Karrierelektyre i sommer

Sommeren er en god tid for å ta en fot i bakken med seg selv. Trives jeg på jobben? Trenger jeg nye utfordringer? Skal jeg søke på en ny jobb?

Her har vi samlet et knippe saker som vil gi deg nyttig info, inspirasjon og tips knyttet til karriere og arbeidsliv.

God lesning og god sommer!

Vi anbefaler disse sakene:

 

Slik snakker du om lønn på jobbintervjuet

Lønn på jobbintervjuet

Har du noen gang fått spørsmål om lønn på jobbintervju? Har du følt deg usikker på hva du skal svare? Da er du ikke alene. Her deler vi våre beste tips og råd med deg som lurer på hvordan du kan og bør snakke om lønn på et jobbintervju.

Les saken her

 

Kan jeg bruke AI når jeg søker på jobb?

Kan jeg bruke AI når jeg søker på jobb? Illustrasjonsbilde.

Mange kandidater bruker AI til å søke på jobb, enten det er til å skrive en god søknad, forberede seg til intervjuet eller bli bedre kjent med arbeidsplassen. Her kan du lese mer om hva vi syns om AI i jobbsøkerprosessen og få våre beste anbefalinger.

Les saken her

 

Dette forventer annonsørene av sine byråer i 2024

Vi har snakket med OBOS, Elkjøp Nordic og Forsvaret om hvilke forventninger de har til sine byråpartnere og hvordan de går frem for å skape verdifulle samarbeid som flyr og skaper vekst. I dette webinaret går vi i dybden om samarbeidsformer, inhousing, målsetninger, økonomien og behovet for god kommunikasjon. Nyttig kunnskap, enten du leder et markedsmiljø eller jobber i byrå.

Les saken og se webinaret her

 

Webinar – Bransjerapporten 2024

1250 ansatte i byråene og hos merkevarene har svart på over 50 spørsmål om lønn, hjemmekontor, bruken av AI, forventinger og mye mer. Ansvarlig for Bransjerapporten Ole Aleksander Janzso går gjennom de viktigste funnene og tallene på 30 intensive minutter.

Les saken og se presentasjonen her

 

Hva er jobbsøkere etter i sin neste jobb? Vi har oversikten!

Hvem er det som forventer høyest økning i lønn vet et jobbytte, og hva er det som motiverer betydelig mer i dag enn for bare fire år siden? Kandidatene er tydelige på hva de ønsker seg, og her deler vi noen av de viktigste funnene fra Bransjerapporten.

Les saken her

 

Jo, vi leser søknaden din!

Rekrutteringsrådgiver Ole Aleksander Janzso leser på maskinen inne på kontoret til Teft

Tro det eller ei, vi leser hver eneste søknad som vi får! Hvorfor tar en av våre mest erfarne rådgivere til orde for at søknaden er viktig, og hvilke tips har han til deg som skal skrive en søknad?

Les saken på LinkedIn

 

Gjør deg synlig og attraktiv – med en oppdatert profil hos Teft

Bilde av mann på arbeidsplass

Når vi får et nytt oppdrag starter vi gjerne med å lete etter kandidater i vår egen database. De med en nylig oppdatert profil, vil dukke opp først. Her deler vi noen råd med deg knyttet til hva du bør ha med i din profil, og hvorfor.

Les saken her