Symbol Forretningsutvikling

Foredrag og workshops

Dine kunder og ansatte forventer at selskapet holder seg oppdatert og er i forkant av utviklingen. Hos Teft er vi spesialister på å lage og holde foredrag, workshops og kurs som styrker kunnskap, mestring og fremtidstro.

Hvorfor velge Tefts workshops og kurs?

Erfaring og innsikt
Gjennom vårt arbeid med noen av landets mest teknologisk avanserte og fremtidsrettede miljøer har Teft samlet en uvurderlig mengde kunnskap. Vi bruker denne innsikten aktivt i vår rådgivning, med et fokus på realisme og håndgripelige resultater.

Dyktiggjøring og utvikling
Våre foredrag, kurs, og workshops er designet for å styrke enkeltpersoner og hele miljøer ved å øke forståelsen og kunnskapen om viktige temaer i dagens arbeidsliv.

Noen av våre populære temaer

Big5 – samarbeid i team
Oppdag hvordan en dypere forståelse for hverandre kan føre til bedre samarbeid og økt trivsel på arbeidsplassen.
Vi bruker dokumenterte verktøy og velprøvde metoder for å skape trygghet, motivasjon og åpenhet i din bedrift.

Mesterlige stillingsannonser
Lær av vår markedsavdeling som har over 20 års erfaring i å forfine kunsten å lage engasjerende stillingsannonser med bevisst tone-of-voice, tydelige budskap og riktig bildebruk.
Vi tilbyr workshops for HR-avdelinger og ledere, der vi deler våre beste tips og triks for å tiltrekke de beste kandidatene.

AI i arbeidslivet
Alle kan dra nytte av AI. Vi bryter ned myten om at AI kun er et tema for ledere, og viser hvordan alle ansatte kan dra nytte av tilgjengelige AI-verktøy i både jobb og privatliv. Dette er snarveien til mer effektive, nysgjerrige og glade arbeidsmiljøer

Teft guider dere i praktisk og inkluderende bruk av AI på arbeidsplassen.

Kontakt oss
Er du interessert i å utforske temaer som rekruttering, ledelse, samarbeid, kommunikasjon eller mennesker og teknologi med Teft? Ta kontakt med Ole Aleksander Janzso hos Teft, og la oss skape en fremtidsrettet løsning sammen.

Vi leverer:
  • AI i hverdagen
  • Ledelse
  • Samarbeid
  • Markedsføring
  • Teamutvikling
Kontakt oss
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon