Wavemaker søker medierådgiver 

Vil du utvikle medie- og kommunikasjonsstrategier som utfordrer og skaper resultater for våre kunder? Vi søker ny medierådgiver til å lede noen av våre spennende mellomstore kunder og teamene rundt disse, samt jobbe som en del av kundeteamet på noen av våre større globale kunder.

Du har et stort engasjement for kommunikasjonsfaget og et genuint ønske om å hjelpe kundene våre med å få mest mulig ut av sine medieinvesteringer. I Wavemaker mener vi dette gjøres gjennom “positiv provokasjon”. Sagt med andre ord, vi skal alltid hige etter å utfordre både oss selv og våre kunder for å sikre at vi kommer med de beste og mest effektive løsningene. Av andre egenskaper som er viktige for oss kan vi nevne nysgjerrighet og initiativ. Vi er stadig interessert i å tilegne oss ny kunnskap og forsøker alltid å ligge et hakk foran våre konkurrenter.

God kjennskap til merkevarebygging og posisjoneringsstrategi er avgjørende og vi tror du er interessert i hvordan teknologi kan utnyttes for å skape bedre resultater. Videre er du en god rådgiver og sparringspartner for både kunder og kollegaer, som ikke er redd for å presentere eller ta en telefon. Du er glad i å diskutere medie- og kommunikasjonsstrategi og god til å skape tillitt og bygge sterke relasjoner.

Det er selvsagt viktig at du har god oversikt over mediemarkedet og vi ønsker oss noen som har erfaring fra byrå. Du må gjerne allerede jobbe som rådgiver eller som spesialist/planner som ønsker å ta steget over i en mer strategisk rolle. Hvilke kunder du vil jobbe med er ikke endelig besluttet, da vi ønsker å ta hensyn til dine interesser og erfaring. Men, vi vil oppfordre deg med interesse for bil eller med erfaring fra denne bransjen til å søke 😉

Vi tror du kjenner godt til hva en medierådgiver gjør, men nevner her noen av de viktigste ansvarsområdene dine:

  • Utvikle kanal- og mediestrategier som bidrar til at kunden når sine mål
  • Oppfølging av kundeforholdet og sikre god kundetilfredshet
  • Lede kundeteam og sikre overordnet god kvalitet på leveransene
  • Følge opp og sikre gode betingelser hos mediene, på vegne av kunden
  • Sørge for god lønnsomhet på kunden og ansvarlig for å utvikle kunden internt

Vi kan tilby deg et faglig sterkt, uformelt miljø hvor vi er opptatt av trivsel på arbeidsplassen samtidig som vi passer på at du skal ha tid til å ha det gøy utenfor arbeidstid også. Hos oss er det høyt under taket, åpenhet er viktig og alle blir hørt. Vi har svært gode utviklingsmuligheter, med individuelle løp som kan hjelpe deg å nå de målene du ønsker. Vi har en egen fadderordning for nyansatte og skal sørge for å ta deg godt imot i våre freshe lokaler sentralt i Oslo sentrum.

Av andre goder kan vi friste med meget gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsgodtgjørelse og bedriftshytte.

Wavemaker er opptatt av mangfold, ulike meninger, forskjellige perspektiver og motsetninger. Sammen er vi positivt provoserende. Det er sånn vi vokser.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon