Z Event søker senior konseptutvikler

Vi trenger mer kreatør-krutt til vårt team i Z Event, og søker en senior og kreativt sterk konseptutvikler

Vi vet du finnes der ute, i en eller annen form. At et sted i bransjen finnes det en faglig sterk, nysgjerrig og idérik konseptutvikler som kan bidra til å forløse gode event og arrangementer sammen med våre kunder. Og vi vet at du vil trives i vårt hektiske miljø med kreative, engasjerte og kompetente kollegaer. Og som oss, at du er opptatt av kundens beste  – gjennom hele døgnet.

Z Event er et ledende eventbyrå i det norske markedet. Vi er 22 medarbeidere som har levert solide event i mer enn 13 år. Vi er solide og lønnsomme, blant bransjens mest erfarne og største aktører, og vi setter vår stolthet i å gjennomføre gode eventer fra A til Å, store og små, for både offentlige og private aktører. Vi har mye å gjøre og har behov for å utvikle vår kreative avdeling, og søker derfor etter deg som er konseptuelt sterk og som vil komplettere vårt team og ta Z Event til nye kreative høyder. 

Arbeidsoppgaver: Du vil bli sentral i arbeidet med å forløse kreativt gode konsepter på vegne av våre kunder. Det vil si at du skal jobbe med å visualisere og realisere ideer og drømmer gjennom gode kreative konsepter, tekster og uttrykk. Du må lett kunne sette deg inn i en strategi eller en merkevare og finne et godt grafisk utrykk og et godt konsept som fanger kundens strategiske utfordringer.  Enten det er et kommersielt, eksternt arrangement, eller et internt event eller en offentlig konferanse eller liknende. Du blir en svært viktig ressurs i vår kreative avdeling som jobber tett med våre rådgivere og produsenter med å utvikle gode konsepter basert på input fra våre kunder. Du vil både kreere og produsere, og sammen med resten av teamet, levere ferdige prosjekter konseptuelt, designmessig og produksjonsmessig.

Utdannelse og kvalifikasjoner: Du er kanskje kreatør i dag i et konseptuelt sterkt miljø innen kommunikasjon, reklame, retail, content eller design. Vi tror du har relevant erfaring fra fagskole eller du har en bachelorgrad fra art direction eller grafisk design. Du behersker alle adobe-programmene, powerpoint/keynote og produksjon for web. Det er også fordelaktig om du har bred erfaring med SoMe.

Personlige egenskaper/kompetanse: Vi tenker du uredd og praktisk anlagt. Du trigges av å finne gode løsninger og liker å jobbe i team. Du er konseptuelt sterk, god til å visualisere og samtidig klok med ord. Du er flink til å presentere ideene dine og engasjere kunde og kolleger med gode konsepter. Du er lydhør når det kommer tilbakemeldinger, men liker utfordringer og kaster deg rundt når det dukker opp en mulighet. Du liker en hektisk og variert hverdag og ingen oppgave er for liten eller for stor.

Hos oss vil du bli godt ivaretatt og få en hyggelig og inspirerende arbeidshverdag, og du vil fra dag én få utfordrende og spennende prosjekter å bryne deg på. Vi er et byrå med flat struktur hvor du får mye ansvar og gode kolleger. Vi jobber i flotte, lyse lokaler i Sandakerveien på Torshov i Oslo og gleder oss til hverdagen tillater oss å omgås som normalt igjen på kontoret.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase eller Jannicke Østlie
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no