Z Event søker junior-kreatør som vil jobbe med event

Z Event ser etter en kreatør-spire som kan forløse kreative konsepter på vegne av våre kunder. Du vil kreere, skrive, presentere og produsere sammen med resten av teamet.
Vi tenker du uredd og praktisk anlagt. Du trigges av å finne gode løsninger og liker å jobbe i team. Du er konseptuelt sterk og god til å visualisere. Du er lydhør når det kommer tilbakemeldinger, men liker utfordringer og kaster deg rundt når det dukker opp en mulighet. Du liker en hektisk og variert hverdag og ingen oppgave er for liten eller for stor.

I tillegg skriver du godt og evner å få sagt mye med få ord. Korte tekster til SoMe, anbud og presentasjoner er sentrale oppgaver rollen dekker. Du blir en svært viktig ressurs i vår kreative avdeling som jobber tett med våre rådgivere og produsenter med å utvikle gode konsepter basert på input fra våre kunder. 

Z Event er et ledende eventbyrå i det norske markedet. Vi er 22 medarbeidere som har levert solide event i mer enn 13 år. Vi er solide og lønnsomme, blant bransjens mest erfarne og største aktører, og vi setter vår stolthet i å gjennomføre gode eventer fra A til Å, store og små, for både offentlige og private aktører. Vi har mye å gjøre og har behov for å utvikle vår kreative avdeling, og søker derfor etter deg som er konseptuelt sterk og som vil komplettere vårt team og ta Z Event til nye kreative høyder. 

Utdannelse og kvalifikasjoner: Vi tror du har relevant erfaring fra fagskole eller en bachelorgrad i art direction eller grafisk design. Du behersker alle Adobe-programmene, Powerpoint/Keynote og produksjon for web. Det er også fordelaktig om du har bred erfaring med SoMe.

Hos oss vil du bli godt ivaretatt og få en hyggelig og inspirerende arbeidshverdag, og du vil fra dag én få utfordrende og spennende prosjekter å bryne deg på. Vi er et byrå med flat struktur hvor du får mye ansvar, og i tillegg gode kolleger. Vi jobber i flotte, lyse lokaler i Sandakerveien på Torshov i Oslo og gleder oss til hverdagen tillater oss å omgås som normalt igjen på kontoret.

Vi tror at du:

  • er superbruker i Adobe Creative Suite (Photoshop, InDesign, Illustrator, Keynote, og Powerpoint)  og at du har erfaring med SoMe
  • Du er formsterk og trives i tillegg med tekstarbeid.
  • Du liker å lage små filmer, vignetter, bumpere, «behind the scenes»- filmer 
  • Du har stor arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne
  • Du har en fleksibel og smidig innstilling
  • Du er nøyaktig og strukturert selv når tempoet er høyt
  • Du har stor ansvarsfølelse for dine oppgaver, og du er selvgående
  • Ha lyst til å jobbe i event

Vi kan tilby deg:

  • En spennende og variert arbeidsdag
  • Et energisk arbeidsmiljø, med mange engasjerte kollegaer
Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase eller Jannicke Østlie
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no