediestrategi, kampanjeutforming og kontinuerlig jobbe med å forbedre vår analyse, rapportering og innsikt.

Vi er alltid på jakt etter nye muligheter, og du vil også utforske potensialet innen AI for våre prosjekter. Hos Moodgruppen får du mulighet til å jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer, og du vil utvikle deg faglig samtidig som du har det gøy på jobb!

Vi søker deg som:

  • Har erfaring med verktøy som Google Analytics, Looker, Power BI, Funnel eller BigQuery
  • Kjenner til CRM-systemer, API-er og skybaserte løsninger
  • Har erfaring med salgsmodellering, merkevaretracking og effektanalyser

Vi tilbyr:

  • Muligheten til å jobbe med spennende prosjekter for store merkevarer
  • Faglige utfordringer og utviklingsmuligheter innen analyse
  • Et uformelt, men svært kompetent miljø

Er du klar for å bli en sentral del av vårt team og ta dine analytiske ferdigheter til et nytt nivå? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi vurderer søknader fortløpende.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon