Zmarta Group søker Marketing Acquisition Manager Norway

Vil du ha en innovativ arbeidsplass som jobber mot å alltid ligge steget foran og drive utviklingen? 

Zmarta Group søker nå etter en forretningsorienter og digital Marketing Acquisition Manager til en nyopprettet stilling i Norge. Som en del av det norske Zmarta-teamet vil du få en ledende nøkkelrolle for å sikre vår fremtidige vekst og utvikling av våre forretningsområder på det norske markedet. Vi ser etter deg som har en god markedsforståelse og som tar med deg en vilje og engasjement til å bli med på reisen for å styrke vår produktportefølje ytterligere og sikre vår ledende posisjon i Norden.

Din rolle vil fokusere å øke tilfang av kunder ved hjelp av taktisk markedsføring. I dette arbeidet vil du fokusere på å få så mange lønnsomme og riktige søknader til våre ulike virksomheter, og suksessen din vil være basert på en rekke kritiske KPIer. Etablering av partnerskap med ulike aktører som kan støtte dette, vil være en viktig del av rollen.

Rollen vil fokusere på følgende hovedområder:

  • Affiliate Management
  • DM og taktiske CRM aktiviteter
  • PPC og online markedsføringsaktiviteter
  • Marketing partners
  • Lokal PR og andre relevante kanaler

I dialog med den nye Marketing Manager for Norge er vi åpne for å ansette flere markedsføringsressurser over tid. Du vil være basert i Oslo og rapportere til Norges MD, men du vil også jobbe tett med den sentrale markedsorganisasjonen i Sverige som er ansvarlig for den samlede merkevarebyggingen i Zmarta Group.

Om deg

Gitt rollens kompleksitet, med flere forretningsområder og en høy grad av dynamisk internt og eksternt samarbeid, søker vi en leder med sterke direkte og indirekte lederegenskaper. Vi tror at den rette kandidaten er erfaren nok til å utvikle og eksekvere lokale markedsføringsaktiviteter basert på våre forretningsmål. Dette vil trolig kreve minst 5 års erfaring innen markedsføring. Du har dokumenterte resultater fra lignende stillinger, og helst erfaring fra bank/finans og/eller et raskt voksende forretnings- og teknologiorientert miljø med B2C-fokus. I tillegg har du gjerne følgende egenskaper:

  • Forretningsforståelse med fokus på ROI
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Evner å jobbe selvstendig,  men også en lagspiller
  • God kommunikator med en åpen personlighet
  • Flytende norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Søknadsfristen er snarest. Har du noen spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Eivind eller Anna i Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no