Y Story søker senior AD

Er du en engasjert kreatør som vil jobbe med verdiorientert kommunikasjon?

Vi ser etter en nøkkelressurs som vil få ansvaret for å forløse gode ideer og konsepter som løser våre kunders problemer og utfordringer. Du vil jobbe tverrfaglig i skjæringsfeltet mellom historiefortelling, teknologi og strategi, med fokus på emosjonell og verdiorientert kommunikasjon. Vi jobber også mye med internkommunikasjon, employer branding og kreative konsepter på andre flater enn bare de tradisjonelle reklamekampanjene.

Vi tror du er en erfaren AD/kreatør som har erfaring fra visuelle produksjoner innen design og film. Du elsker håndverket og vil gjerne ha kreativt ansvar i prosjekter, fra A-Å. Som person er du engasjert, litt sta og du tørr å  «fighte» for den riktige løsningen. Men du må også kunne snu deg raskt og være løsningsorientert når det trengs.

Hos oss vil du få mulighet til å påvirke hvordan vi skal jobbe og utvikle byrået videre. Du får et stort ansvar i de kreative leveransene våre, og du får mulighet til å utvikle løsninger sammen med et tverrfaglig team bestående av Tech lead, pedagog, tekstforfattere, konseptutviklere og prosjektledere. Felles for alle er at vi har det gøy på jobb og elsker å løse problemer sammen.

Dersom du vil bidra til å skape verdifulle arbeidsplasser og bli en del av vårt inkluderende og faglig sterke miljø, vil vi gjerne høre fra deg!

Les mer om Y Story her

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen eller Nejra Kudra
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon