XXL søker Senior Designers

Vil du være med på fornyelsen av XXLs visuelle profil? Og er du interessert i sport og friluftsliv? Da vil vi høre fra deg!

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen i XXL er i vekst og vi skal nå fornye og forsterke designkompetansen vår ved å bygge opp en egen in-house designavdeling.  Derfor søker vi nå etter to senior designere med relevant erfaring innen merkevarebygging, profil og identitetsarbeid.

Designerne vi ser etter  trives med operativt designarbeid, samtidig som de kan ta en viktig rolle i strategiarbeidet som ligger foran oss med å fornye, forsterke og forenkle merkevareplattformen vår. I tillegg er det viktig at man trigges av XXL som brand. Hos oss vil du bidra til å heve våre designproduksjoner ytterligere, slik at alt design, fra digital til grafisk produksjon, blir enhetlig og solid. Designavdelingen skal på sikt utforme og betjene alt grafisk og digitalt materiell som produseres for alle våre 5 land.

Vi ønsker oss én designer med solid digital kompetanse, og én med spesialisering innen merkevarestrategi og merkevareplattform. Den digitale ressursen bør ha sterk kompetanse innen UI, men UX vil også telle svært positivt.  Du bør ha vært med på utvikling og design av nettbutikker i stor skala, samt ha erfaring med digitale kundereiser og digital transformasjon.

Den andre designeren vil jobbe mer med merkevarestrategi og identitet. Du vil bli en viktig brikke i både utforming og implementering av XXLs nye merkevareplattform og bør ha operativ erfaring fra lignende arbeid tidligere

 Vi håper du har:

 • Relevant erfaring i skjæringspunktet mellom grafisk profil, identitet og merkevarestrategi
 • Noe du stolt kan vise til at du har skapt gjennom designprosesser i stor skala
 • Erfaring med tjenestedesign og kan definere gode brukerreiser på tvers av kanaler
 • Lang erfaring med Adobe-pakken (InDesign, Illustrator, Photoshop)
 • Bakgrunn fra byrå og/eller designavdeling hos en større merkevare
 • Høyere designfaglig utdannelse
 • God forretningsforståelse og kjennskap til retail
 • Gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk og engelsk
 • Interesse for sport og friluftsliv

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er full av initiativ og pågangsmot, og som trives i en variert hverdag der du både får jobbe selvstendig og i team. Her vil du få jobbe i et miljø der det hele tiden skjer store endringer, og det er derfor viktig at du er utforskende, dynamisk og endringsvillig. For å lykkes er det avgjørende at du er nysgjerrig på XXL som merkevare og evner å forstå vår kundegruppe. Du har en lidenskap for design og ønsker å være med på å løfte fagområdet fremover i XXL.

Vi kan tilby:

 • En selvstendig og ansvarsfull stilling i Nordens største sportskjede
 • Muligheten til å bli en del av et vinnerlag med store ekspansjonsplaner
 • En svært dynamisk ledelse i et ungt, levende og engasjert miljø
 • Gode muligheter for faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi behandler søknader fortløpende, og anbefaler deg derfor å søke snarest.


Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Nejra Kudra eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon