Clear Channel søker Campaign Manager

Er du strukturert, kreativ og klar for å lede kampanjer fra start til slutt? Bli med på laget vårt!

Clear Channel er en av Norges og verdens ledende aktører innen utendørsreklame. Vi jobber med å hjelpe merkevarer og annonsører med å nå ut til forbrukerne med effektiv reklame på rett sted til rett tid. Vårt selskap består av dyktige folk innen analyse, kreativitet, salg, planlegging og leveranse. Avdelingen for campaign management er i dag 5 personer, og det er vi som holder orden på vårt varelager, og sikrer effektive og minneverdige reklamekampanjer for våre kunder.

Dine hovedoppgaver:

  • Gi støtte og veiledning til vårt salgsteam med oppdatert informasjon om annonseplass og sammen med teamet utvikle skreddersydde kampanjeforslag basert på kundens brief
  • Sikre optimal utnyttelse av våre annonseringsløsninger og vår kapasitet for å maksimere inntekter og kundetilfredshet
  • Håndtere og følge opp kampanjer fra planlegging til implementering, inkludert produksjons- og logistikkelementer
  • Balansere effektivitet og kvalitet i arbeidet for å styrke Clear Channels merkevare og kundeløfter
  • Være presis og nøyaktig i det daglige, og effektiv og fleksibel når det haster
  • Bidra til smidige prosesser med interne team som salg, kundesuksess, produkt, drift og logistikk, og eksterne partnere som kunder, reklame- og mediebyråer

Hvem er du?

Vi ser etter deg som tiltrekkes av å jobbe strukturert og effektivt i team og alene. Å løse oppgaver på tvers av reklamebyråer, mediebyråer, annonsører og salgsavdelingen vår er krevende, men veldig inspirerende og lærerikt. Derfor tror vi at du har erfaring fra å håndtere mange kontaktpersoner og at du har erfaring med å takle perioder med høyt arbeidspress. Du vil trives i jobben dersom du har lett for å komme i kontakt med, og kommunisere med alle typer mennesker, enten det er ansikt til ansikt, på telefon eller skriftlig.

Hva tilbyr Clear Channel?

  • En sentral og spennende rolle i et bransjeledende selskap
  • Et energisk arbeidsmiljø med sterkt fokus på teamarbeid og kollegial støtte
  • Utmerkede muligheter for personlig og profesjonell vekst

Kreativt arbeidsmiljø og gode samarbeidsmuligheter

Vi etterstreber å tilby et arbeidsmiljø som stimulerer kreativitet og samarbeid mellom kolleger og team. Våre kontaktpunkter er både lokale, skandinaviske og globale, noe som gir gode forutsetninger for spennende karriereveier.

Vi tar pulsen på våre medarbeidere

Spørsmål knyttet til kultur og lederskap er sentrale for oss i Clear Channel, og de gjennomsyrer alt vi gjør. For å ha et godt og oppdatert bilde av hvordan våre medarbeidere trives og om de har de rette forutsetningene for å utføre sine arbeidsoppgaver, tar vi pulsen på hele selskapet med jevnlige medarbeiderundersøkelser og resultatene gås gjennom med respektiv leder og team, slik at vi kan jobbe med forbedringer knyttet til de ulike områdene.

Ansattfordeler

Ansatte i Clear Channel har gode pensjons- og forsikringsordninger, i tillegg til en rekke fordeler. Vår Sosialkomite’ setter i gang en rekke happenings i løpet av året; alt fra afterworks, julebord og sommerfest til fellestreninger og andre hyggelige tilstelninger.

Hovedkontor

Vi holder til i flotte, nye lokaler midt i Oslo sentrum. Vi tror og vet at magi skapes når vi sees fysisk og jobber sammen, og har derfor en office-first-policy. Vi har tilgang til en moderne kantine med sunt, godt og variert tilbud, til en meget hyggelig pris. Våre ansatte har også tilgang til garderobe, dusj og håndkleservice.

Er vi noe for deg?

Her kan du lese mer om Clear Channel. Tror du at vi kan være en spennende karrierevei for deg? Under ledige stillinger kan du se hvilke stillinger som for tiden er ledige i Clear Channel Skandinavia.

Her kan du se «Vår vei» – et verdigrunnlag som veileder oss i det daglige arbeidet vårt.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kathrine Andresen eller Marte Palm Steen
Kontaktpersoner:

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon