Xplora Technologies AS søker Global E-commerce Manager

Ønsker du lederansvar og en unik mulighet til å videreutvikle den digitale kundereisen til et norsk tech-eventyr? Vi i Xplora søker en kollega og lagspiller som skal lede arbeidet med å forme vår digitale tilstedeværelse og netthandel.

Xplora er et europeisk multinasjonalt teknologiselskap som spesialiserer seg på smartklokker for barn med relatert programvare og tjenester. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo, Norge.

Xplora ble grunnlagt med en misjon om å gi barn en trygg introduksjon til den digitale verden, samt en bedre balanse mellom skjermtid og fysisk aktivitet.

I Xplora er vi ledende i vår kategori og har vunnet en rekke priser for våre produkter. Senest den anerkjente «CES Best of Innovation 2023» som selskapet vant for sitt aller nyeste produkt, X6Play. Vi ble i januar også tildelt DNs Gazelle innovasjonspris for 2022.

Vi ønsker å opprettholde vår posisjon som kategorileder og ta merkevaren til nye høyder både nasjonalt og internasjonalt. Derfor søker vi nå etter en dyktig E-commerce Manager som vil lede arbeidet med å forme vår digitale synlighet videre og legge til rette for økt salg i nettbutikk.

I rollen som E-commerce Manager i Xplora vil du ha lederansvar og det overordnede ansvaret for strategi, budsjetter og prioriteringer knyttet til våre nettbutikker. Du og ditt team skal skape en sømløs digital kundeopplevelse på våre nettsider fra første klikk til utsjekk.

Herunder ligger også omsetnings- og lønnsomhetansvar. Du skal sette riktige, kommersielle måltall for nettbutikken, i nært samarbeid med CMO og VP/SVP salg. Stillingen er lokalisert i markedsavdelingen og rapporterer direkte til CMO.

Teamet ditt vil eie nødvendige budsjetter knyttet til E-com og konverteringsoptimalisering. Kundereisen skal være logisk, optimal og så enkel og brukervennlig som mulig. Teamet du skal lede består foreløpig av en Web Manager og en Performance Manager. I tillegg har vi egne marketingressurser ute i våre datterselskap som bidrar med lokal innholdsproduksjon.

Erfaring og kompetanse
Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse, kommersiell teft og øye for visuelt innhold og detaljer. Du har erfaring og en brennende interesse for netthandel, digital forretningsutvikling og optimalisering av digitale løsninger. Dette er en internasjonal rolle, så det er en fordel hvis du tidligere har jobbet på tvers av landegrenser.

Vi tror du har

  • 5+ års erfaring som E-commerce Manager
  • Svært god forståelse for E-handel og performance marketing
  • Interesse for tall, analyse og formidling av innsikt og statistikk
  • Høy gjennomføringsevne ved å omsette innsikt til strategier og, ikke minst, implementering og gjennomføring av konkrete tiltak
  • Høy teknisk forståelse og innsikt i teknologi. Gjerne god kjennskap til Google Analytics, Shopify/Woocommerce eller tilsvarende E-handelsplattformer og annen relevant teknologi
  • Utdannelse fra høyskole/universitet innen teknologi/markedsføring/E-handel

Xplora tilbyr
Vi kan tilby deg en spennende jobb hvor du får store muligheter til å påvirke hvordan Xplora skal jobbe og utvikles fremover. Vi ønsker at våre ansatte skal ha en bra work-life-balance og muligheter for personlig utvikling, og har fokus på dette. Hos oss er strukturen flat og vi er en dyktig og engasjert gjeng som også er opptatt av å ha det gøy på jobb. Stillingen hører til på vårt hovedkontor i Oslo.

 

xplora logo med underteksten - barnets første mobiltelefon

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon