Zenitel søker senior UX/interaksjonsdesigner

Vil du lage logisk og robust interaksjonsdesign som sikrer mennesker og verdier? Da vil vi gjerne ha deg med på vårt designteam!

Vi lager løsninger som er kritisk infrastruktur på steder der uforutsette ting kan skje. Derfor må løsningene være enkle og intuitive å bruke uansett hvor raffinert teknologien bak er. På laget har vi dyktige ingeniører, folk med høy teknologiforståelse og spesialister som sammen med designteamet lager løsninger og innovasjon fra idé til ferdig produkt. 

Din rolle vil bli å sette brukeren først og gjennomføre brukertester, design-workshops, intervjuer og brukerundersøkelser. Du kan ta ansvar for innhenting og forståelse av brukerbehov- og problemer, og visualisere og beskrive disse for resten av teamet. Du vil jobbe med å utvikle digitale og fysiske brukergrensesnitt for Zenitels produkter. Eksempler på arbeidsoppgaver: wireframes, prototyper på papir, klikkbare prototyper, ferdig «piksel-perfekt» grafisk design og koding av ferdig løsning i Slint.

Vårt design-team sitter i Horten og Oslo (Torshov). Arbeidssted for denne stillingen vil være i Oslo. I dag består teamet av 12 designere og ingeniører innen mekanikk og elektronikk. Vi jobber både med videreutvikling av eksisterende produkter, og utvikling av helt nye løsninger.

Vi designer selv alle deler av våre produkter – elektronikk, programvare, brukergrensesnitt og mekanikk – og former hele brukeropplevelsen fra start til slutt. Vi synes det gjør det ekstra spennende – og ganske unikt – å jobbe hos oss.

Om deg
Du er utdannet innen design (produkt, interaksjon, eller tilsvarende) på bachelor- eller masternivå, og har erfaring fra praktisk relevant arbeid innen interaksjonsdesign. Du er entusiastisk, nysgjerrig og interessert i faget og har en godt utviklet estetisk sans – spesielt innen grafisk design.

Du er dyktig på idé- og konseptutvikling. Fra gode, kommuniserende skisser til digitale og fysiske prototyper. Du har et skarpt øye for detaljer, men mister ikke oversikt over helheten. Du kan levere raske iterasjoner for å løse konkrete arbeidsoppgaver, men også tenke langsiktig og se hvordan produkter og tjenester bør utvikle seg over tid.

Erfaring med implementering av grafiske brukergrensesnitt (Qt, CSS, SixtyFPS/Slint, etc) er en fordel, men ikke et krav. Men du må være interessert og entusiastisk for å lære deg dette!

Hva kan vi tilby deg?

  • Interessante, varierte og krevende arbeidsoppgaver.
  • Et godt arbeidsmiljø i sentrale lokaler.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Trim- og helseordninger.
  • Fri telefon og internett.
  • Gode kollegaer med mye kunnskap og erfaring.

 Hvilken innflytelse vil du få?

  • Du vil få ansvar for konkrete leveranser innen design og brukeropplevelse.
  • Du vil få være med og forme Zenitels strategi og metodikk for design og brukeropplevelse.
  • Du vil få være med og påvirke valg av verktøy og metoder for produktutvikling.

Arbeidet ditt vil være en viktig del av suksessen for våre fremtidige produkter og tjenester. Vi ønsker å levere produkter som forenkler folks hverdag og som i ytterste konsekvens kan være med på å redde liv. På den måten skape verdier for våre kunder og samfunnet som helhet.

For å lykkes i denne stillingen må du kunne snakke og skrive norsk og engelsk flytende.

Interessert?

Spørsmål i forbindelse med stillingen kan rettes til Andreas Erlandsen: andreas.erlandsen@zenitel.com  / Tlf 4000 2507

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon