XXL søker Production Manager (vikariat)

Kunne du tenke deg å bli en essensiell spiller for laget vårt? Nå får du muligheten til å spille i førsterekka til XXL og ta del i det spennende markedsarbeidet vi gjør hos Nordens største sportskjede!

Vår dyktige Production Manager skal ut i permisjon. Selv om det blir vanskelig å finne en kopi av Tina, tror vi helt sikkert det finnes noen der ute som kan tenke seg å steppe inn i et spennende og lengre vikariat og bli en viktig del av vårt kommersielle team i tiden fremover.

I vår kommersielle avdeling sitter det superhelter innen CRM, SEO, innholdsproduksjon, grafisk design, SEM og netthandel, for å nevne noe. Gjennom våre interne ressurser og i tett samarbeid med noen av Norges fremste byråer,  jobber vi hver dag for å styrke vår omnikanalsatsning i alle fem land som vi opererer i.

Som Production Manager i XXL tilhører du vårt Marketing & Campaign Management Team, som ledes av Ida Stokstad. I denne stillingen vil du få ansvaret for å koordinere all produksjon av markeds- og kampanjemateriell, internt og med byrå. Uten production vil ikke kampanjen kunne realiseres i alle våre tradisjonelle og digitale kanaler. Her får du en svært sentral rolle i å sikre at kampanjene er klare og går live når de skal, iht satte retningslinjer for kampanjen. Du vil få personalansvar for tre medarbeidere og jobbe tett med både kampanje-teamet, inhouse produsenter og vårt eksterne produksjonsbyrå.

I denne stillingen jobber du med produksjonsplaner og sikrer leveransen av disse, og her vil både godkjenning av tekst, tone-of-voice, korrektur og oversetting være en del av din hverdag. Du er XXL sin vokter og skal kunne veilede og dirigere iht vår merkevareplattform.  Du har god oversikt til enhver tid og vet hva som er realistisk å få gjennomført, både med tanke på produksjonskapasitet og deadlines.

For å lykkes i denne stillingen tror vi det er avgjørende med god struktur og evnen til å delegere og koordinere. Vi tror du tidligere har jobbet i et fartsfylt miljø og at du fint takler en hektisk hverdag der du ofte har flere baller i lufta.

Du har gode samarbeidsevner og er flink til å få alle til å spille på samme lag. Et godt og inkluderende arbeidsmiljø er viktig for deg, og du bidrar positivt som en trygg, tydelig  og tillitsfull leder.

Vi er en gjeng aktive og engasjerte folk som jobber i XXL, og vi tror også du trives i et energisk og sporty miljø, med mennesker som brenner for merkevaren XXL.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Minimum 3 års erfaring med prosjektledelse, gjerne jobbet for en merkevare eller i byrå
 • Erfaring med team-ledelse og faglig ansvar, gjerne personalansvar
 • Erfaring fra å jobbe med koordinering og tilpasning av markedsmateriell
 • Erfaring med tekst- og innholdsproduksjon er en fordel
 • Erfaring som bestiller til byrå
 • Gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk og engelsk

Vi tilbyr: 

 • En selvstendig og ansvarsfull stilling i Nordens største sportskjede
 • Muligheten til å bli en del av et vinnerlag med store ekspansjonsplaner
 • En svært dynamisk ledelse i et ungt, levende og engasjert miljø
 • Mulighet for stor faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi synes det er fint om du kan jobbe i tospann med vår fungerende Production Manager en periode frem til hun går ut i permisjon (juni) og gjør derfor plass til deg snarlig. Vikariatet har varighet frem til august 2022.

Synes du dette høres interessant ut, mottar vi gjerne din søknad snarest. Søknadsfrist er 3. mars. Vi tillater oss å behandle kandidater fortløpende. Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen, kan du kontakte rådgiver Camilla Bartnes i Teft.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon